NoAmItA ChAn

New member
כפרעלייך ../images/Emo23.gif

אני שמחה לשמוע שהם עזרו לך, אבל יותר מזה אני שמחה לשמוע שאת כבר לא מרגישה ככה (אני מקווה!) 3>

Clayborn

New member
MRC

כשנאלצתי לברוח מהבית, וחייתי תוך כדי נדידה ממקום למקום במשך שנתיים, מוסיקה הייתה מה שהחזיק אותי. הליריקה של MRC והמוסיקה שלהם הייתה בדיוק מה שהייתי זקוק לו. מידה מדוייקת של אירוניה וסרקזם, רצינות תהומית והומור פרוע, עם ליריקה שהייתה נכונה עבורי עד כדי כאב. (Welcome to the Black Parade, Famous Last Words) כשאיבדתי את כל האנשים שהיו יקרים ללבי אחד אחרי השני, מצאתי שניים-שלושה שירים שאמרו בדיוק את מה שאני רציתי לומר. (The Ghost of You, I Don't Love You) בכל הדברים הכי איומים שעברתי בשנתיים האחרונות, מוסיקה תמיד הייתה נוכחת. תמיד הייתה הדרך האגרסיבית והבוטה להגיד את כל מה שאני לא מסוגל להגיד בעצמי. (Helena) אני לא באמת יכול להתחרות באנשים אחרים כאן, כי MRC, עד כמה שאני אוהב אותם- הם לא הלהקה הראשונה או השנייה שהייתי חושב עליה שאני אוהב. אבל בכל זאת.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנו טוב.

