הגיע הזמן לדיון רגוע בנושא חדש

ליטליקSD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אישית הייתי עוזרת לו מאהבתי לכלבים

אבל בעיה- איך הוא יעמיד דיירים להדחה? כל לנביחה , בכי, קשקוש בזנב, מצמוץ וכו' יהיה סימן לדייר אחר? ואיך הוא יינמק?! "וואף, וואף, הב הב"? תצטרכי ללמד אותו איך להגי עינב ויוסי בנביחה מעוצבנת למדי. חחח אה, רגע, תלמדי אותו מלנבוח על עינב, שתלמד שהוא נובח ולא מיילל!

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אני חוששת שהיא נובחת הרבה יותר חזק ממנו
והדיירים שהוא יעמיד להדחה יהיו פשוט אלה שהוא לא ינסה לגרבץ עליהם (אם יהיו כאלה)

ליטליקSD

New member
לאלא

אני בעד שנקבץ כלבים מכל הסוגים סהיב הוילה כדי להוכיח לעינב שכלבים נובחים וחתולים מייללים. הוא חמודי ברמות קשות
אפשר לגנוב דרך התמונה? מסרי לו "הב, הב" אוהב וליטוף בשמי

קמבילי

New member
גמני גמני גמני!

כל מה שאמרת, מהתחלה ועד הסוף, חוץ מזה שאינני חברה בגרינפיס אלא באחת העמותות בארץ למען בעלי חיים. אבל אני נרתמת לשורות הירוקים בהפגנות, ואני פועלת למען כדור הארץ במתן דוגמה אישית ובחינוך. מדהים איך בתוך קבוצה של אנשים צעירים אין שם שום שיח על אקולוגיה, כלום, הפעילות האקולוגית היחידה שלהם היא פליית כינים והוצאת שחורים אחד לשני. הבוז להם! העלית נקודה כואבת ביני ובין ונסה. גם הכלב (לא הייתי יכולה לעזוב את הכלבה שלי, היא היתה מתה מגעגועים), אבל במיוחד ההשתתפות שלה במירוצי סוסים. התנגדתי מאד להיפודרום, אבל לא ניכנס לזה כאן. אני חושבת שוונסה כל כך תמימה שהיא אפילו לא רואה את הצד הזה, ואני בטוחה שהיא מתייחסת היטב לסוס שלה, אבל זה לא הכלל, אלה משחקים אכזריים ומי שעוסק בהם לא עוסק בהם מתוך אהבה לבעלי חיים. מצד שני היא נגעה ללבי בשיחה עם לא זוכרת מי, כשאמרה שאין לה זמן לחשוב בבית האח הגדול, והפעמים היחידות שהיא שוקעת במחשבות הן כשהיא שוחה. ואז הדבר הראשון שעולה במחשבתה הוא הכלב שלה, הסוס שלה, מה שלומם, האם הם עצובים וכן הלאה, בשפה הוונסאית האופיינית. אני רוצה לציין לטובה את ההפקה על דבר טריוויאלי ובכל זאת משמעותי מבחינתי: הם לא אישרו לאשר להביא תרנגול כפרות. סיפרת כאן שהיית מנהלת פורום "הישרדות". אני הפסקתי לראות הישדרות בשלב כלשהו, ובתום התוכנית מחקתי את ערוץ 10 פיזית מהשלט שלי, בגלל התעללות בבעלי חיים. כתבתי מכתב מפורט למנהל הערוץ ואמרתי שהם עברו על חוק צער בעלי חיים וחוק חיות הבר, ואיימתי בתביעה משפטית, אך לא קיבלתי ממנו שום תשובה. אני יודעת שאני לא יחידה שהתלוננה על כך, נראה מה יהיה בעונה הבאה. הפחד שלי הוא שערוץ 2 יכניס למשחק עכברים או נחשים. את התולעים והצרצרים שרדתי בקושי, אבל יותר מזה לא אוכל לשאת. זה יגמור מבחינתי את המשחק. אה, שאלת איזה עצומה - העצומה של ביבאסו להכנסת קמבילי לבית האח הגדול כמובן! (כמה שורות מעלינו, אבל זה בצחוק... אני לא מועמדת) איזה כיף שהתוודענו!

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifגם אני לא הצלחתי להבין איך ונסה

אוהבת-החיות - מסכימה לרכיבה על סוסים. נראה לי שהיא באמת לא מבינה. אני עדיין מנהלת את פורום "הישרדות"- אבל של התכנית האמריקאית, לא הישראלית העלובה

droriko

New member
אתן פעילות בגרינפיס??

מה דעתכן לבוא אלי הביתה לעשות מופע חשפנות ? הבנתי פשוט שבגרינפיס הבנות אוהבות להתפשט

droriko

New member
לא לא לא

היתה איזו הרצאה של שמעון פרס ואז כמה בנות מגרינפיס התפרצו פנימה עם חזיה בלבד

יNOT

New member
ותעזרי לה לאסוף פקקים...או אם יש לך גם....

פרוטקציה אז רק תזרקי לגביה מילה טובה, וזה יספיק
(הכוונה הייתה לגבי קמבילי שרוצה להצטרף לווילה )

Fairywitch

New member
../images/Emo208.gif

אם אנשים היו משרשרים ולא פותחים הודעה חדשה בשביל כל משפט- זה לא היה קורה

למעלה