הגיע הזמן לדיון רגוע בנושא חדש

אריאל5

New member
לא מסכים

לדעתי בוריס היה חנון ולכן הוא עף מיד. מה יוסיף לסבית אם יש הומו זה בעצם להכניס משהו דומה לקיים. אני דוקא הייתי מכניס עוד עדות לתוכנית יש רוסיה ויש צרפתיה ויש מרוקאים אבל הייתי מכניס איזה אתיופי יכול להיות מאוד מעניין ואולי גם אמריקאי ואם נכנסים שלושה אז אולי מישהו מיהודה ושומרון שאין להם יצוג בתוכנית.

Fairywitch

New member
לסבית זה משהו שדומה להומו...

כמו שיום כיפור דומה לפורים... זה ששניהם מאותה קהילה ממש לא יוצר דמיון ביניהם. גם לא כל הלסביות דומות ביניהן
ובוריס לא היה חנון, תאמין לי
ממש ממש לא. ראית פעם "היפה והחנון"?

איתי בל

New member
כהגדרה זה אותו דבר

אפשר גם עלשות ריאליטי של 16 הומואים וכל אחד יהיה שונה מחברו כהגדרה בתוכנית ריאליטי זה אותו דבר חוץ מזה שפרה די לסבית אם לא שמתם לב

Fairywitch

New member
שפרה דומינית, כפרעליה, וזה משהו אחר לגמרי.

בכל אופן- לסבית והומו זה שני דברים שונים לחלוטין. את העניין העדתי די מיצינו בתכנית, בכל מקרה.

Jen74

New member
לא ממש הבנתי את הרעיון הזה

אם מנפים אנשים החוצה מהבית למה להכניס אנשים חדשים? כמה זמן אמור להימשך המשחק הזה אם מכניסים אנשים חדשים? גם במפרץ האהבה עשו את השטות הזאת הלא מובנת, שמביאים כל פעם בחור או בחורה חדשים, אז מתי זה יגמר? איך מנצחים במשחקים האלה?

יוליקה

Member
מנהל
זה חשבון פשוט

יש כעת 10 אנשים בוילה. התוכנית אמורה להתמשך יותר מ-10 שבועות לכן צריך להכניס חדשים... רק שזה לא פייר מבחינת הדיירים... החדשים יודעים עליהם הכל - אבל הדירים לא יודעים כלום על החדש/ים.

Jason2

New member
מצד שני

הדיירים החדשים יתקשו להתחבר עם אנשים שכבר מחוברים ומכירים ובהתחלה זה קריטי כי הם ישר יועמדו להדחה, אלא אם ההפקה תתן להם חסינות לשבוע אחד.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif מה שאומר ששוב ההפקה תתערב במהלך התקין

של המשחק , ותבחר לה את הפייבוריטים שלה עפ"י אחוזי הרייטינג

Jason2

New member
המהלך הזה יכול להיות מוצדק

כדי לתת לחדשים הזדמנות שווה יכולים להגיד שבשבוע הראשון הם מתאקלמים כלומר אי אפשר להעמיד אותם להדחה ומצד שני הם גם לא יוכלו להצביע בשבוע הזה.

יNOT

New member
ברגע שהתחילו בזה , איפה יעצרו?!

(כן אני יודע שההפקה גם התערבה עד היום אז זה לא ממש משנה) כמו שאמרתי הם ייבחרו את הפייבוריטים שלהם לניצחון עפ"י אחוזי הרייטינג, ויהרסו את כל המשחק. מאיפה הרעיון הזה לתת "חסינות"? זה משהו שהיה גם ב"אח הגדול" בחו"ל?! (מעניין כמה זמן ייקח לציבור להבין שזה הכל פיקטיבי ?)

Jason2

New member
אני לא חושב

כבר עשו דברים כאלה בהישרדות ובעוד תוכניות ריאליטי, זה דבר מקובל.

יNOT

New member
וכל פעם אנחנו חוזרים להשוואה להישרדות ../images/Emo3.gif

מישהוא פה עוד מוצא הבדלים בין ה"האח הגדול" גרסת ישראל להישרדות?!

Jason2

New member
דיברתי על הישרדות ארה"ב

היו כמה עונות שמתמודדים קיבלו חסינות כי הם עברו לשבט חדש ונתנו להם חסינות כדי להתאקלם.

יNOT

New member
"האח הגדול" לא אמור להיות "הישרדות" גם לא..

הישרדות נוסח ארה"ב.
ובכל זאת נראה שזה הכייון שנבחר ע"י ההפקה
הדבר הבא כנראה חלוקה למחנות, ומשימות חסינות

Jason2

New member
לא צריך להגזים

אבל לדעתי אין שום דרך לעורר עניין בתוכנית ריאליטי מבלי להתערב פה ושם בקטנה, אלא אם יש לך קאסט מהחלומות (ראה השרדות עונה 16).

יNOT

New member
ההתערבות היחידה שהייתה צריכה להיות היא...

במשימות , ולכן, אני אומר שהמשימות הם גרועות ביותר
(בנג'י הפוך......באמת
,שייך ל"אפקט הפחד" לא לווילה הזו ) המשימות בלבד יכלו ליצור קונפליקטים בווילה , יכלו ליצור רומנים בווילה.....אבל זה כבר נושא מת.
היו מספר רעיונות למשימות בפורום, אבל זה כבר ברור שלהפקה יש חוברת משימות, והם הולכים לפי הסדר.....

Jason2

New member
על עוד איזה התערבות בוטה אתה מדבר?

ואני לא מדבר על זה שההפקה החליטה להעניש שני מתמודדים כי הם עברו על החוקים. כי זה היה צריך לקרות לאחר כל האזהרות שניתנו. ואני גם לא מדבר על זה שהחליטו להראות להם איך אשר ועינב תיאמו הדחות, גם בבריטניה עשו את זה ואין שום סיבה שלא יראו את זה, כי אם פוסלים הצבעות לא חוקיות וגם מעניש את אלה שתיאמו אז זה כבר לא משנה כי אפשר להסיק מזה את מה שצריך.

Fairywitch

New member
ההתערבות הבוטה ביותר שראיתי הייתה כש...

היו אמורים להיות שני מועמדים להדחה בכל פעם אלא אם יהיה תיקו. בשבוע השני יוסי ועינב היו מועמדים להדחה בוודאות, כך שנוצר מצב שאם הם מועמדים להדחה- אחד מהם בכל מקרה יילך הביתה. מה עשתה ההפקה? העלתה פתאום את מס' המועמדים להדחה לשלושה, ובגלל תיקו היו באותו שבוע 5 מועמדים להדחה- ועינב ויוסי ניצלו. ומאז אי אפשר להיפטר מהם. הם כמו סנג'איה מאמריקן איידול

Jason2

New member
נדמה לי שאז

היה תיקו בין המקום השני והשלישי ובין השלישי לרביעי.

Fairywitch

New member
בראש הובילו יוסי ועינב-

יוסי עם 12 הצבעות נגדו (בוודאות), עינב נדמה לי עם 8. במקום השלישי היו כל שלושת האחרים עם 4 קולות- בוריס, שפרה ומיקי. ההפקה פשוט הצילה את משפחת BOOBליל פה

למעלה