אין לי סיפור מרגש, ואני גם בכלל לא צריכה את הפרס [את הדיסק קניתי עוד בשבוע שהוא יצא
], אבל הבטחתי לנעם שאשתתף כשהיא עוד רק סיפרה לי שהם מתכננים את התחרות, אז מילא. טוב, אז ככה. את MCR אני הכרתי באוקטובר 2006, כלומר תחילת כיתה ט'. אבל תנו לי לחזור שנייה אחורה לטובת אלה שלא מכירים את הסיפור ה"מרגש" שלי. בכיתה ז' ההורים שלי החליטו, ללא ההסכמה שלי כמובן, שהם רוצים בשנה הבאה [AKA כיתה ח'] לטוס לשנה לניו יורק, בשביל העבודה של אבא שלי [שנת שבתון] וסתם בשביל לגור שם. אני הייתי ממש נגד, כי בכיתה ז' סוף סוף היה לי די נחמד בבית הספר [עברתי לבית הספר הזה בכיתה ה' ולקח לי מלא זמן ממש להתחבר שם עם אנשים] אבל מי מקשיב לילדה בת 13? אף אחד. אז בכיתה ח' טסנו לשם, וזה הכניס אותי לדיכאון של החיים שלי. לא, אל תסתכלו עלי ככה, אני יודעת שניו יורק והכל. אבל איכ, תיעבתי את העיר הזאת. אתם אולי מסתכלים לשם דרך מסך הטלוויזיה או בטיולים של לא יותר מחודש, בדרך כלל אפילו פחות, ואתם רואים רק את הצדדים הטובים. אבל העיר הזאת הגעילה אותי, האנשים שהיו לי בבית הספר שם היו פשוט מגעילים ולא מקבלים [כן, גם המורים. חוץ מהמורה שלי לספרדית כפרעליה, והמורה לאמנות שגם הייתה די נחמדה עד כמה שאני זוכרת.] והיה לי פשוט נורא. אני רציתי כל הזמן לחזור הביתה והיה לי פשוט... מזעזע. גם לא ממש ידעתי מי אני או מה אני באותה תקופה. הייתי כל כך לבד עד שחיפשתי דרכים להפסיק להיות לבד... כל היום הייתי על המחשב, נמצאת בפורומים [לא הכרתי את הפורום הזה באותה תקופה, מן הסתם, כי כמו שאמרתי- הכרתי MCR רק שנה אחריXD] ומדברת עם חברות שלי במסנג'ר. לא היה רגע שלא הייתי על המחשב, למעט אולי מדי פעם ללכת למסעדות [ופה יהיה המקום שלי לציין את המסעדה האסייתית הצמחונית שאכלתי בה כמה פעמים והיה בה מלצר יפני שהיה מהמם כלכך
] וכמובן למחזות זמר שהיו הדבר היחיד הטוב שקיים שם בערך
[ראיתי 10 מחזות זמר בשנה אחת. ותחשבו על זה שמחיר של כרטיס זה אחד היקרים, ועוד לא הלכתי לבד, הלכתי עם אמא...] בכל מקרה, לא הפואנטה. הפואנטה הייתה היא שהכרתי מישהי דרך האינטרנט [LOL דרך פורום יאוי
] וממש התחברתי איתה... היא גרה בארץ, ואני גרתי שם, אבל אמרתי "היי, נו, מה זה משנה. אני גם ככה חוזרת עוד פחות משנה" (התחלנו... טוב, התחלנו להיות בקשר ממש טוב בינואר). טוב, אני לא אחסוך מכם את הפרטים- משום מה באותה תקופה חשבתי שקשר רומנטי דרך האינטרנט יכול לעבוד. GO FIGURE. [כמו שאמרתי, הייתי ממש לבד והייתי צריכה לדעת שיש מישהו שאני יכולה לסמוך עליו] אני לא חושבת שבאמת הייתי מאוהבת באותה תקופה, אולי כן. אני לא יודעת. וכן אני יודעת שכרגע אין קשר לMCR אבל אני רוצה לספר את הרקע בשביל שתבינו אחר כך. אחרי כמה חודשים ש"היינו ביחד" היא נפרדה ממני, ואז אחרי חודשיים היא אמרה שזו הייתה טעות וחזרנו. ואז אני נפרדתי ממנה חודש לפני שחזרתי לארץ. אמרתי לה שזו פרידה זמנית וכשאחזור ננסה להיות ביחד באמת, כמו שצריך. אבל... טוב, חזרתי לארץ, ובאמת ניסינו, אבל זה לא עבד. היינו מנותקות אחת מהשנייה, היא ביטלה לי כל פעם שניסיתי להפגש איתה, ואז כשכבר נפגשנו [זה היה נורא דרמטי, זה היה נובמבר על הים (זה היה אמור להיות סופר רומנטי>_>;) ו... טוב, כל הזמן ניסיתי לדבר איתה, לשאול אותה מה היא חושבת והיא לא אמרה כלום. ובסופו של דבר היא אמרה לי שהיא חושבת שזה לא עובד, שזה לא יקרה. ואז הפסקנו לדבר, להמון זמן. אם החישוב שלי נכון אז באותה תקופה כבר שמעתי מיי כמיקל רומנס, ובואו נגיד את זה ככה- התקופה לא הייתה משהו. בדיוק חזרתי לארץ, הרבה מהחברים שלי עברו לבצפר אחר או שסתם הפסיקו לדבר איתי, וכל העניין עם האקסית לא בדיוק תרם לי כי באותה תקופה כן די הייתי מאוהבת בה והיה לי ממש קשה, נורא רציתי אותה ובעיקר רציתי לא להיות לבד... בסופו של דבר חזרנו לדבר בגלל דברים חסרי פואנטה [טוקיו הוטל ומפגשי טוקיו הוטל למיניהם~] ו... טוב, כל זה כבר לא באמת קשור. עליה אני יכולה לחפור עוד הרבה כי רק לפני שנה הבנתי שאין לי מה לחשוב עליה, ועכשיו היא רק חברה, ואפילו לא חברה טובה כי די נמאס לי ממנה אפילו במובן הזה~ אבל זה לא קשור~ קיצר, הפואנטה! הייתי בדיכאון, שמעתי מיי כמיקל רומנס. רציתי למות, אבל לא עשיתי את זה כי פחדתי. ו, לא יודעת, פשוט לא עשיתי את זה. למרות שהיה לי ממש חרא, ועד עכשיו [צבא וזה] אני רוצה למות הרבה פעמים. אולי אני עוד אעשה את זה יום אחד, לא יודעת. אבל... מיי כמיקל רומנס היו שם, בתקופה הזאת, מלווים אותי בכל הפעמים שהלכתי לים בימים גשומים בשביל לבהות באינסופיות שלו, גורמים לי לבכות ועוזרים לי לצחוק. למי שלא שם לב או לא יודע, אני בן אדם אובססיבי מטבעי. ככה אני- כשאני אוהבת משהו, אני -ממש- אוהבת אותו. הייתי אובססיבית אליהם עד סביבות כיתה י'א... שזה אומר בסביבות השנתיים של אובססיה ממש קשה. ואני עדיין מתה עליהם, למרות שנטשתי רוק כמעט לחלוטין
ו... לא יודעת, אני לא חושבת שהם שינו אותי או עזרו לי להיות בן אדם טוב יותר, אני לא חושבת שהם הצילו אותי בשום צורה. אולי להפך. כי אחרי שהפסקתי לשמוע אותם להרבה זמן חשבתי שאם אני חוזרת לשמוע אותם זה אומר שאני שוב בדיכאון, שאני צריכה את המוזיקה שלהם בגלל שאני לא בסדר. אבל עכשיו אני לא חושבת ככה, עכשיו אני חושבת שהם פשוט התקשרו לי לדיכאון ובגלל זה היה לי קשה לשמוע אותם, אבל עכשיו אני יכולה לשמוע אותם ופשוט להעריך אותם ואת מי שהם היו ואת מה שהם נתנו לי כי פשוט... ככה הם. זה לא שהם לא השפיעו לי ל החיים, כי הם כן, פשוט כרגע אני נמצאת במקום אחר מהמקום שבו הייתי כשהייתי ממש אובססיבית אליהם, ולכן קשה לי לשים את האצבע על משהו מיוחד שהם נתנו לי. פרספקטיבה על החיים והמוות, אולי. הנכונות להיות שונה גם כשאנשים מסביבי מסתכלים עלי מוזר. האפשרות להיות מי שאני וזהו זה. הידיעה שאני לא לבד, כי יש עוד חמישה [ארבעה?] גברים שמוזרים בדיוק כמוני. [זה היה אמור להיות סיום הרבה יותר דרמטי אבל שכחתי את הציטוט המדויק, אז תסלחו לי על זה. >_>]

