שרשור הפרק

JoHnYmYsTeR

New member
פרק ע-נ-ק!!!

אחד הפרקים הטובים ביותר של THE O.C עד עכשיו... שוב.. מפרק לפרק אני מתחיל לחבב את קירסטן עוד ועוד ועוד... כנ"ל לגבי סנדי,אבל אותו כבר חיבבתי מאז הפרק הראשון ושראיתי אותו בקונאן.. סת' הצחיק כמו כל פרק.. ובקטע שראין רץ במדרגות בשביל להגיע למריסה,נראה לי שהלב שלי דפק יותר משלו,פרק גדול! והיילי שהצטרפה,אני רק מקווה שהיא תישאר עוד ועוד...ותחמם קצת את העניינים,ותחזיר את ראין לתת מכות. פרק מהמם.

איזהה פרקקק יפההה היייהה!!

יוווו אני מתהה!! סת' רצח אותי בביתןן... ייווו והדודה הזאת מה נסגר איתה!? איזה חצוווופה!! רק לי היו כוונות לרצוח את הילד הזה שהיא פגשה בפסיכולוג!? חחחחחחחחחחחחחחח כשראין פתח את הדלת איזה שקסי הוא היהה!!?? חחחחח הוא מזה קרע אותי כי ראו איך הוא נושם ורץ כמו חיייה=) היה פרק גדוווול

אני היחיד שראה את השידור החוזר ?

באמת פרק יפה... אחרי בברלי הילס לא חשבתי שאצליח להתמכר לעוד סדרה והנה זה קרה.. מעניין אם גם העונה השניה תהיה כל כך טובה שמם לב שלוק נעלם מהפרק ? מעניין מה הוא עשה בסילבסטר ? ואיך חגגו ג'ולי וכיילב... עדיף לא לדעת.. בכל מקרה.. פרק ממש טוב וכל הכבוד על הפורום שהקמתם..

לא גם אני ראיתי אותו ב/שידור חוזר..

ובאמת כל פרק גורם לך להתמכר יותר ויותר לסדרה...

LemonLimeLilach

New member
ז-ה פרק טוב!

בהשוואה לפרק הקודם שלא כל כך אהבתי, פשוט מתתי על הפרק הזה. לא אכפת לי שזה נגמר בקלישאה שחבל על הזמן. זה התאים. זה היה פרפקט. לרגע חשבתי שיהיה מלא בלגאן והוא לא יצליח למצוא את מריסה ואז כשהוא ימצא אותה יהיה מאוחר מדי... אבל לא. אהבתי גם שהיא אמרה לו תודה במקום גם אני אוהבת אותך. אהבתי ברמות את המסיבת סווינגים שקירסטן וסנדי הלכו אליה. ושבסוף השעון היה בכיס שלו. חשבתי שהשעון שלו יישאר בקערה אחרון ושזה יהיה מן "סימן משמיים שהם צריכים להיות ביחד לנצח" אבל זה לא היה מזל אלא מעשה שלהם.
סת'... אנה... טוב, האמת היא שסת' לא בדיוק בחר באנה. פשוט אנה הייתה שם. זה לא שהוא עמד מול שתיהן ולקח את אנה לחדר שינה שלו. אני תמיד בעד סאמר. מקווה שאנה תעוף מהר.

InFecTeD LOVER

New member
לדעתי הסוף לא היה צפוי

כי היה הכי צפוי שהם יעשו את הלא צפוי, והוא לא יספיק. הקטע עם השעון היה מאוד מציאותי, אם השעון היה נשאר בקערה, זה היה כבר לא מציאותי!!! וזה היה באמת עושה את הסדרה הזאת רגילה כזאת... סת' יכל להגיד לאנה שלא תבוא איתו!! אוףף תחזרי למקום שלך אנה!!!

נ ט ע ש ה

New member
איזה פרק מעולה!!

ממש פרק מצוין, יותר טוב מהפרק שעבר הרג אותי הקטע שריאן וסת' יושבים בביתן הבריכה וסת' נושף לתוך שקית...
אני אוהבת את קירסטן וסנדי. היה נחמד שהיום התעסקו בהם והראו איך הם ביחד סת' לא צריך להיות עם אנה!! סת' וסאמר פוראבר! (ורק אני חושבת שלא הראו את השלישיה הזאת מספיק הפרק?) היה ממש יפה בסוף הפרק שריאן הגיע בזמן ונישק את מריסה... קיטשי אבל מקסים, והקטע עם התדה בסוף היה מאוד משעשע
זהו, באמת פרק מדהים

InFecTeD LOVER

New member
חרשו עליהם בפרקים האחרונים

קצת מנוחה מהם, זה לא מזיק! וקירסטן וסנדי- רואים שהם מסתדרים מאוד...

No¥a

New member
פרק טוב!

הקטע עם סת' וריאן בביתן היה מצחיק! עיצבן אותי שסת' התנשק בסוף עם אנה. היא כ"כ מעצבת!
והיה צפוי שריאן יבוא בסוף והוא ומריסה יתנשקו.

F U N K Y GLOW

New member
אוף -פיספסתי../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

=\ נראה שידור חוזר שבוע הבא (יש נכון?)

למעלה