פינת השבוע!

everynormal

New member
ת'אמת שחשבתי על זה

ואולי הסיבה שהם התביישו זה בגלל המילים, אחרי הכל השירים האלה הוקלטו ממש בתחילת הדרך וחלק מהמילים שם כנראה ביישו את אליס בשלב מאוחר יותר, כמו לדוגמה בשיר כימיקל אדיקשן שבו ליין אומר שהוא לא יודע הרבה על הרואין אבל הוא היה רוצה לנסות, הוא בטח התחרט על זה בשנים שעברו אח''כ

brass monkey

New member
בין הזמנים! (חופש)

קודם כל, איך עבר הצום? ב"ה, האמנם קל מדי, וזה היה מבאס...אבל היתה תפילה ארוכה מאוד - אז זה השלים את הסבל
(למרות שהיו קטעים יפים בתפילה) שיר השבוע של אליס: לא שמעתי שיר השבוע לא של אליס: אופת' המון..."לפר אפיניטי", וכל השירים אחריו בדיסק... ועוד כמה דיסקים שלהם.. אלבום השבוע: אופת', זה עם לפר אפיניטי... סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי... ספר השבוע: שערי תשובה לרבי יונה מגירונדי מאכל השבוע: שניצל אמן השבוע: אופת' ציטוט השבוע:1. "איך הופכים גיטריסט לבאסיסט? דופקים לו את הראש בקיר, אבל לא חזק מדי, כדי שלא יהפוך למתופף.." 2. אצל אמריקאים בישיבה זה מטורף, הם יודעים רק אנגלית, ומילים או סלנגים עבריים שנכנסו להם לשפה הם לא מזהים באנגלית, דוגמא: אני עובר ואומר לכמה "good sign up" , והם: "what?? " ואז הם כזה: "אה..גמר חסימה טובה" במבטא אמריקאי כבד. משהו טוב שקרה השבוע: יום כיפור. התחלה חדשה, הרבה הבנה, הרבה לימוד, והרבה ניצול זמן. משהו רע שקרה השבוע: היום הזכרה לסבא שלי ז"ל, אז נחשיב את זה.. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לנגן ולנגן, להתאמן על סולמות, אמממ לתקן את המחשב שקרס...ולהציל את העולם! תמונת השבוע: אין על המחשב הזה... גמר חתימה טובה לכולם!!! היה הגמר חתימה, נקווה שנכתבנו לטוב. שנה טובה חודש טוב, והמשך צפיה.

everynormal

New member
וואי קרע אותי הציטוט על הגיטריסט!!

נקרעתי מצחוק למרות שלא הבנתי כלום מהבדיחה הזאת חחחחח

nothingman1

New member
אני אסביר לך את הבדיחה (המאוד לא נכונה!) הזו

זה כאילו שגיטריסטים הם הכי חכמים, בסיסטים דפוקים יותר ומתופפים הכי דפוקים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

קודם כל, איך עבר הצום? בסדר
שיר השבוע של אליס: God Am שיר השבוע לא של אליס: Forever young אלבום השבוע: AIC סרט/סדרת השבוע: אבודים ספר השבוע: הפנים שפרצו מהדף מאכל השבוע: פסטה אמן השבוע: אליס ציטוט השבוע: "מעניין אם הארון חשמל הזה טעים" משהו טוב שקרה השבוע: סתם כלמיני משהו רע שקרה השבוע: הממ צריך לצום? XD תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: המפ סוכות תמונת השבוע: >

MiMiMor

New member
בלהבלה.

קודם כל, איך עבר הצום? עבר בסדר , בלי תלונות. שיר השבוע של אליס: WOULD! שיר השבוע לא של אליס: CemetarY GateS של פנתרה. אלבום השבוע: -_- סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי לאחרונה במיוחד. ספר השבוע: ספרי הפסיכומטרי של לחמן =OOO מאכל השבוע: XD ארוחה מפסקת. אמן השבוע: ג'קי מהציור השבועי לילד של ג'קי :) ציטוט השבוע: "מי השאיר את האור בשירותים דלוק?" (יום כיפור *_*) משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר טוב לא קרה השבוע! (כוסאמק) משהו רע שקרה השבוע: פסיכומטרי. מחר. *בום* תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לא ללמוד לפסיכומטרי D:: תמונת השבוע: חמוד? חמוד.

everynormal

New member
הווו סמטרי גייטס!!

