מבחוץ הם נראים כמו ילדים טובים,אבל מבפנים הבנתי כמה האנשים שם פשוט מגעילים. הם לא מקבלים את השונה. (ואולי זה רק בשבט שהייתי בו,אבל גם בשבטים אחרים זה היה ככה. אין לי מושג מה הולך בהנהגות אחרות. יכול להיות שאני פשוט לא בנויה לזה.)
אולי יש כמה קטעים כיפיים. אבל בסופו של דברים אני חושבת שבפעולות באמת רציניות כמו יום הזיכרון לרבין כולם שם סתם צחקו ולא באמת התיחסו ברצינות. חוץ מזה מה הפוזה של שכב"ג מה אתם לא יכולים לדבר עם חניכים שלכם בגובה העיניים?!
אבל אצלנו כן אפשר לדבר עם מדריכים שלך על דברים שמטרידים אותך בלי קשר לצופים. וילדים בכתה ד' ו- ה' צוחקים בפעולות, אבל מכתה ז' כבר התחלנו להשתיק את אלו שהורסים והיום 90% מהפעולות הולכות חלק...
למרות שאני לא אובייקטיבית(אני מכיתה ד' בצופים ונורא בקטע של זה) אני חושבת שצופים זה משהו שהורה חייב לשלוח את הילד שלו לשם.. צופים זה משהו מקביל לבית ספר, זה ההמשך של זה.. החניכים מקבלים כ"כ הרבה חינוך(אם זה איך להתנהג ואם זה ללמוד על מלחמות) בצופים. חוץ מזה שהחניכים לומדים את הדברים הצופיים האלו הם גם מקבלים אחריות ועצמאות ועוד כאלו דברים... בקיצור אפשר להוסיף מליון דברים טובים לזה, וכמובן שיש המון דברים רעים(גם אצלנו יש כמה קטעים כאלו של התנשאות בשכב"ג ואני גם חושבת שזה חרא... אבל מסורות זה מסורות עד שיבוא מישהו שידבר על זה בשבט ויחליטו לשנות את זה) אבל למרות הדברים הרעים אני באמת חושבת שצופים זה הדבר! באיזה כיתה את?
הייתי מד' עד י'. לא רציתי להדריך ולא היה לי כוח סתם להיות עציץ אז פרשתי. בכל מקרה,אולי כשהייתי קטנה זה היה כיף. אבל בכניסה לשכב"ג פתאום ראיתי עד כמה האנשים האלה פשוט חשים מעצמם. יצא לי להסתכל על איך השבט פועל. היה שמץ של כל הדברים הטובים שאמרת אבל ההתנשאות הזאת כ"כ הפריעה לי שלא יכולתי להתחבר לכל האנשים האלה. חוץ מזה שגם ראיתי כמה שפשוט לא הגיע להם להדריך הם לא העבירו שום דבר לחניכים רק עשו אותם יותר מופרעים.
בכל מקרה אני מכירה אנשים משבטים אחרים בהנהגה וזה די דומה. וזה לא שהשבט הזה הוא כ"כ חרא,יש בו אנשים טובים ויחסית לשבטים אחרים הם מתנהגים יפה,זה פשוט מעבר לזה..
../images/Emo203.gifמזמן הפכו חייו ריקים כמו רחובות..
שם: נועה גיל: 15 מקום מגורים: ירושלים שיר השבוע של אביב: חלומות גדולים אלבום השבוע של אביב: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב: להבין את המים של עברי לידר אלבום השבוע לא של אביב: האיש שראה הכל של רוקפור ציטוט השבוע: "קטנה שלי" מאכל השבוע: סלט בג'חנון בר משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: הופעה היום של יוני בלוך ומחר של שלום חנוך וחברים והכל משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שאני אתגעגע יותר מדי משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: ראיתי אותו, מלא חברים והיה אחלה שבוע תמונת השבוע:
שם:גל גיל:20 מקום מגורים:רמת גן שיר השבוע של אביב:אין אלבום השבוע של אביב:אין שיר השבוע לא של אביב:אין אלבום השבוע לא של אביב:משהו של אניה בטח ציטוט השבוע:אין מאכל השבוע:"אל תתמנו סבל" מה לעשות שאנחנו יהודים והושפענו מהנאצים בקטע של השחיטות (אם זו שחיטה יהודית)..ואתה עוד מדביק על זה שיר של אביב..הכל בערבון מוגבל.... כמובן. רק אם אתה לא ערכת את זה. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:כלום משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:הכל משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:שומדבר תמונת השבוע:אין שבוע טוב