שרשור הפרק

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק

נקרעתי מצחוק שסת' וריאן היו יחד בביתן הבריכה..שסת' אמר שהוא פוחד ממקומות סגורים (אני מסתבכת עם המילה הלועזית של זה..=]).. והוא לקח את השקית..חחח... וריאן עוד 45 דקות עוד 43 דקות=] ושסנדי נכנס לחדר שינה וראה שלישיה..חח וזה היה כזה צפוי שריאן יגיד למריסה שהוא אוהב אותה והיא תגיד לו "תודה"
אוף..אני שונאת את אנה..היא כל כך קרציה.. והדודה הזאת מפחידה אותי..רוצים להרוג אותה =//

TheCharm

New member
חח קלסטרופוביה

והקטע עם השלישיה הרג אותי. חח מטומטמים. ואממ, אקשלי, אולי לחלק היה צפוי הקטע עם ריאן ומריסה תודה וזה... לי זה פשוט לא היה צפוי כי חשבתי שהוא יראה אותה מנשקת את אוליבר, וברגע שהוא ראה אותה והם לא התנשקו אז פשוט לא היה לי זמן לחשוב. רק רציתי שהם יתנשקו כבר...

InFecTeD LOVER

New member
זה באמת לא היה צפוי..

היה יותר צפוי שהם לא יעשו את הצפוי, והיא תתנשק עם אוליבר ואז ריאן יכעס והעלילה תסתבך, ויהיה יותר מעניין!

InFecTeD LOVER

New member
פחות היא מנומסת!!! חחחח

קוראים לזה קלסטרופוביה. זה לא כ-ז-ה מסובך...

Aviad1987

New member
איזה פרק מדהים!!!

עכשיו אני שומע לי את dice
אני מכור לשיר הזה כבר הרבה זמן, עכשיו יהיו לי תמונות להשלים למילים. ומה הקטע של האוליבר המוזר הזה? עוד לא הצלחתי להבין אם הנטלי הזאת שלו באמת קיימת או שהוא סתם מחורפן רציני. מריסה נראיתה מעולה היום עם המגפיים והפן
סוף סוף התלבשו שם נורמלי
חוץ מאנה שהפעם דווקא אכזבה.

MaStIk BaZoOkA

New member
כן ..נכון..

באמת לשם שינוי התלבשו יפה..ואני עדיין לא מבינה מה זה הדבר הזה שאנה לבשה..

loli121

New member
וואי...פרק קורע אין מילים

חיחח...ממש ממש אהבתי את הפרק !! איזה פרק יפה שלמות !! הייתי יכולה לציין הפרק הכי טוב עד עכשיו !! הרג אותי כל הקטע שהם צחקו על ראיין עם האני אוהב אותך והתודה שסת' אמר להורים שלו והם אמרו לו תודה וכל זה !! ועם הדודה בהתחלה חח...פרק מדהים !!

ne1990

New member
איזה סוף

דביק! כיאילו הם לא היו יכולים למצוא משהו יותר נדוש??? אולי שהוא היה מאחר בשניה והיא היית כבר מתנשקת עם האוליבר הזה {או איך שקוראים לו}! קיצור...סוף לא משהו ו...מאיפה הפ'גרת הזאת {אחות של} הגיע פתאום??? חבריי סת' כהן הוא המלך של העולם, גבר גבר..חננות שולטות...תמיד! {אני לא לבד בעולם!!!! חחחחח} אדם מתה עלייך...חבל שבפרק הזה לא ראו אותך מספיק...יאללה להית' חבריי עד הפרק הדביק הבא

RAZOSH

New member
טוב אני לא יכול !! חייב לשתף אותכם

לא יודע ... בתקופה האחרונה הפרקים היו ממש נחמדים ... וסת היה אדיר ... אבל היה חסר שם משו ... שהיה בהתחלה .... והיום המשו הזה חזר ובגדול .. אני אשתולל ואוסיף שהפרק הוא הפרק הכי טוב שראיתי עד עכשיו .... הסוף עם הסלווו מושן והמוזיקת רקע (דייס הזה ..שזה מותא לי רק גירסאת רמיקס שלו) ממש הוסיף ... מריסה הייתה יפיפייה עם המעיל הלבן ונראתה טוב כמו שמזמן לא נראתה ...קריסטן וסנדי , אין מה להגיד ,, רואים שיש בינהם כימיה מחוץ למסך ..וסת אדיר כמו תמיד , חבל שהוא בחר בסוף באנה ולא בסאמר .. למרות שגם אנה מקסימה .... הטריילר לפרק הבא השאיר לי הרבה ציפיות לשבוע הבא (שבוע הבא אני לא סוגר !! הידד!!!) וזהו ... מריסה .. גרררררר גרררר.. למישו יש תמונה שלה עם המעיל הלבן ?!

TheCharm

New member
גדול. גם אני שומע עכשיו!

