מפגש!

AdiA12

New member
אמממ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ב-27 אני בטוח לא יכולה.. ביומיים האחרים אני מניחה שאני אוכל.. למרות שבאיזהשהוא יום אני עושה הליקס, עדיין לא יודעת מתי.. אם זה ה3 ימים יחידים שאפשר אני מניחה שאני אעשה ב-26 או ב-28.. ואז אני אוכל רק באחד מהם. אבל.. אממ אני לא יודעת אם אני אבוא למפגש.. אני שונאת לבוא למפגשים לבד, ולא נראה לי שאני אביא חברה איתי כי.. אני לא ממש רוצה שיגלו על הפורום הזה, לא כי הן לא אוהבות את ATL אלא בגלל העובדה שאני רושמת פה דברים אישיים.. זתומרת דברים על חברים שלי, ולא יהיה נחמד אם יראו את זה ><

StayAwake

New member
גם אני תמיד באה לבד ואני יכולה להגיד לך

שאחרי שניה את תתחברי עם האנשים. את בין האנשים הכי פעילים בפורום אז אני לא רואה סיבה שתהיה לך בעיה עם זה... או שזאת בעיה אחרת בכלל?

AdiA12

New member
אממ לא יודעת ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה פשוט גם שאין לי כוח ממש להגיע לתל אביב לבד >< הייית עושה את זה ככה לפני שנתיים, ממש שנאתי את זה S:

AdiA12

New member
אולי עד אז אני אשנה את דעתי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מקווה לפחות, כי אני ממש רוצה לראות ולהכיר את כולכן ^^

StayAwake

New member
תבואי תבואי!

אם את גרה ברמת גן (אני מקווה שאני לא טועה
) אז זה ממש קרוב.. אני צריכה לנסוע שעה באוטובוס ואז לחכות לרכבת (כי זה או להקדים ממש או לאחר) ואז עוד חצי שעה ברכבת
ואני נוסעת לבד וזה לא כזה משמועתי כי אחר כך יהיה כיף ואני לא אהיה לבדP: חוץ מזה שתמיד יש אסמסים

AdiA12

New member
חחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

יאפ אני טועה ברמת גן
וזה לוקח לי איזה חצי שעה-45 דק' להגיע באוטובוס.. אבל לא יודעת אין לי כוח ממש .. >< וגם זה מרגיש לי קצת מוזר לבוא למפגשי פורומים, די הפסקתי עם זה לפני שנתיים.. סתם כי אני לא כזה אוהבת את המפגשים ההמוניים מדי האלה
אממ נראה, אולי אני אבוא.. אולי ^^

חצי שעה-45 דק'!? ברת מזל!

תמיד יש מלאמלא פקקים מנתניה אז לוקח לי שעה-שעה וחצי להגיע לעזריאלי
פעם גם קרה שנסעתי עם חברה וממש לא היה מקום באוטובוס! כל המקומות היו תפוסים וכל מקומות העמידה היו תפוסים! אני וחברהשלי ישבנו על המדרגות ליד הנהג

AdiA12

New member
חחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אז לא יודעת זה פשוט שאף פעם אין לי כוח להזיז ת'תחת למפגשי פורומים.. נגיד היו איזה כמה מפגשים של פורום SP, ותמיד רציתי לבוא אבל אף פעם אין לי כוח להזיז ת'תחת לשם >< זה פשוט ככה.. לא יודעת למה. כנראה יש לי טראומה ממפגשים קודמים XD

AdiA12

New member
אממ לא קרה משהו מיוחד ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

פשוט גם הרגשתי לא קשורה כזה, גם הרגשתי שאני נגררת לכל מקום שסוחבים אותי, גם לא היה לי כוח לתפוס אוטובוס מוקדם בבוקר (כן, 12 זה מוקדם בבוקר XD) בלי אף חברה.. ולא יודעת די השתעממתי
בכללי תמיד אין לי כוח ללכת למפגשים.. לא יודעת למה

את שמה אוזניות, לוקחת ספר, עולה על אוטובוס

ובאה! גם אם את לא רוצה את תבואי!

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא יודעת פשוט ממש אין לי כוח למפגשים.. רציני שלא ברור לי למה >< אממ נראה בכלל אם אני אוכל.. כי לפי איך שאני רואה את זה לא ממש יהיו לי ימים שאני אוכל

2MayaN2

New member
לא אבל תבואי!! ../images/Emo221.gif

זה הפורום הראשון שאני באה למפגש שאנשים כמו מכירים אחד את השני ונפגשו..בד"כ אני לא עושה את זה אבל פה אני סומכת על האנשים שיעזרו לי להשתלב
ויהיה כיייייףD:

AdiA12

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אוף אבל אבל.. לא ידועת.. נראה כבר
יש עוד מספיק זמן ^^

למעלה