פינת השבוע!

למכירה=למסירה ../images/Emo3.gif

הכמות של הלולב לא פחותה! בטח לא בשביל שהוא יפסל! מה שחשוב זה אם אפשר לנענע אותו, והלולב שלי מתנענע בצורה מושלמת! הלולב שלי כ"כ תותח שיש לו גם טעם וגם ריח
תגיד, אם הפיטמים והאתרוגים יהיו כמו שצריך, אתה תשמור את האתרוג גם לאחרי החג?

nothingman1

New member
נהוג לשמור את האתרוגים עד הביעור חמץ בפסח

ואז לשרוף אותם באש
עד אז אני מתכוון לחגוג עם האתרוגים כמו שצריך אחרי זה אולי אני אמצא לי איזה זוג קניידלעך במקום האתרוגים

קניידלעך??

עם כל הכבוד ל"לאהבה אין גיל".. קניידלעך זה קצת מוגזם לא? תראה, אני מבין את המשיכה שלך לעדה הפולנית.. אתה יכול למצוא לך איזה בייגלעך או רוגלעך.

nothingman1

New member
נראה לי שתבלבלת עם 'קינדרלעך'

שפר את היידיש שלך! איזה מין דוס אתה?!

לא לא, אני יודע מה חשבת שהתכוונתי

אני אסביר לך אחרי החג
בכל מקרה, ציפיתי שתגיב לי "אולי תמצא לך איזה פייגלעך?" זה די מתבקש ואז אני הייתי מגיב "אולי תמצא איזה צחוקלעך!" בקיצור, נכנס החג
חג שמיח!

nothingman1

New member
אז חבל שלא אמרתי, "צחוקלעך" זה טוב!

נראה לי שהגיע הזמן לסגור את הדיון/תחרות ירידות/מרתון משלי ארבעת המינים הזה...

everynormal

New member
חזקה אני גאה בך!

התחלת לשמוע אליס!!! ועוד את איי קנט האב יו בלוז!!! נכון שזה שיר אדיר??? מרגישים בו את ההשפעות של אליס מההאבי מטאל ומאומנים כמו אוזי אוסבורן וגאנס נ' רוזס (בכלל בכל הבוטלג של הרואין אפשר לשמוע השפעות אלו)

חח תודה ../images/Emo13.gif הגאווה מגיעה לקרני

שישב איתי באוטובוס והשמיע לי לא מעט אליס אהבתי בעיקר את הדמואים שלהם שכיום הם מתביישים בהם.. וחבל, לדעתי הם יפים יותר מהתקופה ה"קשוחה" שלהם. ואכן, גם אני אמרתי שרואים שהם הושפעו מגאנס אבל הכניסו לשם את האלמנטים הגזעיים שלהם

nothingman1

New member
איי קנט הב יו בלווווווווווווווווווז

טו, טו דו דו, טו דו דו דו דו דו דו דו דו דה טו, טו דו דו, טו דו דו דו דו דו דו דו דו טו וואי, נסו לדמיין את זה רגע... זה ממש דומה לריף שיש בסוף של פרדייס סיטי של גאנס! אחרי המעבר תופים ושהשיר נהיה משוגע... נכון?

לא מכיר את השיר, אז תשלח לי אותו

ביחד עם השירים שמיסטיקנית בגרוש ציינה התגובה כאן למטה ועם השיר של קריידל! תודה

everynormal

New member
אם תשים לב, גם בשיר סוסיאל פארסייט

ההתחלה ממש מזכירה את ההתחלה של וולקאם טו דה ג'ונגל של גאנס

קווין אוף דה רודיאו אני זוכר

השניים האחרים או שלא שמעתי או שכן ואני לא יודע שזה השם שלהם מה שבטוח, כל הדמואים שקרני השמיע לי-אהבתי!

everynormal

New member
הם לא בדיוק התביישו

כי חלק מהדמואים שלהם הם בעצמם שיחררו על גבי הבוקס סט שלהם הקרוי "מיוזיק בנק" רק הדמואים מהבוטלג הרואין שלא מופיעים בבוקס סט, הם אלה שהם כביכול התביישו בהם ולא רצו שישוחררו

everynormal

New member
הנה הרשימה:

Social Parasite King Of The Kats Sufragette City Queen Of The Rodeo Chemical Addiction Killing Yourself Fairytale Love Story I Can't Have You Blues חוץ מהשירים- איי קנט האב יו בלוז, סוסיאל פרסייט, קווין אוף דה רודאו וקילינג יורסלף ששוחררו רשמית על גבי המיוזיק בנק, שאר השירים מעולם לא שוחררו רשמית והם בעצם הדמואים שאליס כביכול "התביישו" בהם

למעלה