התפקדות נובמבר...

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה גיל: 19 עיר: זכרון יעקב שיר החודש של אביב: - אלבום החודש של אביב: - שיר החודש לא של אביב: יהללו- עמיר בניון ומאיר שטרית אלבום החודש לא של אביב: - משפט השבוע: "כל אשר אני אומר עכשיו זה עוד ירגיש בכל מצב כמו שאלה שקטה" משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: לא מחכה לכלום משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: - במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי בה. תמונה: לפני שנתיים בעצרת עם האקס

../images/Emo41.gifמה הקשר השלט הזה לעצרת?

למה להכניס בעצרת חברתית דברים פוליטים? נמאס.

מסכימה איתך שזו היא עצרת חברתית

אבל נוער עבודה, ובכלל מפלגת העבודה רצו להביע תמיכה בדרכו של רבין. ואני שואלת למה לא? הרי בעצרת כן מקשרים פוליטיקה כי הוא היה פוליטקאי עם כל הכבוד.

כל אחד הוא קצת אפס.

שם: מור. גיל: 17 עוד חודש. עיר: אור יהודה. שיר החודש של אביב: עורי עור וחצר המלך. אלבום החודש של אביב: יומן מסע. שיר החודש לא של אביב: אפר ואבק, יש לי סיכוי. אלבום החודש לא של אביב: בן ארצי משפט השבוע: - משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: האמת שכלום. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: - במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: יש לי יותר מדי מה להגיד עליה. תמונה: מפולין :)

-

שם:נעמה גיל:15 עיר:חיפה שיר החודש של אביב:הולך לאיבוד אלבום החודש של אביב: שיר החודש לא של אביב:לילות בלי מילים-ענבל פרלמוטר אלבום החודש לא של אביב:הקלטות אחרונות-ענבל... משפט השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:חופר משהו במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: תמונה: ישן..

../images/Emo168.gif

שם: גיל: 14 עיר: ירושלים שיר החודש של אביב: שנינו שווים אלבום החודש של אביב: שיר החודש לא של אביב: cats in the cradle- harry chapin, זהו הזמן- יהודה פוליקר, rem- loosing my religion אלבום החודש לא של אביב: alanis morisset- jagged little pill משפט השבוע: שלוש אותיות, מתחיל ב ר', נגמר ב נ' ובאמצע יש ו' משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: סרט משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שייגמר השביתה במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: תמונה: מימין

moriboy666

New member
רק תחזרי אליי...אמונה.

שם:גל גיל:20 עיר:רמת גן שיר החודש של אביב:לא יודע.. אלבום החודש של אביב:גם לא יודע שיר החודש לא של אביב:לא יודע אלבום החודש לא של אביב:לא יודע משפט השבוע:אין כזה משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שיגמר משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:להמשיך לחיות במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין:מה איכפת לך? תמונה:אין

שלום לכולם :) לילה..

באתי להזמין אתכם להופעה שלי.. מי שמעוניין :) הופעה לקראת אלבום הבכורה שלי שממש בימים אלה בעבודה היא תהיה בתיאטרון תמונע בתל אביב ביום חמישי 29.11 בשעה 22:00 בליווי רביעיית כלי מיתר ואני מארח את הזמרת בטי ואת שלומי בראל.. אפשר להכנס למיי ספייס שלי ולשמוע שירים ולראות כתבת וידאו מההופעה הקודמת שהייתה בתמונע. שולח נשיקה נועם

sapirs1

New member
אני.

שם:ספיר גיל:15 עיר:אריאל שיר החודש של אביב:צלקות. אלבום החודש של אביב:חלולים. שיר החודש לא של אביב:בן ארצי -קרוסלה. אלבום החודש לא של אביב:היהודים -פורטה. משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:אמ אין משהו מיוחד ,הכל ספונטני. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:השביתה ,ריב כולשהו. במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא כמו פעם . תמונה: טיול פתיחת שנה :].

נובמבר...איזה חודש...

שם:שני גיל:19.5 עיר: פ"ת שיר החודש של אביב: אבדון ושומקום אלבום החודש של אביב: שומקום שיר החודש לא של אביב: כל הדיסק של מטאליקה מסטר אוף פאפצ&%^ אלבום החודש לא של אביב: כנל משפט השבוע: "הגיע סתיו...וקריר עכשיו..ואיזה כיף אני גם מאוהב" משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:למצוא עבודה חחח משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: כל מה שקרה חודש שעבר במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: כואבת. לא העצרת. הבטן שלי. הרגה אותי אותו יום, הגעתי בסוף. תמונה:בדיוק שם משמאל...

שללליילילילייי

שם: הדר גיל: 15.8 עיר: ירושלים שיר החודש של אביב: שיר עצוב אלבום החודש של אביב: לילות לבנים שיר החודש לא של אביב: תשאירי לי מקום- אבטיפוס אלבום החודש לא של אביב: אבטיפוס משפט השבוע: "הדרר אם תעשי את זה שוב אני אהרוג אותך, מספיק " משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שביתה לעוד חודש
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: שתפסק השביתה במשפט אחד איך היתה העצרת זיכרון של רבין: לא הייתי תמונה: אני והסבא המושלם שלי! :

למעלה