סוף סוף הוא הגיע-שאלון סופשבוע...

4 דורות של מטוסי בעלות הברית (ארה"ב) ../images/Emo222.gif

שם:ישארלוס X גיל:28 מקום מגורים: דלתא סיטי (העיר של רובוקופ) שיר השבוע של אביב: אלפי אנשים - אלבום השבוע של אביב:לא שמעתי אלבום שלו שיר השבוע לא של אביב:לילות בלי חג -אסף ארליך אלבום השבוע לא של אביב:חדשות מהמגירה-אסף ארליך ציטוט השבוע:איזה כייף לראות סרטים לפנות בוקר מאכל השבוע:מנה חמה-פתיתים משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:סימנים לעבודה חדשה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: סימנים של אבטלה ממשיכה
משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: תמונת השבוע: 4 דורות של מטוסי בעלות הברית (ארה"ב) מוקדש להם ,,, מטוס ממלחמת העולם ה2 פנטום משנות ה70 A10 משנות ה80 F22 החדיש ביותר

galush29

New member
..

שם:גל גיל:15 מקום מגורים:ירושלים שיר השבוע של אביב:אבא תרנגול אלבום השבוע של אביב:- שיר השבוע לא של אביב:ככה וככה אלבום השבוע לא של אביב:- ציטוט השבוע:- מאכל השבוע:פסטה משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת אם זה ככ טוב,אבל אני מחכה לזה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:לא יודעת=O משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:צופים תמונת השבוע:

T h e B o Y1

New member
=)

שם: אשר גיל: עוד מעט 20 מקום מגורים: ירושלים שיר השבוע של אביב: מקסיקו אלבום השבוע של אביב: הדיסק השני שיש ב "עם הזמן " עם השירים האנטימיים ... שיר השבוע לא של אביב: יש הרבה... אלבום השבוע לא של אביב: אין ציטוט השבוע: "די לאלימות " מאכל השבוע: אין ממש משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: נחכה וניראה... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: אין .. משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: עברו הרבה דברים מצחיקים בשבוע הזה.. תמונת השבוע:

keren358

New member
ועכשיו אני עוצם עיניים, מדמיין אותך קרוב..

שם: קרן. גיל: 18.3. מקום מגורים: טבריה. שיר השבוע של אביב: אתה נולדת לאהוב. אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: ברי סחרוף- האחר ובן ארצי- לחיות את החלום. אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: ליאורנר:" אם לא הייתי שומע שירים איכותיים לא היינו מכירים" מאכל השבוע: גרון. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: באמת שאין.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: טיול תלאביבי מצחיק. תמונת השבוע:

עונה:]

שם:מיכל גיל:17 וחצי מקום מגורים:ראשל''צ שיר השבוע של אביב:מלח הדמעות אלבום השבוע של אביב:ממנטו מורי שיר השבוע לא של אביב: בובה על חוט של כפיר אפשטיין אלבום השבוע לא של אביב:הרגלים רעים-יוני בלוך ציטוט השבוע:חחח אתם לא תבינו אבל זה היה ממש מצחיק ציאה מפדחת מאוד ביותרררר שלי: איפה דוד?! צריך לשיר לו מזל יומולדת שמח!!! בטח הוא ודורין מתחרמנים איפשו ואז. דורין:דורין פה! חחחח ואז כולם צחקו עליי!P= מאכל השבוע:כדורי שוקולד משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של נועם פנחסוב יום חמישי משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:עבודה:S משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:המסיבה של אתמול!!!!!! היה כ''כ כיףףףףףףףP= תמונת השבוע: אין לי כוח חח

sapirs1

New member
"נאסוף את הדמעות כבר מיצינו לבכות"

שם:ספיר גיל15+: מקום מגורים:אריאל. שיר השבוע של אביב:שומקום . אלבום השבוע של אביב:- שיר השבוע לא של אביב:לחיות את החלום-בן ארצי. אלבום השבוע לא של אביב:- ציטוט השבוע:"זה התחיל כשהפסקנו לחלום כשהפסקנו כבר לקוות" מאכל השבוע:כריות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:יומלדת לאחותי :],פעולה מיוחדת,ואולי הופעה. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:שכל השבוע הזה ימחק שבוע נוראי . משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:המסיבה למרות איך שזה נגמר . תמונת השבוע:

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifפרולה פרולה פרולהההה

[אוף זה היה ברדיו וזה נתקע לי בראש =( ] שם:שירה גיל:17.5 מקום מגורים:שלוות עולמים, פרדס חנה-כרכור. שיר השבוע של אביב:נאמנים לשקר אלבום השבוע של אביב:אין שיר השבוע לא של אביב: ווליד וורד (אין לי כוח לעבור לאנגלית ואני לא זוכרת כרגע את השם של הזמר..) אלבום השבוע לא של אביב:משהו של בוב דילן.. נראה לי שזה המיטב כזה או משהו.. ציטוט השבוע:"אנחנו היינו עושים פעם פיקניק בסלון" מאכל השבוע:שוקולטה
משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:פעולה,עבודה,פורום י"ב ועוד משהו שאמן שיתגשם!
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:שהפורום שאני מנהלת יגיע לכזה מצב :S משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע:עברתי טסט(:) [ונהגתי באוטו הענק וההזוי של הבעל של אמא..
] תמונת השבוע: אין לי כוח להוסיף.. אז אני אצור אחת! :)

../images/Emo182.gif

שם: שני גיל: 19 וחצי מקום מגורים: פ"ת...שיט כמה שהעיר הזאתי מסריחה
שיר השבוע של אביב: כל האלבום עכשיו מעונן... הגעתי למסקנה שזה האלבום פשוט הכי מושלם שלו... התמכרתי אליו מחדש... אלבום השבוע של אביב: נו.. שיר השבוע לא של אביב: GNR - knockin on heavens door... למדתי את הסולואים שם...איזה כיף.. אחח סלאש!!
אלבום השבוע לא של אביב: האלבום הראשון של לני קרביץ..מ-89 let love rule ציטוט השבוע: אין מאכל השבוע: כל השבוע אכלתי איטריות ופסטות...
משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אממ...=] משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שלא יגיע יום חמישי=\ משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: חגגתי ביום שישי שנה וחודשיים עם האישה הכי מדהימה בעולם
תמונת השבוע: ממש ישנה...

מעיין51

New member
"אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה"

"ערסים, זקנות, ובני עקיבא".. ככה זה?
[אינפקציה]

Forever NemeSh

New member
מותר באיחור? ../images/Emo3.gif ../images/Emo39.gif

שם: טל גיל: 21 מקום מגורים: ראשל"צ שיר השבוע של אביב: אלפי אנשים אלבום השבוע של אביב: שומקום שיר השבוע לא של אביב: Judgement-Anathema אלבום השבוע לא של אביב: Judgement ציטוט השבוע: ובא לי למות באותו הרגע... מאכל השבוע: מלפפון משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לחופש של היום
והנה הוא הגיע
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: מממממ... נוורמיינד משהו מעניין/מצחיק/נחמד שעבר עליכם השבוע: שיחה עם סין
תמונת השבוע: בתופים במחולות... מתוך סדנאת תיפוף סמבה רגאיי

למעלה