הגיע הזמן לדיון רגוע בנושא חדש

Fairywitch

New member
../images/Emo17.gifהגיע הזמן לדיון רגוע בנושא חדש../images/Emo13.gif

כמה דיירים חדשים אמורים להיכנס? עכשיו- בוילה עד היום היו צפונבונית, דתי, אתיאיסט, ערביה, הומו, וכן הלאה... סורי על ההגדרות- אבל הרי זה היה הרעיון של התכנית, בואו נודה בזה. מה לדעתכם חסר ומה/מי הייתם רוצים לראות? ונראה לכם שמי שייכנס יורשה לדבר חופשי על מה שקורה בחוץ? ועל עניינים שקשורים לתכנית (מי פופולרי, איפה מצלמים, מה משדרים, וכן הלאה)?

Fairywitch

New member
לי חסרים שם כמה טיפוסים-

חנון הכי הייתי רוצה לראות שם - מישהו ממש חכם כזה, שבאמת מדבר במילים גבוהות, חובב פנטזיה ומד"ב- בקיצור, חנון.
לסבית כי יש הומו, וזה יכול להיות מעניין.
גם היפי/פריק/רוקיסט/משהו בסגנון ממש ממש ישמח אותי אישית
.

Fairywitch

New member
גם לי לא ממש אכפת-

אבל אלה טיפוסים שאשמח לראות שם. רק לא סלב- זה יהיה מיותר ולא ממש הוגן.

Fairywitch

New member
אה, והקפצה לא תעזור כי זה לא עוקף

שרשורים נעוצים (כל עוד הם נעוצים)

Jason2

New member
בעד החנון והרוקיסט

כולם שם עם טעם מזעזע במוזיקה (להוציא את שפרה שהצהירה שאוהבת את ליאונרד כהן) ובסרטים שלפעמים בא לי לצעוק עליהם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאוי, כל כך!../images/Emo122.gif

ואני מדמיינת את ההבעה של כמה אנשים שם כשחנונ/ית יתחיל לדבר על ספרים ולצטט את טרי פראצ'ט וכאלה
למשל, שי, שהצהיר בגאווה שהוא מעולם לא קרא ספר (ממש נקודה להתגאות בה
). או כשבגלל רוקיסט/ית הם יתעוררו בבוקר לצלילי שיר של "נייטוויש"
ענק!!!

נייטוויש זה עוד בקטנה

פאוור מטאל ידידותי לסביבה... יש דברים הרבה יותר כבדים ו"נוראיים" מאשר נייטוויש שנחשב למאוד מיינסטרים יחסית למטאל.

Jason2

New member
אני לא בעניין מטאל

אבל אם מידי פעם יכניסו לד זפלין או פינק פלויד, יהיה מגניב.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifרוק קלאסי../images/Emo99.gif

עזוב, אני מכורה לכל סוגי הרוק, וזה באמת טווח רחב (מביטלס ובוב דילן, דרך פינק פלויד ולד זפלין, ועד ווית'ין טמפטיישן ונייטוויש[מטאל]). כך שהטעם המוסיקלי של רוב הדיירים שם בבית ממש עושה לי פריחה רוב הזמן. נהניתי רק כשהעירו אותם עם השיר Good morning starshine שלקוח מהמחזמר האהוב עליי- "שיער", וגם נורא מתאים להשכמת בוקר...

bibaso

New member
איך שמעירים אותם

זה אחד הדברים המעצבנים ביותר בעולם. לי נראה שאם הייתי שם והיו מעירים אותי ככה, הקהל בבית (אם לא ההפקה) היו מדיחים אותי כתוצאה מאיך שהייתי מגיב לזה.

ליטליקSD

New member
תעשו חיפוש ביוטיוב לשיר-

ESC 2008 - finland - terasbetoni אני רוצה לראות איך הם יגיבו לזה... ואני רצינית, תחפשו ותשמעו!

ליטליקSD

New member
סליחה,

אבל אני תופסת מעצמי בנאדם חכם ואינטליגנט, וגם מנהלת סניף של אוניברסיטת בר אילן לפילוסופיה של הניואייג' ביהדות אמרהלי בזמנו- "את חכמה, את תגיעי רחוק.." ואני לא קוראת הרבה כי אני לא אוהבת ובעיניי זה בזבוז זמן. מה גם שיש לי לקויות למידה ואני מסוגלת לסיים ספר רק אחרי חודשיים הכי מהר.. זה אומר שאני א מצריכה להגיד על עצמי שאני לא ממש קוראת ספרים? למה, כי זאת לא נקודה לךהתגאות בה בעינייך? דווקא בבי"ס בו למדתי עד לאחרונה (כן,ף אני בת 21 אם הסתכלת בפרופיל..) היו פרחות במסווה של פריקיות בתלבוןשות חורות שקראו לי חנונית כי השקעתי בשיעורים ובבגרויות.. אמא שלי גם כל המן אומרת לי-"אני אוהבת את השפה הגבוהה שאת מדברת בה", בעוד שבנות הלימודים טענו שזה מעצבן אותן. השפה הגבוהה הזאת מכרחה לבוא מספרים? תעשי לי טובה..