NoAmItA ChAn

New member
תאומתי ../images/Emo23.gif

"אולי אני עוד אעשה את זה יום אחד, לא יודעת." - אני יודעת שאני לא יכולה לומר לך מה לעשות, אבל אני ממש מקווה שלא תעשי את זה, כי יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך
תודה שחלקת את זה איתנו. קראתי כמה דברים שלא ידעתי עלייך, ואני שמחה שעשיתי את זה. ואני מאוד מאוד אוהבת אותך 33333333333333333333>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת? מה לא ידעת?

אני חשבתי שזה דברים שכל מי שמכיר אותי מסביבות כיתה י'-י'א יודע... הממ...

NoAmItA ChAn

New member
אני לא חושבת שידעתי על כל הסיפור הזה

עם החברה שלך באותה תקופה.. זו מי שאני חושבת שזו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאהה...

תלוי מי את חושבת שזו? XD אבל כן אני חושבת שזו מי שאת חושבת שזו.

XoLilMissLolaoX

New member
אין לי סיפור מרגש ויש לי את הדיסק כבר אבל אני

חייבת להגיד לכל מי שפתח את הלב כאן אני יודעת עד כמה זה קשה להפתח ולכתוב דברים ככ קשים ועוד מול אנשים שלא ממש מכירים ובמקום שהרבה אנשים יכולים לראות את הסיפור האישי שלך....אני בנאדם מאוד מופנם ומתבודד שמחובר כל היום למוזיקה שלו אין מקום שתראו אותי בלי האוזניות עלי ואני לא יודעת מה אני אעשה אם יכריחו אותי להתנתק....MCR הם אחת האובססיות הגדולות שלי במוזיקה ולא לשמוע את השירים שלהם יעשה לי פשוט לא טוב....את החברים הבאמת טובים שלי (שהכרתי רק בשנה האחרונה) הכרתי דרך המוזיקה ובין היתר גם דרך MCR ושלא נדבר על כמה הסיפורים האישיים שלהם והאלבום החדש נתנו לי תקווה וצבע לחיים בקיצוווווור מה שרציתי להגיד זה שאני מצדיעה לכן כי אני לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת...הסיפורים כואבים וקשים ואני שמחה שלפחות רובכם אם לא כולכם במצב יותר טוב משהייתם לפני

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif מזדהה

בקטע שגם אני מעריכה כל כך את כל מי שכתב כאן, גם אם הוא כתב את זה בעיקר כדי לזכות באלבום וגם אם כדי לשפוך את הלב או לחלוק איתנו. אני באמת מצדיעה לכולכם

cherryber

New member
איך הם השפיעו על חיי?

