שרשור לקראת ההופעה

a d i d a s 2 1

New member
את מי היא רוצה לפגוש?

פייי לא ידעתי ככה תהיה מהומה.. חחח נראה לי זה אומר נראה לי... וזה אומר שכלום לא בטוח... דורית...איך את באה?

thr7

New member
והעיקר לא לפחד כלל

היינו בחיפה ותאמיני לי יש שוק קצרצר ואחרכך זה מלא חוויות . אז אם את פוחדת שלא בדיוק אליך חיכינו אז אל דאגה כולנו שונות ממה שאנחנו על המחשב. אז זהו ביי ונתראה שם.

a d i d a s 2 1

New member
וי....

מה גורם לך לחשוב כפרה שאני פוחדת? חחח זה היה מצחיק עכשיו בעיצומו של ערב שטוף עצביםםםםםם

thr7

New member
כי אני יודעת איך הרגשנו

אלה שכן ניפגשו יש חששות (בכל זאת אנשים שמעולם לא ניפגשו) אבל אל דאגה יש שם ימבה אלכוהול:)

דורית41

New member
אני מגיעה עם מגושקה,

ברכב שלי או שלה,עדיין לא החלטנו. יש לך איך להגיע?אם לא-השמיעי קול.

a d i d a s 2 1

New member
יש את האופנוע..

אבל כל כך קר אפילו בערב, שלא נדבר על לפנות בוקר... שרק המחשבה על זה עושה לי לא טוב... אז סתם שאלתי... :)

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו שאני בעייתית... ואצלי

דברים אף פעם לא ברורים עד לרגע האחרון... ולא כזה בטוח שאני אגיע...בעעע

דורית41

New member
איך שתרצי,בובה.

תזכרי אי שם בהארד דיסק שאם הבעיה היא איך להגיע,אני כמובטח מגיעה לסחוב אותך מהאוזניים. זה ממש לא סיבוב רציני.

a d i d a s 2 1

New member
תודה בוביזה...

נראה איך יסתדר, אני רוצה לבוא... ואגב, אני יכולה גם להגיע עד אליך.... טוב רגע אני שולחת לך מסר.. ובינתים לילה טוב לכולם..

קניה 1

New member
אוףףף חידלי ומייד!

אני לא יכולה....
כי כבר פיספסתי יותר מידי ימים בזמן האחרון כשהייתי חולה. והאמת.. זה לא עד כדי כך חשוב לי...כי זה לא ממש הופעה.. ובהופעה הראשונה היה לי ממש חשוב להיות שם, כדי לתמוך בו אחרי כל הבלגן..אבל עכשיו שראיתי שהכל בסדר, ונראה שג'קו מסתדר גם ללא תמיכתי, אז אני לא בהיסטריה..כשיהיה דיסק, והופעה אמיתית, אז אני שוב אתרגש, ואפילו אהיה מוכנה להפסיד לימודים בשביל זה.... ובינתיים, כשאוכל, אגיע!

eilati27

New member
../images/Emo137.gif היי סופגניות שלי!

אני מגיעה רק עכשיו כי הוזמנתי להדלקת נר חנוכה אצל חבר'ה מהחדר כושר,אז היו לי עיכובים קלים בכל אופן אני אנצל את המעמד הזה כדי להזכיר שלי יש 2 מקומות פנויים ברכב ואני מגיעה מראשון לציון אין לי בעיה לאסוף בנות מהאיזור אני אפילו אשמח מאוד... מה קורה? מה חדש? עידכונים... עידכונים...עידכונים...

למעלה