שרשור להעלת מצברוח

Black Jane

New member
../images/Emo168.gifשרשור להעלת מצברוח../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

הדיכאון שוטף את הפורום וההודעות העצובות, אבל שרשור זה יהיה שרשור שלם שכולו רק אופטימיות
תמונות מצחיקות, בדיחות, הגיגים חכמים, סיפורים, עצות איך להפיג את השיעמום, דברים הזויים... מה שתרצו - כל עוד זה אופטימי!
אני מיד אתחיל בהודעה הבאה
אם השרשור יצליח, אתם יודעים לאן הוא יגיע....;) |שיחדתיאתכם!
|

איש אחד הלך הלך ונפל ../images/Emo122.gif ../images/Emo94.gif

לא אבל עכשיו באמת: -ש: למה רווקים תמיד רזים ונשואים שמנים? ת: כי רווק הולך למקרר רואה מה יש מתבאס והולך למיטה, נשוי הולך למיטה רואה מה יש מתבאס והולך למקרר.. אחד היותר גרועים שלי אבל בכל זאת מצחיק
בובספוג

פאק תפתחו את התמונה שלמעלה בגדול.. ../images/Emo94.gif

אממ.. עוד בדיחה: אחד נוסע בכביש המהיר בא עוצר אותו שוטר, השוטר:" אני חייב לתת לך דוח" הנהג:" לא בקשה תוותר לי" השוטר:"אני לא יכול חייב לתת לך דוח" הנהג:"אתה חייב לוותר לי" טוב בסוף השוטר אומר לו אני אשאל אותך שאלה אם תדע אני אוותר לך.. טוב עונה הנהג. השוטר:"אתה נוסע בכביש החוף רואה מולך שני אורות מה זה?" הנהג:" זה אוטו!" השוטר:"כן אבל איזה אוטו ,פיאט, מזדה, סובארו" אין מה לעשות אני חייב לתת לך דוח. הנהג:"לא בקשה עוד שאלה אחת" השוטר:"טוב, אתה נוסע בכביש החוף אתה רואה אור מולך מה זה?" הנהג:"זה אופנוע" השוטר:"כן אבל איזה אופנוע, סוזוקי,..." טוב השוטר רושם לו דוח. הנהג:"אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" השוטר:"כן בטח" הנהג:"אתה נוסע בכביש החוף רואה בחורה חצי עירומה, מנענעת את הישבן ימינה ושמאלה והולכת במרכז הכביש מי זו?" השוטר:"זו זונה" הנהג:" כן אבל מי? אמא שלך, סבתא שלך, אחותך" ....

תפתחו גם את התמונה שלמעלה בגדול../images/Emo122.gif../images/Emo94.gif

טוב רק עוד תמונה ואני גמרתי אם אתם רוצים עוד בדיחות [ויש לי מלא] רק תגידו אני ירשום עוד בשמחה.. ורק למען הסר כל ספק אם לא רואים טוב תפתחו את התמונה בגדול

כן.. מאוד ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif

הו, ועוד משהו ששחכתי כל התמונות קרדיט ללוטן!- My Chemical Lotan...

למעלה