איזה שיר מדהים....איזה שיר אדיר!!! הכי אהוב עליי של פנתרה, להקה סוסה!!

MiMiMor

New member
השיר הכי טוב שנכתב איי פעם בחיים,

בעולם כולו בכל היקום בכל הריק האינסופי הזה שאנחנו חיים בו, בכל ה... שיר באמת מלך.

נו, אין לי מושג איזו כותרתS:

קודם כל, איך עבר הצום? עבר.. וטוב שכך
שיר השבוע של אליס: Angry chair שיר השבוע לא של אליס: Searching with my good Eye closed- סאונדגרדן אלבום השבוע: המ.. סרט/סדרת השבוע: אין0.0 ספר השבוע: כמו שבוע שעבר, קראתי אותו בכיפור כמו מטורפת מאכל השבוע: עוף של אמא0.0 אמן השבוע: כריס קורנל^^ ציטוט השבוע: היו מלאאאאא. איך אני לא זוכרת
משהו טוב שקרה השבוע: צחוקים עם אחותי משהו רע שקרה השבוע: מין התמוטטויות קלות כאלו. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד.. סרט עם חבר'ה. יהיה טוב:) תמונת השבוע: אין לי כוח><"

everynormal

New member
וואי נהייתי מה זה מכורה לכריס קורנל גם

אין, אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו פשוט, הוא גאוני הוא ממכר!!

NatashaInChains

New member
אוקי!

קודם כל, איך עבר הצום? שיעמום טוטאלי(הדיוידי התקלקל) שיר השבוע של אליס: לא שמעתי ממזמן אליס שיר השבוע לא של אליס: X אלבום השבוע: nine inch nails- the downward spiral סרט/סדרת השבוע: הופעה של הדלתות ספר השבוע: השטן והעלמה פרים (שיגמר כבר!) מאכל השבוע: אל גאוצ'ו...המון פרות. אגב, מסעדה מעולה! אמן השבוע: הדלתות ציטוט השבוע: "צום קל וצפייה מהנה" ..? משהו טוב שקרה השבוע: אח שלי נסע לגרמניה ל-3 שנים משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: אין תמונת השבוע:

nothingman1

New member
I'm no wimp, I scratch and bite

השיר עם הליריקה הכי מצחיקה של אליס קודם כל, איך עבר הצום? לא משהו, לא אכלתי מספיק לפני שיר השבוע של אליס: Brother שיר השבוע לא של אליס: RHCP- Coffee shop כי סוף סוף למדתי לנגן את הבס שלו אלבום השבוע: Pain of salvation- Entropia סרט/סדרת השבוע: 1 נגד 100? ספר השבוע: אני מפסיק מהפעם הבאה לענות בכלל על השאלה הזו מאכל השבוע: פיצה, ציון 9(!) אמן השבוע: דניאל גילדנלאו, פנתרה ציטוט השבוע: Drag the waters some more משהו טוב שקרה השבוע: שיעור נהיגה ראשון, היציאה לחופש של שבועיים משהו רע שקרה השבוע: לראות את התיסכול של המורה שלי למתמטיקה בגלל חזקוש המנוול וחבריו
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: עוד שיעור נהיגה, שיעור בס, חג, ובקשר לשאר נראה תמונת השבוע:

נושא

קודם כל, איך עבר הצום? הצלחתי והצלחתי והצלחתי והצלחתי והצלחתי לצום! שיר השבוע של אליס: Got Me Wrong, Man In The Box... עוד כמה
שמעתי אותם היום ונזכרתי כמה שהם טובים. שיר השבוע לא של אליס: Last Goodbye-Jeff Buckley The Who-כמה שירים. Pearl Jam-Once אלבום השבוע: Tommy-The Who Radiohead-The Bends סרט/סדרת השבוע: שנחאי נון, סרט מטומטם
ספר השבוע: עריסת חתול/קורט משהו... מומלץ! מאכל השבוע: יום כיפור אמן השבוע: דה הו. ציטוט השבוע: נהה אין לי כוח.. משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצום. משהו רע שקרה השבוע: הצלחתי לצום. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: התו השמיני
תמונת השבוע:
גמר חתימה טובה לכולם!!!גם לך! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה