שירי השבוע

parapara16

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי שלא משנה כמה הסביבה מתנגדת את נשארת אמיתית לעצמך ..... גם אני כזו לא מתחברת ולא קשורה לסביבה שלי ולמשפחה שלי.... קשה קשה....אבל לא נורא בשביל זה יש חברים טובים !! בעיקר מהפורום....

פרקשון

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףף שבוע חדש

שיר השבוע של שייגעצ - אין שיר השבוע לא של שייגעצ - כל הדיסק של שחר אבן צור השיר המאוס של השבוע - מסעדות דגים שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע - אין שיר בהקדשה למישהו ולמי - היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדתתתת....לטובי כי היא קיבלה מחזור סוף סוף ואין לי שיר אחר מתאים נראה אם היא תשים לב שיר לשבוע שמתחיל - שזיף

../images/Emo41.gif../images/Emo120.gif

שיר השבוע של שייגעצ
שיר יפה [דן תורן] שיר השבוע לא של שייגעצ
קספרים-אחלום לנצח
, אביב גפן-הרואין
, זה לא אותו דבר-עברי לידר
. השיר המאוס של השבוע
שירים של היהודים, כי פשוט חרשתי עליהםםםם
שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע
אביב גפן-הרואין שיר בהקדשה למישהו ולמי
אין
שיר לשבוע שמתחיל
אמ. אה?

וזה

שיר השבוע של שייגעצ - שזיף שיר השבוע לא של שייגעצ|דמאל|- "איזה כוסית משגעת את הגוף מנענעת" השיר המאוס של השבוע - אהבה קטנה.. כוסאמא שלהההההההההה שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע - התחברתי לCREEP של רדיוהד שיר בהקדשה למישהו ולמי - "איזה כוסית משגעת את הגוף מנענעת "- עזבו למישי.. ואת השיר של שחר אבן צור 2052 לעידן.. סתם כי בא לי ואתה דומה/אוהב את שחר אבן צור וזה.. שיר לשבוע שמתחיל- מקום אחר- היהודים שיהיה וזה...

בופ../images/Emo25.gif.

שיר השבוע של שייגעצ:
איןכזה. שיר השבוע לא של שייגעצ:
וואי .. היה לי פשוט שבוע נפלא כשאני חושבת על זה. עברי לידר - תמיד אהבה. השיר המאוס של השבוע:
מאוס מרב שאני שרה אותו, שירי מימון-אהבה קטנה. שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע:
Joseph Arthur - Honey & The Moon ממליצה להתמכר גם
. שיר בהקדשה למישהו ולמי:
לכל מי שמעוניין, כנסיית השכל - היינו עושים אהבה, לכו עשו אהבה. שיר לשבוע שמתחיל:
David Gray - This Years Love פשוט מדהים.

dsol

New member
פוף

שיר השבוע של שייגעצ - אין שיר השבוע לא של שייגעצ - השיר נושא של "החיים על פיY" השיר המאוס של השבוע - אין שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע - החיים על פי Y שיר בהקדשה למישהו ולמי - אין נחשבו על משהו אחר כך.. שיר לשבוע שמתחיל - אפרת גוש - טוב לבד

keeeren

New member
התעוררתי חולה../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע של שייגעצ
את יפה.. שיר השבוע לא של שייגעצ
מדורה- זבל השיר המאוס של השבוע
הראל מויאל-אמצע הלילה בכפר.. בעעע שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע
עברי לידר- פלמרו שיר בהקדשה למישהו ולמי
אין:/ שיר לשבוע שמתחיל
עברי לידר-יום טוב

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שייגעצ: ערוץ הילדים שיר השבוע לא של שייגעצ: לבן בחלום שחור השיר המאוס של השבוע: תנו לו צ'אנס שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע: המכתב- אביב גפן. שיר בהקדשה למישהו ולמי: אין.... שיר לשבוע שמתחיל: התרוץ- אביב גפן :)

keeeren

New member
אהמ.. אני חושבת שלא שרשרת טוב..

את לא משרשרת כמו שצריך.. מישהו מוזמן לשים לך את אומנות השירשור.. בכל מקרה אני אסביר שאת צריכה להגיב להודעה שאליה את רוצה להגיב ולא לאחרונה בשרשור.. הבנת?

•No¥a•

New member
נאף

שיר השבוע של שייגעצ - פרח ננתי לנורית שיר השבוע לא של שייגעצ - חור בלבנה -רוקפור השיר המאוס של השבוע - לא'דעת מה השם שלו.. אבל טוחנים אותו יותר מידי בגלגל"צ
$#^& שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע -
שיר בהקדשה למישהו ולמי - פרח נתתי לנורית לחברה שלי
שיר לשבוע שמתחיל - Green Day - Wake Me Up When September Ends

../images/Emo34.gif

שיר השבוע של שייגעצ: ערוץ הילדים שיר השבוע לא של שייגעצ|דמאל| - אפרת גוש - בוא אליי השיר המאוס של השבוע- שירי מיימון - אהבה קטנה שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע - שירי מיימון- לאן שלא תלכי שיר בהקדשה למישהו ולמי - לירז צ'רכי- הכל יהיה בסדר - לעצמי :)) שיר לשבוע שמתחיל - בדיוק השיר שכתבתי שורה למעלה.

למעלה