התפקדות נובמבר...

חשיש סוטול ../images/Emo12.gif קלונקס עף לשמיים

/שם: ישראל גיל:28 וחצי עיר: חדרה, שיר החודש של אביב: דכיאון אלבום החודש של אביב:האחרון ששמעתי היה שומקום אבל לא הייגתי מגדיר אותו כאלבום החודש שיר החודש לא של אביב: "אמא -החומה-פינק פלוייד אלבום החודש לא של אביב:פינק פלוייד החומה משפט השבוע:מה כבר יכול לקרות לי אם,,,,,,, משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: להתאהב בעבודה חדשה שתבוא שתבוא ,,,,, משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: כשלון בעבודה חדשה וכעס מצד אלו שמצאו לי אותה ולא ירצו לעזור לי עוד
במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: ראיתי בטלווזיה, התמונות שלו מחייך גרמו לי להוזיל דמעות בלחשוב על זה שהוא נרצח , האיש הטוב הזה ,,,, תמונה: שמתי

....

שם: שיר גיל: 15 ומשהו עיר: יהוד שיר החודש של אביב: איש החשיש חח והכול מתפורר אלבום החודש של אביב: עכשיו מעונן נראה לי שיר החודש לא של אביב: 2+2=5 אלבום החודש לא של אביב: hail to the thief משפט השבוע: "ואמא אומרת זה לא טוב סמים, אבל לי לא איכפת מההורים" משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שביתה, דיאטה, להסתפר, סיירת משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: לא יודעת זה חודש סתמי.. שלא נלמד ועוד דברים שאני מעדיפה שלא יקרו כל הזמן במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא יודעת לא הייתי תמונה: אין לי כוח למצוא חדשה אז שוב זאת..

../images/Emo168.gif וואי וואי וואי

איזה סטלונה את ניראת??? תגידי...כמה פעמים אמרתי לך לא לגעת לי בעשב ???? :p

Forever NemeSh

New member
../images/Emo187.gif

שם: טל גיל: 21 עיר: ראשל"צ שיר החודש של אביב: גן החטאים אלבום החודש של אביב: אין שיר החודש לא של אביב: ליבבתיני- ארז בן ארי אלבום החודש לא של אביב: מארק קנופלר החדש משפט השבוע: אין סוסים שמדברים עברית משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: הרבה דברים.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שהוא יחזור לארץ! במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: אין לי בדיוק איך לענות על זה.. תמונה: אין

אני .... ../images/Emo13.gif

שם: עדן גיל: 16 וחצי עיר: קריות... שיר החודש של אביב: לבכות לך אלבום החודש של אביב: המכתב שיר החודש לא של אביב: לא עולה לי כרגע חח אלבום החודש לא של אביב: כנ"ל. משפט השבוע: אין. משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שביתה שתהייה לאורך כל החודש, ובעיקר להנות
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שתגבר השביתה
במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: מדהימה ומרגשת! תמונה: מעפנה

NoA211

New member
מתפקדת[=

שם:נועה גיל:14 עיר:ראשל"צ שיר החודש של אביב:זוהרים אלבום החודש של אביב:אין שיר החודש לא של אביב:hey there delilha אלבום החודש לא של אביב:אין ואין משפט השבוע:"צוחק מי שצוחק אחרון"
משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:.... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:המ....טיסה של אחותי במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:לא הייתי
תמונה:עדיף שלא....

עדן גפן

New member
Get Back!../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:16 עיר:מבועים שיר החודש של אביב: ביצוע שלו ל"יהיה טוב" עם יונתן.. \ "את הכלב ואני" אלבום החודש של אביב:"ועם הזמן" שיר החודש לא של אביב: All Things Must Pass- George Harrison אלבום החודש לא של אביב: הדיוידי של שון לנון
[נו.. יש שם שירים.. חח] משפט השבוע: Every Body Have Something To Hide Ezept Me And My Monkey
משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: טוב? אמממממ כנס י'א..:] משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: לחזור לבצפר
:&#39
במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי בסוף. תמונה:

עדן גפן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo190.gif|פיס|

T h e B o Y1

New member
=)

שם: אשר גיל: עוד חודש וקצת 20 עיר: ירושלים שיר החודש של אביב: רוקנרול אלבום החודש של אביב: לילות לבנים שיר החודש לא של אביב: שרית חדד- היום הזה ממש ( שיר יפה) אלבום החודש לא של אביב: אין משפט השבוע: אל תאמינו באף אחד... משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: אין ממש ... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: אין לי כרגע... במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי... תמונה:

התעוט

New member
אני

שם:יוסי. גיל:21. עיר:טבריה. שיר החודש של אביב:מסיבת מתגייסים,גנרל,אלפי אנשים. אלבום החודש:השלישי. משהו שאני מעדיף שלא יקרה החודש:חתונה של חבר שאני כל כך אוהב/tapuzforum/images/emo7.gif/tapuzforum/images/emo10.gif (דיכאון,עוד סיפור עצוב בגוף ראשון,לא יכול כבר שני לילות לישון,מה אתה עושה שם בחופה...)

yellow cheese

New member
אנינינינייי... ../images/Emo98.gif

שם: שירלי גיל: 22 בעוד חודש וקצת:) (10.12, כ"ז בכסלו...
) עיר: באר שבע שיר החודש של אביב: אין כזה אלבום החודש של אביב:אין שיר החודש לא של אביב: "רחל" / חיים ישראל (הוא קצת מזרחי, אבל הוא קסום) אלבום החודש לא של אביב: כל מיני שירי דת שצרבתי לאוטו משפט השבוע: "נו, אז יאללה, תתחתנו!" (הרב שלי כשאמרתי שאני ואופיר שנתיים וחצי יחד) משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: מתחילה קורס שימור לקוחות בYES מחר (כאילו, בעוד 9 שע') משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: דפיקת המכונית אתמול... אבל הכל לטובה
|סמיילי ברסלב| במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי תמונה:

yellow cheese

New member
אם אני רוצה לתת מבט אל העתיד, לעולם לא אשכח

את העבר:) אביב תמיד יהיה חלק ממני. המוזיקה שלו לפחות. ו...האמת שגם הדעות :) (חוץ מהאנטי דת שהייתה/יש לו).

../images/Emo202.gif

שם: חן גיל: 21 עיר: עיר האורות שיר החודש של אביב: אין ספציפי אלבום החודש של אביב: - שיר החודש לא של אביב: לילה של שלום חנוך אלבום החודש לא של אביב: שלום חנוך משפט השבוע: מה?! משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שיגמר משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: עא? במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי, הפסטירבין הזה מגעיל אותי - הייתי בהר הרצל. תמונה:

40 מעלות 100 אחוז לחות

שם: סנדי בר גיל:17 עיר: בית"ר תל אביב שיר החודש של אביב: חדר קטן אלבום החודש של אביב: עכשיו מעונן שיר החודש לא של אביב: אהבה שקטה אלבום החודש לא של אביב: תמוז משפט השבוע: פשוט מזעזע משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: ה10 לחודש משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: סוף העולם במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: המונית תמונה: ///|||\\\\ 0 0 < -----

למעלה