שרשור להעלת מצברוח

O0NoNi0O

New member
ווהוו סתם כותרת מטומטמת..

נמ למה לא לשמוח בעצם? נכון שיש דברים רעים אבל למה לא להתרכז בדברים הטובים יותר? זה מה שאני עושה כי נמאס לי להיות בדיכאון והינה דוגמה; היה גשם ראשון בירושלים לפני כמה ימים ובדרך כלל אני שונאת את החורף אבל אמרתי לעצמי שאם אני אשנא אותו אני אסבול הרבה יותר וזה מטומטם. ושמחתי איך שהוא שיורד גשם ושנחמד כי אפשר ללבוש ארוך סוף סוף ולנג'ס להורים לקנות מלא בגדי חורף וזה זמן להתחלה חדשה לא? עם הגשם הראשון יבואו דברים טובים יותר..תעשו סוויטצ' בראש של יותר לא כועסים, יותר לא עצובים, מבליגים יותר לשטויות שחברים עושים ותאמינו לי חברים שלי עושים מספיק שטויות אבל מבליגים לא כול דבר צריך לקחת ברצינות רבה ולטחון אותו מכול הכיוונים ותאמינו לי שאני הרבה יותר רגועה עכשיו והרבה הרבה הרבה יותר טוב לי עכשיו ותכלס? אני חושבת שכול אחד צריך לאמץ את זה. ובמקום לשבת בבית והלגיד כמה רע תעשו לעצמכם רשימה של דברים שרוצים לשנות אם זה בחדר, במראה, באישיות, ביחסים שלכם עם אנשים ופשוט תעשו את זה תשנו! ותחליטו שטוב לכם כי ברגע שאתם מחליטים משהו הוא קורה וברגע שטוב לכם הכול פשוט יותר קל.. חפרתי אבל בזמן האחרון הבנתי את זה וכול כך הרבה יותר טוב לי וקל לי עם עצמי ועם הסביבה..ואני מקווה שלא יצאתי אהבלהXD

Lital1989

New member
קשה לשלוט על הרגשות שלנו../images/Emo39.gif

אני מתפלאת שזה בא לך כל כך בקלות...אבל שמחה בשבילך :)

O0NoNi0O

New member
הכול עיניין של מחשבה פחות או יותר

כמובן שאי אפשר להמנע לגמרי מרגשות שליליות וזה אבל עדיין במקום להגיד "אוקי אז אני נכנס לדיכאון כי חבר שלי הערה שלא במקום" צריך להגיד "אוקי הוא מניאק, אני אזכור את זה להבא לא לסמוך עליו או מה שלא יהיה ואני לא אכנס לדיכאון מזה כי זה מיותר".

למעלה