ככה שמתי את הדיסק לוודא שזה השיר ויאללה, פעם שלישית אני שומע. מוכר לי בעיקרון מאיזשהי סדרה אחרת או משהו, אבל בקיצור - שיר משו משו. ונטלי לא נראה לי קיימת. אולי נטלי היא בעצם נתנאל והוא גבר מההתנחלויות?! נטלי אבל נראית לי מישהו מכוערת עם תלתלים מכוערים. כנראה בגלל שיש לי מישי כזאת בביצפר [קראו לה נטאשה]. מריסה לגמרי הייתה חמה :) ואנה פשוט שמה כ"כ הרבה איפור... הקטעים עם אנה נראו כמו ציור.

אח, אוליבר, אוליבר...

איך קוראים לשיר הזה? DICE זו הלהקה או שזה שם השיר? אנה אף פעם לא התלבשה יפה במיוחד, וזה אמור להראות על אישיות מרדנית ומיוחדג'ת, אבל במקום זה היא סתם נראית כמו סבתא פולניה ביום פלצני במיוחד. והמגפיים של מריסה קצת מעצבנים, כי הם שטוחים ובגובה השוק. אם כבר מגפיים, אז בגובה הברך ועם עקב יותר גבוה. אבל כאן אני סתם קטנונית. לגבי אוליבר- אני כבר בניתי על כך שבפרק הזה הוא יפגוש אותי ונהפוך לזוג, אבל מסתבר שיש לו נטלי אחת בבית. מזלה שהיא לא הגיעה למסיבה, אחרת הייתי עושה ממנה זיקוקי דינור. אבל משום מה נדמה לי שנטלי כזאת לא קיימת, ואוליבר המציא אותה.תודו שזה קצת חשוד שהיא לא הגיעה למסיבה. גם חתיך וגם שרוט. I THINK I'M IN LOVE

היה פרק מעולה!

אחד הפרקים היותר טובים שהסדרה ידעה. הכול היה טוב בו ולא עצוב. קירסטין וסנדי היו כאלה חמודים, גם ראין ומריסה. תגידו, אני היחיד שחושב ש"סת ואנה פוראבר"? אני כ"כ שמח שסת' בחר באנה.

TheCharm

New member
למה הכללות?

אני פשוט יזרום עם זה. שניהן מעולות, כל אחת כך וכך. למרות שאולי הבחירה קצת צפויה, אבל תמיד טוב לראות ולא להיות בטוח...

TheCharm

New member
יאללה, שיהיה היום - ציטוטים!!!

