גם אני באה/באתי לבד קצת הלחיץ אותי בהתחלה אבל מהר מאוד זה עובר ואת מתחברת לאנשים
2 2MayaN2 New member 7/9/10 #29 גם אני באה/באתי לבד ../images/Emo221.gif קצת הלחיץ אותי בהתחלה אבל מהר מאוד זה עובר ואת מתחברת לאנשים
גם אני באה/באתי לבד ../images/Emo221.gif קצת הלחיץ אותי בהתחלה אבל מהר מאוד זה עובר ואת מתחברת לאנשים
S StayAwake New member 7/9/10 #31 ../images/Emo45.gif זה גם לא שאת באה למקום שאת לא מכירה בו אף אחד... אנחנו מדברות פה מלא וגם כולנו באות עם מטרה מסוימת ולא סתם להסתובב בתל אביב
../images/Emo45.gif זה גם לא שאת באה למקום שאת לא מכירה בו אף אחד... אנחנו מדברות פה מלא וגם כולנו באות עם מטרה מסוימת ולא סתם להסתובב בתל אביב
A AdiA12 New member 9/9/10 #48 כן אבל.. זה לא שאני ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif פוחדת או משהו >< פשוט אין לי ממש כוח למפגשים.. זה פשוט מרגיש לי מוזר כזה, לא יודעת למה..
כן אבל.. זה לא שאני ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif פוחדת או משהו >< פשוט אין לי ממש כוח למפגשים.. זה פשוט מרגיש לי מוזר כזה, לא יודעת למה..
A Adi641 New member 7/9/10 #38 אני ממליצה לך לבוא בכל זאת!!! את תוך שנייה תתחברי עם כולן ותראי שיהיה לך כייף!!! נ.ב- אני לא אוכל לבוא לאף אחד מהם, כי יש לי קורס מד"א בכל סוכות!! אבל... למפגש הבא אני 100 אחוז באה!!!! תהנו ובהצלחה בהפצה!!!!
אני ממליצה לך לבוא בכל זאת!!! את תוך שנייה תתחברי עם כולן ותראי שיהיה לך כייף!!! נ.ב- אני לא אוכל לבוא לאף אחד מהם, כי יש לי קורס מד"א בכל סוכות!! אבל... למפגש הבא אני 100 אחוז באה!!!! תהנו ובהצלחה בהפצה!!!!
A AdiA12 New member 9/9/10 #49 חח ../images/Emo9.gif בהצלחה ../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif