no nick7

New member
איך הלהקה השפיע על חיי?

כשהייתי בן 10 היה לי חבר טוב שהייתי נוסע למשפחה בצפון ופוגש אותו. הוא היה חתיך ויום אחד הוא שלח לי באיסיקיו שיר ששודר באם טי וי של הלהקה מי כימיקל רומאנס וזה שיר מצליח ומאז תמיד שאני שומע את השיר אני נזכר בילד היפה הזה.

no nick7

New member
המשך

העתקתי את השם של השיר - My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade [Studio Version] הסולן הבלונדיני , ולהקת הרוק המיוחדת הזאת והמוזיקה הנעימה מזכירים לי את הימים של הנערות שהוא שלח לי את השיר ודיבר איתי, הילד היפה. זה מזכיר לי תקופה אחרת לגמרי. תמיד כשיר מזכיר תקופה אחרת בחיים, אצלי לפחות גם אם היה רע אז - יש משהו באוירה של אותה תקופה שגם מלהיב את הלב וזה מה שמזכיר את התקופה אז וזה מה שמשפיע על חיי. סביר להניח שהיום הוא בצבא, אני יום אח יוסיף אותו לפייסבוק וידבר איתו, וכמובן כשיהיה לי מספיק שלמות עם עצמי ובטחון אני אספר על נטיותיי - ולכו תדעו אולי חלומות התגשמו חח (;

lilison13

New member
ואו אחד הסיפורים היותר שונים כאן

בהצלחה בלצאת מהארון,מקווה בשבילך שתצא בהצלחה ותהיה סוף סוף שלם עם עצמך! :) ומקווה בשבילך שיצא לך לדבר עם הילד הזה !

lilison13

New member
אווח אין לי כח להגיב לכולם

אבל כל הסיפורים שלכם מרגשים ואני שמחה שהלהקה הזאת הצליחה להשפיע על החיים שלנו ולשנות אותם! בצורה כזו או אחרת :) ובהצלחה לכולנו בלנסות לזכות באלבום ;)

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo45.gif לגמרי..כמה השפעה יכולה להיות ל5(עכשיו 4)

אנשים בודדים שהתאחדו יחד ללהלקה מדהימה ככ??? מדהים אותי כל פעם מחדש...

NotFamous

New member
השאלה היא, אם הייתי כאן לולא השפיעו עלי.

ב2005 זה היה כששמעתי לראשונה מספר שירים שלהם, לא הכי התלהבתי אבל היה לי שלושה שירים באמפי (הלנה, גוסט אוף יו, נוטאוקיי) והספיק לי. ב2006 עם צאת האלבום דה בלאק פרייד, שמעתי את "איי דונט לאב יו" ברדיו וזיהיתי שזה מוכר לי, וצדקתי. בהמשך שמעתי גם את דה בלאק פרייד, שהוא היה מדהים בעיני ואז החלטתי לנסות לשמוע אותם יותר לעומק. שמעתי את פיימוס לאסט וורדס, והוא הפך להיות השיר האהוב עלי ביותר, גם היום. האמת שאני לא בטוחה שזה בדיוק המקום לשתף כבר מה עברתי, מה הם עשו לי. אבל ב2007-2008 הייתה לי תקופה מאוד מאוד קשה. ונשארו כאן מעט בנות שיודעות על מה אני מדברת, וסביר להניח שהן יודעות שאני לא יכולה לעצור את הדמעות כרגע שאני כותבת על זה. והמילים של פיימוס לאסט וורדס, הם כנראה הסיבה העיקרית שלא איבדתי את השפיות שלי, הסיבה שלא התייאשתי למרות הכל הסופו של דבר, עם כל המשברים. בנוסף לזה, דרך מכ"ר הדעתי לפורום הזה, שהבנות כאן עזרו לי יורת מהכל לעבור את התקופה ההיא, ואני חייבת להרבה מאוד בנות כאן על זה. מכ"ר שינו לי את החיים מקצה לקצה. הם נתנו לי ביטחון, הם נתנו לי מפלט והם נתנו לי אופק. לעומת מה שרבים אומרים עליהם, שהם גורמים לדכאון - מי שמכיר אותם טוב , יודע שהם בדיוק ההפך מזה. יש להם מסר עוצמתי מאוד בשירים, ואני לא היחידה שמכ"ר הצילו את חייה באופן מעשי. הלהקה הזו הייתה מה שהחזיק אותי מלהתייאש במשך שנה פחות או יותר, ולעבור דברים נוראיים בלי להשתגע לחלוטין.

QueenCryBaby

New member
אני לא פה מספיק זמן בשביל לדעת מה קרה לך,

אבל הכינוי שלך מוכר לי. נורא. ואני לא יודעת למה. ><" בכל מקרה אני שמחה שעברת את זה, מה שזה לא יהיה.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif הו !

