סוף סוף הוא הגיע-שאלון סופשבוע...

../images/Emo168.gif סוף סוף הוא הגיע-שאלון סופשבוע... ../images/Emo13.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר השבוע של אביב: אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: תמונת השבוע:

"האהבה לא עיוורת...היא פשוט מפגרת"

שם: רפי לביא גיל: 21 מקום מגורים: פתח תקווה האמאמא של המושבות לא? שיר השבוע של אביב: "חושך" "1000 people" אלבום השבוע של אביב: "יומן מסע" שיר השבוע לא של אביב: "בודדים" - מטרופולין אלבום השבוע לא של אביב: "הסליל" - מטרופולין ציטוט השבוע: "תקווה היא חלום בשעה שאתה ער" - אריסטו מאכל השבוע: השקשוקה של רייצ'ל במשרד משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: שבוע רגוע הכי טוב לא? משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: תאונות,פיגועים,אלימות משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: היומולדת של אהובת ליבי..איזה כיף היה....אבא'שלה הגיע עם אשתו היה ממש מגניב...היום אחד המאושרים בחיי.. תמונת השבוע: תמונה מהיומולדת

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאומיגאד. זה מה שעשית לה?:O

רוצה להיות גם חבר שלי?

כנסי לפורום "ימי הולדת ומתנות" יש שם עוד...

המון תמונות מהיומולדת... וסורי...אני גבר של אישה אחת...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנכנסתי ו...

או מי גאד! אולי בכל זאת תהיה חבר שלי? או לפחות תעשה את עצמך ורק תארגן לי יומולדת?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifזה ישנה את ההחלטה לגביי היומולדת שלי?

חח סתם.. הממ, כן.יש משהו שאני מאוד אוהבת בתחנות מרכזיות.

../images/Emo203.gifראיתי את זה שם,

אתה פשוט הכי מקסים בעולם. זה כ"כ יפה... באמת. אתה כזה חמוד!!!

טנקס..ולכל מי שמחפשת גבר כמוני...

חכו בנות....תוך 7-10 שנים אני עושה ילד.... הזמנות בטל: 03-9999999 חחחחחחחחחחח

Hosh17

New member
בום

שם: חופית גיל: 18 ו4 חודשים מקום מגורים: פתח תקווה שיר השבוע של אביב: מחר כבר לא יבוא אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אין יור אייז של עופר ניסים אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: פיצות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: להיפגש איתה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שיום ראשון יתבטל היום הורים חחח משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: משחק בסנוקר..אחרי הרבה אלכוהול, נתתי מכה הפוכה לכדורים והעפתי אותם 3 מטר מהמשטח החוצה וחברה שלי שישבה קיבלה פצצה בראש
תמונת השבוע: ציור שציירתי

TairAtias

New member
אני

שם:תאיר גיל:13 מקום מגורים:כ"ס שיר השבוע של אביב:אין אלבום השבוע של אביב:אין שיר השבוע לא של אביב:אין לי ארץ אחרת (זה מה שקורה כשכל היום מנגנים אותו בחזרות לטקס מחורבן) אלבום השבוע לא של אביב:אנפלאגד ציטוט השבוע:"לעולם שוב לא ארצה להתאהב אהבה שתירקב" מאכל השבוע:בטח משהו מהארוחה הגדודית היום בערב משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש את המדריכה(ים) הקודמת(ים) בארוחת ערב אמן סלההההה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:המבחן בתנ"ך. ובהיסטוריה. ובמדעים. משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:ישנתי 12 שעות ואני עדיין עייף תמונת השבוע:

עדן גפן

New member
He's Just another guy..../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל: 16 מקום מגורים: מבועים שיר השבוע של אביב: הסתכלו לשמיים אלבום השבוע של אביב: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב: No Time For Tears- Alice Cooper אלבום השבוע לא של אביב: Plese Plese Me של הביטלס ציטוט השבוע: "Oh Mandy.. And you cane and gave without taking.."
מאכל השבוע: אורז ושניצל:] משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: לבקר בקומונה.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: אממ לא יודעת.. משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: דנה הפריעה לי באמצע הישיבה שהעברתי לפעילים וזה באמת עצבן אותי.. תמונת השבוע:

למעלה