[כמו שאתם שמים לב, בפרק הקודם וגם עכשיו יש מין תדמית שכזאת לציטוטים. ברוך הבא שכזה. סוג של כאילו אתר אינטרנט, NOT, כאילו לעשות קטעים בציטוטים משהו כמו INSIDE JOKE. אולי נמשיך, יאללה, משעמם לי ואני מתחרפן. תבלו, ותצחקו, כי היו אחלה ציטוטים!] "10, 9, 8... והיא לגמרי לבדה כשהיא רואה את הבחור הזה, אוליבר" "10, 9, 8 an she's all alone when she sees this guy Oliver" ************************ Marissa (after kissing Ryan): I love you! Ryan: Um...Thank you! מריסה (לאחר שהתנשקה עם ריאן): אני אוהבת אותך! ריאן: אממ... תודה! ************************ Hailey/Summer (In different times): You know what they say, how you bring in the New Year is how you live the rest of it. היילי/סאמר (בזמנים שונים): את יודעת מה אומרים, איך שתבלי בליל השנה החדשה ככה תבלי בשאר השנה. ************************ Seth: Separate seats, you guys. There's no sex in the champagne room. סת': כיסאות נפרדים, אנשים. בלי סקס בחדר השמפניה. ************************ Sandy: I have two guesses. Either she's run out of money, or ... she's run out of money. סנדי: יש לי שני ניחושים. או שנגמר לה הכסף, או ש... נגמר לה הכסף. ************************ (about Marissa) Hailey Nichol: Is that the short chick next door? Seth: Puberty happened. She's a Laker. (על מריסה) היילי ניקול: זו הנערה הנמוכה מהבית ליד? סת': גיל ההתבגרות עבר עליה. היא כדורסלנית. ************************ Seth: Carson Daly and a ball dropping. There is two images that should never be said in the same sentence. סת': קרסטון דיילי וזריקת כדור. שני דימויים שלעולם לא צריכים להיאמר באותו משפט. ************************ Sandy: Do you guys need anything? Seth: Yes. Ryan needs a tear in the space time continuum. סנדי: בחורים, אתם צריכים משהו? סת': כן. ריאן צריך פירצת זמן. ************************ Seth: Okay, that's a lot of genitalia in my pool. סת': אוקיי, זה המון איברי מין בבריכה שלי. ************************ "7, 6, 5... הזיקוקים מתחילים, המוזיקה מתגברת" "7, 6, 5, fire works start, music swells" ************************ (GPS Lady tells Sandy to make a left) Sandy: GPS Lady says turn left, I'm going right! (האישה של הGPS אומרת לסנדי לפנות שמאלה) סנדי: אשת הGPS אמרה לפנות שמאלה, אני פונה ימינה! ************************ Seth: I'm claustrophobic. Ryan: Seth this place is huge. It has a kitchen and a bathroom. Seth: Sh. Ryan, do not use up all the oxygen. Ryan: You want a sandwich, a shower, we got all that here. Seth: Ha ha ha. We're gonna die and I'm the good one. Ryan: I sleep here every night. Three of the walls are made of windows. Seth: Yes, which are now covered with naked dudes. We're trapped like rats. Ryan: Rats in an enormous pool house. By the way, your aunt's really cool. Seth: Yeah I know, she's be a bit unpredictable sometimes. My shirt's strangling me. Ryan: Great, my girlfriend's kissing some guy. I'm stuck here with a lunatic. סת': אני קלסטרופבי. ריאן: סת', המקום הזה ענק. יש בו מטבח ושירותים. סת': שקט, ריאן. אל תבזבז את כל החמצן. ריאן: אם אתה רוצה כריך או מקלחת, יש לנו כאן את הכל. סת': אה אה אה. אנחנו נמות ואני הטוב. ריאן: אני יושן כאן כל לילה. שלושה קירות עשויים מחלונות. סת': כן, שעכשיו תפוסים על ידי בחורים ערומים. אנו תפוסים כמו עכברים. ריאן: עכברים בביתן בריכה ענק. דרך אגב, דודה שלך ממש מגניבה. סת': כן אני יודע, היא לפעמים בלתי צפויה. החולצה שלי חונקת אותי. ריאן: נהדר. חברה שלי מתנשקת עם איזשהו בחור, ואני תקוע כאן עם משוגע. ************************ Sandy: Sandy Cohen. Pleasure swinging with you. סנדי: סנדי כהן. נהדר להתנדנד איתך. ************************ Kirsten: This is my house. My upside-down couch. קירסטן: זה הבית שלי. הספה ההפוכה שלי. ************************ Anna: Well I didn't want you to be alone. Seth: I'm not alone. I have Captain Oats and Carson Daly. אנה: לא רציתי שתהיה לבד. סת': אני לא לבד. יש לי את קפטן שיבולת שואל ואת קרסון דיילי. ************************ Sandy: I should really knock... In case there's a threesome going on in my bedroom. סנדי: אני צריך ללמוד לדפוק בדלת... במקרה שיש שלישייה בחדר השינה שלי. ************************ "4, 3... אנשים מתחלקים לזוגות, את מי היא תנשק?" "4, 3 people are pairing off who's she gonna kiss" ************************ Cohen house (slow motion) Sandy is changing the sheets on their bed, Kirsten comes in. Kirsten smiles at him . Seth & Anna are making out on his bed, Seth is on his side. Seth is on the bottom and Ana on the top. then Seth rolls on top of Anna and they continue to kiss. they both look over at his TV which shows 'happy'. (At the Party) Summer: (sad) youre not Seth Cohen Allan: who's Seth Cohen? Summer: huh I wasn't-I wasn't talking to you um, I gotta go. happy New Year (leaves) בית משפחת כהן (הילוך איטי). סנדי מחליף את הסדינים במיטה שלו ושל קירסטן, וקירסטן נכנסת. קירסטן מחייכת אליו. סת' ואנה מתמזמזים במיטה שלו, סת' נמצא למטה ואנה למעלה. סת' מתגלגל מעל אנה והם ממשיכים להתנשק. שניהם מסתכלים על הטלוויזיה שם כתוב 'שמח'. (במסיבה) סאמר: (עצובה) אתה לא סת' כהן. אלן: מי זה סת' כהן? סאמר: אה... לא- לא דיברתי אליך. אמ, אני צריכה ללכת. שנה טובה (עוזבת). ************************ 2, 1... ************************ (at end of episode) Ryan: I love you. Marissa: What? Ryan: I love you. Marissa: (happy, almost says I love you) Thank you. (בסוף הפרק) ריאן: אני אוהב אותך. מריסה: מה? ריאן: אני אוהב אותך. מריסה (שמחה, כמעט אומרת אני אוהבת אותך) תודה. ************************ שנה טובה! Happy New Year! ************************

dht160

New member
ייייייייאא איזה פרק !!

אין מילים פשוט אין!! מצחיק,מרגש ומרתק. סידני היה היום על תקן הבדרן וכל הקטע של 'תודה' היה פשוט ענק !! זה הפרק השני הכי אהוב עלי וזה מסוג הפרקים שאפשר לראות 100 פעם. גיא

FeLiPe Te Amooo

New member
איזה פרק יפההה

כבר נבהלתי! חשבתי שכשריאן יבוא הוא יראה את אוליבר ומריסה מתנשקים! איך שמחתייייי:))) ואיך הוא אמר לה שהוא אוהב אותהההההההההההה:))))) אנה וסת'!??! מה?!?! לא רוצה! (למרות שהיא מהממת) הוא מתאים יותר לסאמר ד"א הם ביחד במציאות נכון? (הוא וסאמר)? אוליבר חתיך! סנדי וקריסטין- חחחח חמודים! מצחיקים! היילי- אני מקווה שהיא באה רק לפרק אחד.. לא סובלת אותה...סתם מטומטמת. לדעתי. נחמד שג'ולי וכיילב לא הופיעו! קצת שקט!:)

למעלה