התפקדות חודש אפריל

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני לא זוכרת בידיוק,

אבל זה היה משהו סטייל "מה הבעיה בי'דניקיות? אנחנו מושלמות"
כפרעלינו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתגיעי לי"ב ואז תדברי../images/Emo11.gif

ואתם רחוקות מלהיות מושלמות. אני צוחקת,אתן מקסימות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתקשיבי,

י' זה גיל של מושלמות. כי אח"כ אנחנו מזדקנות, ובלי שנשים לב אנחנו כבר ניהיה תקועות באמצע מיליון בגרויות בכיתה יא' וכיתה יב'. וגם צבא, פסיכומטרי רישיון ועתודה. ואז ואז מתחילים לחיות בתור אישה זקנה, ועובדים כל היום. ולמי יש כוח לזה?!XD י' זה גיל חסר דאגות.
אח"כ הכל דפוק
~עזבי, אני עייפה.XD~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifבתכלס ט' זאת ה-שנה

לי אישית י'
אבל כאילו בט' כזה את גם כבר בוגרת וזה ואין לך בגרויות וחרטה על הראש, בי' זה מתחיל

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif עכשיו אני מרגישה עוד יותר זקנה ../images/Emo11.gif

לגמרייייייי חחחח אם יש דבר שאני שונאת

זה שישיסטיות. וכל מילה נוספת מיותרת.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשונאת זו מילה חזקה

הן מעוררות גיחוך בלשון המעטה.בטוחות שהן יודעות הכול על הכול ומתרגשות מהשנה הראשונה שלהם בתיכון,רואים שהן לא היו בי"א עדיין
היודניקים אצלנו שכבה מזעזעת!תלו פעם שלט לילדה אחת ליומולדת "מזל טוב מהנאצים"א"כ הם עוד התפלאו שחברה שלי צעקה עליהם ושהורדנו להם את השלט.וא"כ בשיחה עם המנהלות הם אמרו שהם כתבו נאדים.עלובים.יש שם גם חלק בסדר

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאולי אצלכם זה ככה,

אבל אצלנו התיכון מחולק אחרת... זה יסודי מא'-ח' ותיכון מט'-י"ב.. אז כיתות י' דווקא כבר מכירים את התיכון טוב מאוד XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש מקומות שזה אחרת

כמו אצלנו שזה שונה מאצלכם. ותאמיני לי,אתן לא מכירות את התיכון מספיק.תיכון אמיתי מתחילים להרגיש בי"א.י' זו פשוט טעימונת קטנה,בעיקר כי רוב היודניקים עושים 3 בגרויות בערך.(אני עשיתי 6)

מסכימה...

אני לא זוכרת בכלל את כיתה י', והבגרויות שם זה בכלל בדיחה. י"א זכורה לי כשנת המוות/התאבדות/זוועות עולם, וי"ב זה שכונה והשנה הכי טובה שהייתה לי בבצפר בתכלס
אני שונאת שישיסטיות (ושישיסטים) כי הם מתלהבים, צווחניים, יש יותר מדי מהם, הם תמיד נמצאים בתחנת אוטובוס בכמויות ותופסים את כל המקום, וחושבים שהם משהו מיוחד אבל בעצם כל השישיסטיות נראות כמו פרחות מהשוק ומתלבשות אותו דבר. והשישיסטים לא חתיכים בכלל. בקיצר בעעעעעעע

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזוכרת את כיתה י' בגלל ההדרכה

בבי"ס אני זוכרת את השיעורים,שיעורי תושב"ע ושיעורי לשון(שני מקצועות שנגמרו
) י"א הייתה שנה קריעת תחת שעמדתי בה בגבורה י"ב עם העבודת חקר והפרויקט גמר בתקשורת עודנה השנה הכי טובה שהייתה לי בבי"ס.הכיתה מגובשת,השיעורים מצחיקים,ובעיקר נהנים ומנצלים את השנה האחרונה של התיכון.אווירה טובה יותר הכול כיף
כמו שכבר כתבתי אצלנו יש מספר לא מבוטל של מזעזעים בשכבה י' (כתבו לילדה אחת שלט ליומולדת "מזל טוב מהנאצים",א"כ הם התעצבנו עלינו שהורדנו להם את השלט ושחברה שלי צעקה עליהם מה הם תולים דבר כזה בכלל,וא"כ בשיחה שהייתה לה עם המנהלת ועם הילד הוא אמר שהם כתבו נאדים.חמור)כן הבנות שם תופסות מעצמן מינימום מלכת העולם כאילו הןם יודעות הכול על הכול ויש להם חוש אופנה ושיא הסטייל כשבעצם-מה זה לא! אצלנו יש כמה שישיסטים חמודים אבל הם פשוט כאלו ילדודים! אני מאמינה שבעיקר לשמיניסטים יש גישה מתנשאת,כי אנחנו עברנו את י"א והם לא

../images/Emo248.gifסורי שאני אומרת את זה

אבל לא חשבתי שאת עד כדי כך רדודה.
כי כל מה שאתן אומרות זה בולשיט אחד גדול. כולם חכמים מאד להגיד דברים על יודניקים ועל דברים שהם עשו ושוכחים שהם היו אותו דבר בדיוק.. יהיה יום שתצחקו גם על י"בניקים ואז זה יהיה מפגר XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה לא אישי

זה כמו שאת מתייחסת לז' וח'.אנחנו פשוט בי"ב אז אנחנו אומרות את זה על יודניקים. ברור שכשנחזור אחורה נצחק על עצמנו.ברוב הפעמים אץ מסתכלת אחורה ואומרת "איזה טיפשה הייתי",פשוט בכל שנה את אומרת את זה פחות(אני בכ"א) למה מפגר?זה להסתכל אחורה בחיוך והומור,וזה עדיף מאשר להסתכל מאחורה ובמרמור ועגמומיות.בכל שלב עושים דברים מטופשים ונתקלים בדפוסי התנהגות שאופייניים לגיל מסוים,ומה שאנחנו דיברנו עליו זה דפוס התנהגות שנפוץ אצל יודניקיות. ולמען האמת,את מרגישה שזה בולשיט כי את בי' ואת לא חושבת שאת מתנהגת ככה,ויש סיכוי שתסתכלי אחורה ותחשבי על זה שהתנהגת בצורה כזו,יכול להיות גם שלא,אבל את זה רק הזמן יגיד
בקיצור-הדברים שנאמרים הם בהומור ולא בהתרסה ולהטיח בבנות שהן "יודניקיות מפגרות".

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה די נכון

אצלנו יש כמה עם פוטנציאל,אבל הם עדיין ילדים. חוץ מזה הם שישיסטים שזה כבר מחסום שמונע לחשוב שהם חתיכים,וגם אם אני חושבת שיש מישהו חתיך,אני לא מאינה שאני אצא איתו.

למעלה