התפקדות נובמבר...

../images/Emo168.gif התפקדות נובמבר...

שם: גיל: עיר: שיר החודש של אביב: אלבום החודש של אביב: שיר החודש לא של אביב: אלבום החודש לא של אביב: משפט השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: תמונה:

ככה הם רוצים אותנו...חלולים...

שם: רפי לביא גיל: 20 עיר: פתח תקווה שיר החודש של אביב: שומקום אלבום החודש של אביב: יומן מסע שיר החודש לא של אביב: "גאידמאק" - התקווה 6 אלבום החודש לא של אביב: "הסליל" - מטרופולין משפט השבוע: "לבן של עמיר חותכים-ולנו זה כואב" משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: יום חמישי אני נהיה בן 21...מי קונה לי מתנה? משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שלא יקרו תאונות יותר
במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: משמעותית...אבל ריקה מעט מתוכן אמיתי תמונה:

CryForTheMoon

New member
*מתפקדת*

שם:
אביב דקל. גיל:
18. עיר:
קיבוץ גבעת ברנר. שיר החודש של אביב:
לבכות לך. אלבום החודש של אביב:
שיר החודש לא של אביב:
היי דר דלילה. אלבום החודש לא של אביב:
משפט השבוע:
משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:
שיאמצו את הקטנים... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:
חברה הכי טובה מתגייסת. במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:
היה מרגש. תמונה:

מעיין51

New member
ולא עברה ידך על כתפי.. לנגיעה אחת רכה..

שם: מעיין גיל: 15 עיר: כפר סבא שיר החודש של אביב: חדר קטן\ מצטערים [שוב] אלבום החודש של אביב: מתחלף אלבום החודש לא של אביב: כמה של דיפ פרפל.. וסרג'נט פפר משפט השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: אממ.. לא יודעת.. אולי ההופעה של היהודים בבארבי [למרות שאני לא מתה עליהם, הופעה זה תמיד טוב] אה, אח"כ יש גם יוני בלוך בבארבי.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שונאת ימי הולדת.. במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי.. אבל אני לא מבינה איך היא יכולה להיות גרועה תמונה:

keren358

New member
../images/Emo120.gif

שם: קרן. גיל: 18 ושלושה. עיר: טבריה. שיר החודש של אביב: חושך. אלבום החודש של אביב: ממנטו מורי. שיר החודש לא של אביב: שירים עד כאן. אלבום החודש לא של אביב: משפט השבוע: דורה: "הייתה הופעה מהממת.. לא הכרתי שום שיר.. נרדמתי" משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: את האמת, כלום.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי. תמונה:

Hosh17

New member
הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם

שם: חופית גיל: 18 ושלוש חודשים בול עיר: פתח תקוה
שיר החודש של אביב: מחר כבר לא יבוא אלבום החודש של אביב: המכתב שיר החודש לא של אביב: סוף עונת התפוזיםםםםםםםםםםםםם אלבום החודש לא של אביב: שלום חנוך!!!!!!!!
משפט השבוע: הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: אמממ...לא יודעת משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: עצב במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: בסדר תמונה:

hagzi

New member
nothing is gonna change my world../images/Emo29.gif

שם: הגר גיל: 17 עיר: תל אביב שיר החודש של אביב: אין אלבום החודש של אביב: אין שיר החודש לא של אביב: strewberry fields אלבום החודש לא של אביב: תמוז- סוף עונת התפוזים משפט השבוע: אין משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: אין משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: הכל במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: פסטירבין תמונה:

../images/Emo203.gif

שם: נועה גיל: 15 עיר: ירושלים שיר החודש של אביב: גן החטאים אלבום החודש של אביב: ממנטו מורי, המכתב שיר החודש לא של אביב: יהיה טוב של דויד ברוזה אלבום החודש לא של אביב: משפט השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שיהיה טוב... הופעות אולי? משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: בלי מצבי רוח ושטויות במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: בעיקר חשובה. תמונה:

Bambi di

New member
בוא אנו נמחה את הדמעות שלך...

שם: עדי. גיל: 15.5 עיר: חיפה. שיר החודש של אביב: חדר קטן, מצטערים. אלבום החודש של אביב: חלולים. שיר החודש לא של אביב: מאה אחוז אור. אלבום החודש לא של אביב: הבנות נחמה. משפט השבוע: "שלום לך חבר יקר, תשכח מכל מה שתכננו...תשכח." "הפסנתר כמו אישה עירומה, נוגע לה בדיאז והיא מסמיקה"
משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: המשך שביתה. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: לחזור ללמוד כרגיל. במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: כואבת. תמונה:

תמונה כבר יש הנה ההודעה..

שם: יוגב כהן גיל:17 שיר החודש של אביב: שנינו שווים אלבום החודש: אין.. שיר החודש לא של אביב: הכל עד לכאן משפט השבוע: "למה חייב ללבוש פה כיפה? אני בכלל לא דתי" משו טוב שאני מחכה לו: משכורת. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שיעורים בהיטוריה. במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: נחמד.... ומשו שלא ממש קשור אבל לא יכולתי להתעלם ממנו.. בנוער העובד והלומד יש פוללללללללללללללללללללללללללללל שוות. תמונה: אני זה הטמבל ששם שם מקודם תמונה בלי הודעה.. אז עכשיו אני מצרף הודעה.

TairAtias

New member
אם זה הזמן שלך

שם:תאיר גיל:13 עיר:כ"ס שיר החודש של אביב:אממ.. שומקום אלבום החודש של אביב:שומקום שיר החודש לא של אביב:האמת העירומה של מטרופולין אלבום החודש לא של אביב:הסליל, שכול וכשלון משפט השבוע:כל שפת הקטלה משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:שנצטרף לשביתה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:בצפר (?) במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:בין בזיון לריגוש תמונה:

מתפקדת...

שם:מיכל גיל:17 וחצי עיר:- שיר החודש של אביב:לבכות לך אלבום החודש של אביב:ממנטו מורי שיר החודש לא של אביב: אם הייתי של נועם פנחסוב אלבום החודש לא של אביב:אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל משפט השבוע: - משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:4 ימי הולדת משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:אין משו כזה במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:אומנם ראיתי אותה בטלויזיה אבל אם התרגשתי בבית אני מתארת לעצמי כמה הייתי מתרגשת שם תמונה

lifesucks2

New member
אחח..

שם: עינב גיל: 16 עיר: פ"ת.. בלעע שיר החודש של אביב: אין שמחים בלילה אלבום החודש של אביב: חלולים שיר החודש לא של אביב: פעמון מלחמה של היהודים אלבום החודש לא של אביב: פורטה של היהודים משפט השבוע: החיים שלך הם כמו חוט מתמשך. כשלאל נמאס הוא פשוט מחייך.. וחותך משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: היהודים בכפ"ס ולראות את אחיינית שלי משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: לחזור ללימודים במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: מרגשת מאוד.. תמונה:

galush29

New member
הזמן טס!

שם:גל גיל:15 עיר:ירושלים שיר החודש של אביב:אין מלאכים בגן עדן,הולך קדימה אלבום החודש של אביב:ממנטו מורי שיר החודש לא של אביב:מלכת הפלקט-מילון פעם אלבום החודש לא של אביב:- משפט השבוע:כן לשלום,לא לאלימות! משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:לא משו ספיצפית..פשוט שיהיה טוב משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:שימשיך השביתה במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:מרגשת תמונה:

למעלה