Fairywitch

New member
שפה גבוהה וידע יכולים לבוא מספרים-

אבל ברור שלא רק. אני פשוט לא מבינה מה יש לשי להתגאות בזה שהוא מעולם לא סיים ספר. במה בדיוק הוא מתגאה? לא אוהב לקרוא- מילא. לא יכול לקרוא - עוד יותר. זאת לא בושה- אבל אני גם לא מוצאת בזה מקור לגאווה (לא אצל כולם ובטח שלא אצלך- אני מדברת על שי). ניקח תחביב אחר להבהרת הנקודה- זה כמו שאני אנפנף בזה שמעולם לא רקדתי ריקודי עם. אני לא אוהבת לרקוד ריקודי עם- אבל מה יש להתגאות בזה? בכל אופן- אל תקחי את זה אישית
עידוד קריאה הוא חלק מהמקצוע שלי
ואני גם תולעת ספרים.

ליטליקSD

New member
זה לא שאני לא קוראת

אני פשוט קוראת מעט ולאט. קשה לי לקרוא וזה לא מהנה ולא סוג של בילוי מבחינתי. יש לי בעיות שלריכוז לאורך זמן (לקות למידה). אני חושבת שסיימתי ונהנתי אולי מ4 ספרים, כל אחד מהם לקח לי לקרוא בין חודשיים לשנה+ וממש לא נהניתי מזה, אבל כן למדתי מזה והעשרתי שפה ורכשתי ידע על הדרך. מה שכן, קריאה בשבילי היא דבר קשה כמו שאני אגיד לך לכתוב דוןקטוראט בנושא שמעניין אותך תוך יומיים. יש לי חברה טובה בת 18 שבכלל לא מסוגלת לקרוא ומקתועות בבצפ כמו היסטוריה, תנ"ך,ספרות וכדומה היו עבורה סיווט עצום. ובכל זאת היא הצליחה ויש לה כיום בגרות מלאה. לגביי שי- אני חושבת שהוא בא מהוויה חברתית ומנטליות מסויימות שבהן מקובל להתגאות בדברים כאלה. תסכימי איתי שהוא לא טיפש, לא משכיל בכלל, אבל גם לא טיפש. את לא יכולה לשפוט אותו בגלל שהוא בא ממקום שונה משלך. כנ"ל עינב, אשר וכו'.. אני אוהבת או לא אוהבת את כל אחד מדיירי הבית ועינב בעיניי אלימה, בורה וצווחנית... אבל אני לא שופטת אותה עלכך כי היא באה ממנטליות ןהוויה חברתית כזאת וכך חונכה ע"י הוריה (את רואה את החצי הגברי מביניהם לא? זה לא מסביר הרבה?).

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי רוב הדברים../images/Emo45.gif

הגיוני בהחלט שלמי שקשה לקרוא זאת לא תהיה פעילות מהנה. יש עוד דרכים להעשרת ידע. ושי בכלל לא טיפש- הוא מאוד מאצ'ו ודי שתלטן, אבל הוא מאוד חכם גם. והאמת היא שבכניסה לבית הרבה מהם התגאו בדברים טיפשיים, אולי כדי לעשות רעש וצלצולים. הרי ערן התגאה בזה שהוא נרקיסיסט
אני שומעת לפעמים סטודנטים באוניברסיטה משוויצים שהם סיימו תואר ראשון בלי להיכנס לספריה, וזה מרגיז אותי
אז הוא די הזכיר לי את זה... לגבי עינב- מסכימה לגבי החינוך בבית
אם כי אבא שלה נוטה פחות להתלהם והוא יותר מחושב וחושב צעד אחד קדימה... וקשה לי לא לשפוט אותה כי זה פשוט סוג הבחורות שאני הכי מתעבת בעולם, ואני כן נדרשת כצופה לשפוט מי ראוי יותר להישאר- אז... אותה שנאתי מהרגע שהיא יצאה מהלימוזינה עם שקית הזבל הצהובה ההיא

NatashaInChains

New member
היא צודקת

כשהוא אמר את זה גיחכתי לעצמי "יופי תתגאה..." זה לא עושה עימו חסד שהוא לא קורא ועדיף שלא יגיד את זה.. זה לא שאנשים שלא קוראים הם פחות חכמים אבל זה בכלל לא קשור אחד בשני.

למעלה