אז הסיפור שלי אומנם לא סוחט דמעות כמו קודמיי. אבל מה שאני כן יכולה להגיד זה שמאז שהכרתי את הלהקה הזו (בתקופה של האלבום הראשון) היא הפכה ל-הלהקה. שמעתי אותם כל הזמן פשוט. אנשים לא הבינו מה זו "המוזיקה הפריקית" הזו שאני שומעת ותלכס מהם נכנסתי יותר ויותר למוזיקה אלטרנטיבית, רוק, הארדקור, סקרימו, מטאלקור. היום אני שומעת מגוון רחב ביותר של מוזיקה מג'אז וfunk ואלקטרו ואינדי עד לאלטרנטיב והארדקור וסקרימו. הם יושבים איפשהו איי שם וכשהשאפל מביא לי שיר שלהם פתאום זה תמיד מחמם לי את הלב ומזכיר לי ימים ששמעתי רק אותם. אז כן. הם הכניסו אותי למוזיקה. ממש חזק.

NICI GIRL

New member
השפעת MCR על חיי

אני רואה מוזיקה כדבר חיובי ככה שההשפעה של הלהקה המדהימה הזאת היא בעיקר בקטע חיובי. מאז ומתמיד אהבתי לכתוב אבל לא ידעתי איך להוציא את זה לפועל בצורה הטובה ביותר, לא ידעתי איך לבטא את עצמי בצורה כזאת שאני אצליח לחדור לחשיבה של אנשים שונים ורבים והייתי שוברת את הראש שעות בנסיונות למצוא את הדרך הטובה ביותר לכתוב בזרימה. באותה התקופה (תחילת תיכון) התחלתי לשמוע את MCR והתחלתי לעבור על כ-ל השירים שלהם. לא היה שיר שלא הכרתי או מנגינה שלא זיהיתי תוך מספר שניות. התחברתי למסרים כי ידעתי להפוך אותם לחיוביים ואופטימיים, התחברתי לסיפורים שמאחורי השירים ובעיקר לכתיבה הזאת שיש לה מספר פרשנויות ולא בקטע של תיאור מעשי ויבש. עם הזמן אמרתי לעצמי שאני רוצה לכתוב בסגנון הלהקה, לדעת להעביר מסרים בצורה שהם מעבירים ולעשות מוזיקה כמו שהם עושים. בהתחלה נתתי לעצמי משימות שונות שקשורות לכתיבה שלי ולכתיבה של הלהקה- הייתי לוקחת שיר מסויים שלהם והופכת אותו לסיפור שמתאים לחיים שלי ומשם חזרה לשיר אבל בשפה וברגשות שלי. הבסיס היה ונשאר MCR אבל התוכן כבר היה שלי, המסרים שלי אבל הם אלה שהיו המלווים הרוחניים שלי בכתיבה. בנוסף היו פעמים שהייתי לוקחת משפט שמאוד התחברתי אליו משיר מסויים ובונה סביבו שיר חדש ששוב, קשור מאוד אליי אבל במהות שלו ומי שיחפש בתוך הטקסט, ימצא הרבה כתיבה של הלהקה עצמה. כיום, ארבע שנים אחרי שהכרתי את הלהקה, אני יכולה להגיד בלב שלם שהיא שינתה לי את כל החשיבה שלי למוסיקה והובילה אותי לדרך שנכונה בשבילי לכתיבה. היום הכתיבה זורמת לי, אני מצליחה להעביר מסרים בשירים שלי, אני ממשיכה לראות בכל משפט ומשפט שאני כותבת את MCR ואת המסרים שלהם והכי חשוב הוא שהיום אני כבר לא מפחדת לשבת מול דף לבד בלי שיצא לי משהו כי ברגע שאין לי השראה- אני מפעילה שיר שלהם, קוראת ציטוט משיר או שומעת מנגינה מאחד השירים האהובים עליי שלהם- וההשראה צפה לה מחדש...

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוקי,איך מייכמ השפיעו על חיי.../images/Emo23.gif

