שירי השבוע

ManRed

New member
../images/Emo93.gif

שיר השבוע של שייגעצ: אינטרקום שיר השבוע לא של שייגעצ: Smash Mouth - All Star השיר המאוס של השבוע: Alient Ant Fram - Smooth criminal שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע: אין שיר בהקדשה למישהו ולמי: מגרד של אפרת גוש ויוני בלוך לעידן כי יש שם שורה: מגרד לי איפה שהחזיה... שיר לשבוע שמתחיל: פאנקייק - סימנים כחולים בתמונה: סנופקין בפוזה שאמממ, כן...

נאאמ

שיר השבוע של שייגעצ - אין. שיר השבוע לא של שייגעצ - pink floyd - another brick in the wall השיר המאוס של השבוע - אהבה קטנה של שירי-מיימון-כוסאמאשלה
שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע - לאדעת. שיר בהקדשה למישהו ולמי - אממ אממ לאדעת. שיר לשבוע שמתחיל- לאדעת גם.

בלעכס :(

שיר השבוע של שייגעצ: משקאות חריפים כי הפאקצות מהכיתה שלי פשוט לא מפסיקות לשיראותו (הם בטוחות שזה שיר חדש.. ררר וגם אומרות שייגעצ לא נכון..חח) שיר השבוע לא של שייגעצ|דמאל|: stole של קלי מהדסטני ציילד.. התחלתי לבכות בקליפ חח השיר המאוס של השבוע לא האמנתי אבל.. משקאות חריפים.. שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע ממ כלומדב שיר בהקדשה למישהו ולמי: לאלי ..נולדתי לך של מוקי.. אוהבתתתת אותךך שיר לשבוע שמתחיל : נחיה ונראה :p

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שייגעצ
אין. שיר השבוע לא של שייגעצ
שוטי הנבואה- מי השיר המאוס של השבוע
אהבה קטנה של שירי מימון. שיר חדש שהתחברתם אליו/הכרתם השבוע
חום יולי אוגוסט- סינרגיה. שיר בהקדשה למישהו ולמי
רבות הדרכים- דניאל סלומון. לפריאורי המושלמת שלי
שיר לשבוע שמתחיל
התחלה חדשה- בנזין

למעלה