פינת השבוע!

everynormal

New member
../images/Emo168.gifפינת השבוע!../images/Emo168.gif

קודם כל, איך עבר הצום? שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע: גמר חתימה טובה לכולם!!!

shula 1 6

New member
בויאקה

קודם כל, איך עבר הצום? הצום עבר סבבה לגמרי שיר השבוע של אליס: רוסטר שיר השבוע לא של אליס: Is There Anybody Out There? אלבום השבוע: החומה הדיסק השני סרט/סדרת השבוע: נימלטים
ספר השבוע: רודף העפיפונים מאכל השבוע: אפרסק אמן השבוע: רוג'ר ווטרס ציטוט השבוע: חבר? ביטול חבר! משהו טוב שקרה השבוע: הביתה,סופסוף משהו רע שקרה השבוע: לאדעת תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ת"א,אולי כינרת תמונת השבוע: פירמטו לנו תמחשב
גמר חתימה טובה לכולם!!! ולכל ישראל אמן.

קושי גורומה

קודם כל, איך עבר הצום? היה לא רע בכלל! שיר השבוע של אליס: איי קאנ'ט הב יו בלוז שיר השבוע לא של אליס: וולקאם טו דה ג'ונגל-גאנס אנד רוזס, הרבה יותר יפה מקרוב-חמי רודנר אלבום השבוע: מלנכוליה אהובתי וגאולה של חמי רודנר סרט/סדרת השבוע: יעד סופי (הראשון) ספר השבוע: קוראים לי צביקי גרין-חיים ולדר מאכל השבוע: צום (במבטא רומני
) אמן השבוע: חמי רודנר וגאנס אנד רוזס ציטוט השבוע: 1. קרני:" טוב די כבר לדבר על סקס! בוא נלמד גמרא.." אני: "יאללה (פותח את הגמרא ומקריא:) "נערה שזינתה.." 2.-אני ואבא שלי יוצאים מהמקווה- אני: "יאללה אבא הולכים?" אבא: "מחכים ששרגא פרל יצא, הוא יתן לנו טרמפ" אני: "מה? הרגע הוא ראה לי את הבולבול ועכשיו הוא יתן לי טרמפ? פאדיחה.." אבא: "למה נראה לך שהבולבול שלו מעסיק אותו עכשיו? הרגע נכנס למקווה הרב של הבית כנסת הספרדי, זה הרבה יותר אטרקטיבי!" משהו טוב שקרה השבוע:לא משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע: ההתפלחות ממתמטיקה
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ליסטול, סוכות

מצחיק שקלטת רק אחרי שעה ורבע שאין לך קו ../images/Emo6.gif

הייתי בטוח שראית.. זו אחת הסיבות שהצעתי את הסרט הזה ושיכנעתי את כולם למרות שרק אירה ואלינור לא ראו את זה.

nothingman1

New member
באמת היה מצחיק אם ככה זה היה, אבל זה לא...

אני חיכיתי מ-10 עד 10 ורבע, ואז כמה נשים שהיו בתחנה אמרו לי שהן מחכות מ-9 והוא לא הגיע מי היו שם בסך הכל?

|קצת פלפל|

אני חשבתי שתגיד שאלינור הכי חשובה מה שבטוח, משוחט אני הרבה יותר חשוב!! במה שוחט יותר טוב ממני בדיוק?? (תכניס לי חזק)

nothingman1

New member
חכם יותר, מצחיק יותר, מבין במוזיקה, מנגן טוב,

ושוחט לא אוכל פיצה עם בצל כדי שיהיה לו קקי בטעם בצל

ורוצה לדעת במה נריה יותר טוב ממך?

הוא גר לידי (ולא בגב"ש) ויכול להסתובב איתי בערב יום כיפור, וא סקסי יותר ולא מתוסכל מינית.

nothingman1

New member
יותר סקסי ממני? זה העלבון הכי גדול שקיבלתי

אולי אני "מתוסכל מינית", אבל לפחות אני התנסיתי ועכשיו אני מתוסכל ...ואתה?

אני לא התנסיתי, ואני גם לא מסתוכל..

אני "מינית" ואגב מינים.. ו"התנסויות מיניות" מתי הלולב שלך יקבל איזה ניענוע טוב מהאושפיזין שלך? אה.. שכחתי.. אתה צריך קצת הלרגיע אותה או משהו, לא?

nothingman1

New member
לא מדברים על זה, פרחח ../images/Emo11.gif

ומתי הלולב שלך יקבל, מר "אני גיי! אה... שומר נגיעה!"? (הבדיחה הזו תמיד תצחיק אותי, אין מה לעשות)

הלולב שלי מחכה ל"סט המהודר" שלו

ולא נדחף לאיזה קלויישלעך מסכן רק כדי "לצאת ידי חובת המצווה"

nothingman1

New member
אני לא עושה את זה כדי לצאת ידי חובת המצווה

אתה יודע שזה לא חשוב לי לקיים מצוות... אם אני עושה מצווה- זה סימן שאני מאמין בה! דיברנו על זה כבר שאם היינו רוצים אז היינו יכולים להשיג סטים מהודרים ואם לא השגת זה סימן שיש לך בעיה בטח הלולב שלך קטן מדי... או שהוא סתם רופף

לכולנו יש לולב רופף, חוץ מלשוחט

וכמו שאמרתי, אני יודע שהלולב שלי הוא שווה הון בשוק ארבעת המינים.. אבל הוא לא למכירה בינתיים מה שאני רוצה לראות זה איך הלולב שלך יסתדר עם זוג האתרוגים שהוצעו לו

nothingman1

New member
למכירה אמרת? זנזון קטן

לא נראה לי שהוא שווה הון פחות כמות=פחות מחיר, לא יותר חוץ מזה, נראה לי שבכמות קטנה כל כך הוא בכלל פסול לשימוש קודם כל צריך לבדוק את הפיטמים של האתרוגים, רק אחרי זה מותר להשתמש

למעלה