גם לי מוכר הכינוי שלך, אפילו שאני לא פה הרבה.. רגע, את זו שיש לה יומולדת ב21 או משהו בדצמבר ? אם כן אל תשאלי אותי איך אני זוכרת.. אין לי שמץ> <

NotFamous

New member
נולדתי בחמישה בדצמבר :)

ואם הסמיילים מתחת לחתימה שלך זה מאומצים ישנים שלך, אז אני אפילו זוכרת אותם

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif

הא, הם לא.. זכרתי שמישהי עם נוט משהו אמרה שהיא גם בדצמבר כשכתבתי שבטח רק אני !D:

NotFamous

New member
חחח פעם הייתה כאן מישהי עם המאומצים האלו,

וכן זכור לי מישהי שאמרה את זה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ אפעם לא באמת שיתפתי בזה את

מישהו. אני הייתי בפורום הזה לפני איזה שנתיים בערך ואז התגייסתי אז כבר לא היה לי זמן להיות בפורום. מאז שהלהקה יצאה, התאהבתי בה... היא עזרה לי לעבור הרבה תקופות רעות מהחיים שלי. תקופות של הסתגרות בתוך החדר... דיכאון ואפילו כמעט לקחתי את החיים שלי. בשיר הראשון ששמעתי "im not ok" חשבתי לעצמי, אני באמת לא בסדר. עם כל מה שהיה קורה בבית שלי הכל לא היה בסדר. עזבו שבבית הספר לא הייתי הילדה הכי פופולרית, תמיד היו מציקים לי וצוחקים עליי.. אלוהים יודע למה. ילדים, אין מה לעשות. בבית שלי המצב היה רע, הוא עדיין. ברגע שאבא מתעצבן, צריך להתרחק.... אבל לא היה לי לאן. לא היה לי לאן לברוח אחרי מה שהוא היה עושה לי ולאמא שלי... אז הייתי בורחת למוזיקה. הייתי בורחת ל-Hang 'Em High ל-This Is How I Disappear ול- I'm Not OK..... נכון שהיו לי עוד להקות שעזרו לי, אבל בין הבולטות בהן הייתה הלהקה הזו. גם רוב השירים שלהם היו כאלה רועשים, מין מוזיקה שהייתה עוזרת לשכוח הכל ולהטביע הכל בתוך הרעש. זה היה עוזר נגד הצעקות שפתאום היו מתחילות בבית. השכנים שמעו אבל אני לא... אני הקשבתי למוזיקה. היו פעמים שרציתי להגיד, זהו, אין לי כוח לחיים האלה ורציתי לסיים אותם. אבל היה משהו במוזיקה שאמרה לי לא, יש בחיים האלה יותר ממה שאת חושבת, וכמו שהסיפור של הזמר המדהים הזה היה לו סוף טוב, האמנתי שגמאני אוכל להתמודד... וגמלי יהיה סוף טוב. השיר The Ghost Of You הרבה פעמים היה מזכיר לי את החבר הכי טוב שלי שנהרג.... הלוואי והייתי יכולה להיות איתו... להיות איתו איפה שהוא נמצא עכשיו, השיר הזה נתן לי להבין בדיוק מה קרה... שוב להתמודד עם מה שקרה כי אני לא כזה משלימה עם זה... ותמיד תרדוף אותי השאלה "מה היה אם...." "And all the things that you never ever told me And all the smiles that are ever gonna haunt me" 2 שורות שלגמרי אני מבינה אותן..... שעצובות בשבילי בדרך אמיתית....היה לו חיוך מקסים.. מלא בשמחה..... כל הסיפורים פה מדהימים ואני מרגישה אפילו קרובה לחלקם.... שיהיה בהצלחה לכולם.... ולא לאבד תקווה
ללכת עם ראש מורם! תמיד!!

QueenCryBaby

New member
"עדיין רע"

מצטערת שאני מתערבת, אבל ניסיתי לדבר עם מישהו או לספר למישהו? ושוב, ממש ממש מצטערת שאני מתערבת ואת לא חייבת לענות לי אם את לא רוצה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ

כשהייתי בצבא... חברות שלי בבסיס ניסו לשכנע אותי לפנות למשטרה, אבל לא רציתי... כי זה אבא שלי בכל זאת אפילו אם הם גרושים הוא זה שמפרנס אותנו ובלעדיו אנחנו נהיה בקרשים... הייתי אצל קב"ן שזה מישהו שמדברים איתו והוא כמו פסיכולוג שכזה אבל זה לא כזה עזר... ובתקופה האחרונה זה נפסק קצת אבל תמיד יש את הפחד של... "לא לעצבן את אבא כי מי יודע מה הוא יעשה"... אז נמנעים מויכוחים ועימותים מיותרים... אין לי הרבה מה לעשות... אמא שלי גם לא רוצה לעשות כלום.. ככה זה...

QueenCryBaby

New member
רגע הקב"ן יודע?

אז הוא לא מחויב לדווח על זה או משהו? ואני כל כך מצטערת

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוא יודע ואסור לו לדווח

אלא אם כן יש לו רשות ממני.... גם הקצינת ת"ש ידעה ושאלה אותי אם אני רוצה שהיא תדווח למישהו... ואמרתי לה שלא.... באמת שאין משהו שאני יכולה לעשות, חוץ מלהתמודד.... להמשיך הלאה.. ולקוות שהכל ירגע..

למעלה