שרשור נדודי שינה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ה-"אויבת" של אתי הגיעה ../images/Emo240.gif

והיא כבר יצרה מולה "סצנה"... הסתכלה על אתי ואתי אמרה מה את מסתכלת עלי ואז היא ענתה משהו בסגנון: "אני מפחידה אותך?" ועכשיו אתי עוברת בן אדם בן אדם ומספרת לו על השיחה הזו נראה לי מהונדס לחלוטין העימות הזה

Klayhamn

New member
זאת אומרת ש...

היא הונחתה ליצור עימות כלשהו (קטן כגדול) מול אתי הדרך הכי קלה ליצור עימות היא פשוט לבהות באתי... וזה מה שעשתה אין סיכוי לדעתי שזה "סתם" קרה באופן טבעי

לונדרון

New member
אבל כפרה

אי אפשר מצד אחד למלא כאן דפים על כך שההפקה לא משימה מספיק תשומת לב לפרטים עד תומם, מקבלת החלטות שגויות או בצורה טאטית ומיישמת רעיונות יצירתיים בצורה לא יצירתית, ומצד שני, דווקא לחשוב שהם דאגו לתדרך את אחת הבנות ליצור כבר הערב עימות עם אתי באמצעות בהייה בעיניים שלה

Klayhamn

New member
למה לא? אפשר...

לחלק הוראות לבן אדם אחד ספציפי -- זה קל... להרים אירועים בצורה חלקה ומתוזמנת היטב, זה כבר עניין אחר לגמרי

noaxxx

New member
למה לא?

גם כאן הם לא שמו לב לפרטים. ולהנחות מישהי לייצר עניין עם אתי זה הכי טריויאלי שיש, זה לא שהם המציאו עכשיו את הגלגל. הרי ההפקה מנחה אותם, לפחות את איתן, מתחילת התכנית.

לונדרון

New member
תדרוך בוודאי היה, לא על זה העניין

אבל האם ההפקה תדרכה מי מהן לבהות כדי להכעיס או לשם עימות מהונדס?

רגע רק רגע

Active member
שתי אפשרויות-

1> אתי חוששת למעמדה בקרב הבנות ולכן מפחדת מכניסת הבנות החדשות. 2> אתי חוששת שהבנות יחשפו את מסכת השקרים שלה בפני כל דיירי הוילה. יריית הפתיחה כבר נורתה ע"י הדיירת החדשה. מחכה בקוצר רוח להמשך

Klayhamn

New member
אני כבר אוהב אותן

עד עכשיו שתיהן הפגינו אסרטיביות זה לא משנה בכלל מה הן מעלותיהן האחרות --- יש להן לפחות יתרון אחד משמעותי על כל יתר הבנות... והנה עבר ממשיכה לבלבל בשכל עם התובנות שלה "היא לא רואה את התכנית כי היא לא קראה לאיתן איתן אלא איתן".....

רגע רק רגע

Active member
לא ממהר לכתור כתרים לראשן...

לגבי ענבר - היא הכי בלחץ. גם כך מעמדה רעוע <היא יותר גרורה ולא חברה של אף-אחת מן הבנות> והיא חוששת שיכנסו בחורות אטרקטיביות שיתפסו את מקומה.

Klayhamn

New member
כן, היא גם הכי מעייפת

עם הדיבור הבלתי פוסק שלה על הנושא ועם הנסיון הבלתי פוסק לנתח ולערוך ספקולציות לגבי העתיד....

לונדרון

New member
בקשר לתובנה של ענבר

היא ציינה שהבחורה החדשה ככל הנראה לא ראתה את התוכנית באופן עקבי, אלא כנראה רק קטעים שההפקה הראתה לה. היא כל כך בטוחה שכל תובנה שלה היא אמת חקוקה בסלע.

למעלה