שרשור הפרק

T a l14

New member
../images/Emo168.gifשרשור הפרק../images/Emo168.gif

טופ, אה... זה הפעם הראשונה שלי... אני מצטערת שזה כ"כ מוקדם אבל פשוט לא יכולתי שלא לפתוח...
"The Countdown" ובעברית:הספירה לאחור. שודר לראשונה:17 לדצמבר 2003 תקציר הפרק:It's sure to be a countdown to remember when Kirsten's rebellious sister Hailey comes to town. Ryan and Marissa decide that they want to spend a low-key night together in the comforts of popcorn and movies, and Seth tags along since he hasn't received any better offers in light of his recent relationship woes. When Marissa gets invited to Oliver's New Year's shindig, it seems that their special evening together will be spent apart. Fortunately, Hailey is about to spice up the night for everyone by getting Kirsten and Sandy out of the house so that she can throw a raging party for a few friends. As the clock ticks closer towards midnight, Ryan hopes that he can make it to Marissa in time for their first New Year's kiss together. המוסיקה:*"Selling Submarines" by The Pattern *"Make Up Your Mind" by The Vacation *"Walking On Moonlight" by Brookeville *"We're Had Enough" by Akaline Trio *"Destiny" by Zero 7 Photec remix *"Walkaway" by Dropkick Murphy's *"Ratso Rizzio" by Laptop *"Just a Ride" by Jem *"Overdriver" by Singapore Sling *"Did You Ever Get A Feeling Of Dread?" By Suicide Machines *"Flowers" by The Flaming Sideburns *"Dice" by Finley Quaye & Beth Orton זייהו, צפייה מהנה!

InFecTeD LOVER

New member
גם לי מותר! ../images/Emo41.gifהפרק היומייי../images/Emo41.gif

שכחתי איזה מספר...

dht160

New member
רגע . זה הפרק ../images/Emo58.gif

עם המסיבה של הסילבסטר וראין במרוץ אחרי שעון להגיע למריסה ? אם כן זה פרק ממש טוב !!! (לא רוצה להגיד ותר כי אז אבי יתאכזב שיעלו לו את הציפיה) גיא

RAZOSH

New member
אאאהההההההה .. איזה פרקקקקקקק

ממש מממש ממממממש מממממממש ממממממש ממממממממממש יפה ... מריסה יפייפיה עם המעיל הלבן .. חבל שסת' בחר באנה . למרות שהיאח חמודה הוא צריך לבחור בסאמר ....והיילי הזאת ממש מעצבנת ..... איך קוראים לשיר שהיה בסוף שהראו שהוא רץ אליה ??

noy13pour

New member
אני שונאת את אנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאמן תמות../images/Emo70.gif

איזה עלוקה אלוהים שתעוף חזרה לטהיטי
אם סת היה מתנשק בסוף אם סאמר הפרק היה הרבה יותר יפה

מסכימה אך חולקת

להאשים צריך לא את הדמות, אלא את השחקנית. אנה על פי התסריט אמורה להיות חמודה, שנונה, נחמדה יותר מסאמר הסנובית, צינית ואחת מהחבר'ה. אלא שהשחקנית המגלמת אותה עושה את זה בעודף התלהבות ובחוסר טבעיות, במילים אחרות- מתאמצת מדי. וזו הסיבה שגם אני די אוהבת את סאמר, שסנובית ככל שתהיה, יש לה כמויות אדירות של חן וכריזמה. נדמה לי שהמסקנה היא, שמה שגורם לאנשים לאהוב או לשנוא אותנו זה לא מה שאנחנו עושים, אלא איך. אנחנו לא זוכרים מה אנשים אמרו לנו, אלא מה הם גרמו לנו להרגיש כשהם אמרו את זה, ואנה משאירה טעם לוואי לא נעים. אגב, סקופ- רייצ'ל משהו, השחקנית המשחקת את סאמר, ואדם ברודי, המגלם את סת, הם זוג במציאות.יש צדק בעולם.

TheCharm

New member
WOW

תתייחסו אל זה כ - פשוט מאוד וואו, או שתתיחסו לזה כWOW של ג'וני: What... Oh... Well... שזה אומר שאין לי מה להגיד, כי אני המום. בינתיים חווינו 3 בערך-חגים. חג ההודיה, שהתחיל את הסריה, השני כריסמוקה כמובן ועכשיו הסילבסטר. כריסמוקה זה טרנד, ולא יותר. אין בו משהו שהוא יותר מיותר, אבל חג ההודיה והסילבסטר פשוט העלו את הרף. ככה עושים חגים או אירועים או מועדים מיוחדים!!! כך, ולא אחרת! ואני אודה גם שכל הפרק בערך ציפיתי שבסוף ריאן יגיע, אבל מריסה תתנשק עם אוליבר והפרק קפוט... אבל משום מה, אהבתי יותר את זה. זה נראה כאילו שהם מאוהבים באמת, במציאות. זה היה כל כך יפה. הידיים שלי עפו באוויר משמחה כשהם התנשקו. ואיך שהם עשו את זה, עם DICE (נכון?) ברקע ככה... והכל מהיר. ואז מראים את השאר. קירסטן וסנדי, ואנה, וסאמר... פשוט מדהים! זה בערך מה שיש לי ככה לומר על הפרק, אבל אני אגיב לשאר ככה כדי להרחיב. וחסר למישהו שיגנוב לי את עבודת הציטוטים!!!!!! הם יעלו מחר

anais18

New member
מחאתי כפיים כשראיין הגיע בזמן

והתנשק עם מריסה! :) אבל הייתי מאוכזבת שסאמר וסת' לא היו ביחד... אפילו שאנה שנונה וחמודה!

למעלה