אז ככה. שהכרתי אותם,לפני שנה וחצי בערך, לא ממש התחברתי לסגנון וכאלה. אחרי שהתחלתי לשמוע אותם,התאהבתי.הפכתי לאובססיבית. חיפשתי כתבות,ראיונות,תמונות,הכל.קראתי כל פיסת מידע שאפשר למצוא. כלכך הערצתי אותם,בעיקר את ג'רארד.הסיפור שלו ריגש אותי. כלכך רציתי להיות כמוהו.במראה,בהתנהגות.|אני זוכרת שהייתי אומרת כל הזמן פאקינג בגללו
| המוזיקה הזאת עשתה לי כלכך טוב,אבל באותו זמן,הכניסה אותי לסוג של בועה. בועה ששינתה אותי.כלכך.בועה של עצמי,עם מחשבות אובדניות ושעות של בכי. והשינוי החיצוני התחיל,ובעקבותיו איבדתי כמה חברות טובות. והתחלתי לפגוע בעצמי,בעקבות דברים שקרו לחברה קרובה. האשמתי את עצמי בכל הדברים האלו.האשמתי את עצמי שאני לא מצליחה להוציא אותה מזה. ולאט לאט החל השינוי השני שלי.החברה יצאה מזה.וכלכך שמחתי.כלכך נרגעתי. ואז האלבום הרביעי יצא,אופטימי ושמח.זה השפיע עלי בצורה מדהימה. הרגשתי המון פעמים כאילו הם עברו את השינוי שאני עברתי. יצאתי מהדיכאונות ומההסתגרות,הפסקתי לפגוע בעצמי, הפסקתי להבריז,ופתאום הכל היה נראה הרבה יותר..טוב. אני כל הזמן כלכך מודה להם,כי עם כל מה שעברתי בגללם
, גם יצאתי מזה בזכותם,וזה שינה אותי בצורה משמעותית, והפך אותי למה שאני היום-ואני מרוצה.

QueenCryBaby

New member
זה מדהים,

איך שהם נותנים לכל כך הרבה אנשים את הכח הזה להשתפר. פשוט מדהים.
ואני באמתבאמת שמחה בשבילך

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif אני הכרתי לך אותם:)

אני שמחה שאת מרוצה מהשינוי, אחרי הכל הוא היה רציני . אני אוהבת אותך קפי3>

Hadar way

New member
גמאני הושפעתי מMCR ../images/Emo13.gif

את My Chemical Romance הכרתי בכתה ו', לפני 4 שנים בערך, בתור MCR. קצת אחרי ש"דה בלאק פרייד" יצא ובכל זאת, השיר הראשון שהכרתי היה "הלנה". באותה תקופה, הייתי חלק מהמיין סטרים, שומעי הכריסטינה אגילרה והראל סקעת וכשהכרתי את MCR נכנסתי לזרם שלא היה מוכר לי כל כך באותה תקופה. אהבתי את מה ששמעתי, התחלתי לחקור את MCR, חיפשתי עליהם כתבות בעיתוני נוער וכמובן מצאתי את הפייבוריט שלי, הקראש שלי מכתה ו'- ג'רארד וואיי. מאז תוך כדי שאני מתעלמת מכל קריאות ה"פריקית" מסביבי התחלתי לקנות דברים וקצת להתמכר ללהקה. תקופה ארוכה שהם היו באוזניים שלי במנות קטנות וגדולות, בדרך לבית ספר, בהפסקות, בבית. הושפעתי מאוד מהשירים שלהם, בעיקר במה שהתעורר אצלי ששמעתי את חלקם, כל הרגשות, הגיטרות, ידעתי שמצאתי את סגנון המוזיקה המועדף עלי. למדתי מהם לא להתייחס לכל מה שאנשים אומרים עלי, בעיקר מהקליפ של "Im Not OK" ומהשיר "Cubicles". אז התעלמתי מכל מי שעצבן אותי, והלכתי בבית ספר עם חולצה שלהם, דווקא. עשיתי עבודות בשביל אמא כדי שהיא תסכים להזמין את "בולטס" מאי-ביי, השגתי אותו והצרחת שמחה שהייתה שראיתי את הדיסק מונח על השולחן בחדר שחזרתי מבית הספר. הם שינו לי את החיים כי למדתי שמוזיקה זה הדבר הכי אישי שיש ושמותר לי לשמוע, להתלבש ולאהוב כל מה שאני רוצה ולהתעלם משאר העולם.

QueenCryBaby

New member
כל כך שנאתי את הקטע הזה של ה"פריקיתפריקית"

עד שבאמת הבנתי שלא משנה מה אני אעשה, הם ישארו דפוקים. ואז שמתי זין. ולא אכפת לי שמבחינתם אני פריקית או אימו או לסבית או שטות אחרת שהם ממציאים, כי אני שלמה עם זה. ואני באמתבאמת שמחה שאת עושה מה שטוב לך בלי להתייחס לחרא שלהם

Hadar way

New member
../images/Emo23.gif

כן זה מעצבן, ומה שעוד יותר עלוב זה שעכשיו רובם התחילו לשמוע סגנון מוזיקה דומה... זה שיש אנשים דפוקים כבר כולם יודעים

למעלה