הצ'אט ועונשו ב-
אנשים

שוליטה

New member
שלי D:

סורי על האיכות החרא זה פשוט מהפלאפון... עבדתי על זה המון המון זמן.. ויצא די טוב... חח הייתי מצטלמת היום אבל אני נראת קקה כי אני בפיג'מה.. אז זה הקדם תמונה, החלק השני עוד לא מוכן (אני D:)

butbut

New member
אהבתי גם איך שרשמת ישראל! ושילבת את הדגל

זה מעולה@!! XD

MoVe AlOnG

New member
שלישלישלי

טוב אני אשים 2 כי לא ידעתי מה מהם לבחור.. אז תגידו לי אתם איזה תמונה יותר יפה. סורי על הכיעור...

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifאגב-בקשר לפיק+ספויילרים../images/Emo58.gif:]

היום אני לא מפרסמת את הפיק היום ב-00:00 [12]-כי סוף סוף יש לי חזרה על הלהקה ^^ XDD אז מחר בצהריים או בבוקר זה יהיה ^^ ובקשר לספויילרים-יש שלל ספויילרים שפירסמתי תוך כדי השירשור-פלצת
של הפיק:] הנה הם:
הארי נכנס לתמונה-ומגלה את טל ודני..ברגעים מאוד אממ..מיוחדים
[בואו נגדיר את זה ככה]. כשהם באמצע שיחה מאוד מעניינת.
אואו-העניינים יתחממו בניהם>> ברמה של 7 וחצי -8 מתוך 10.
והתשובה של טל לשאלתו של דני:]
הארי ייצא מגעיל העניינים בין טל לדאגי יתחממו >>
ברמה של 6-רבע ל7 מתוך 10.
ציטוט מתוך פרק 16: "איך שבא לי להציק עכשיו לדאגי,הוא דורש את זה!" אמר דני והסתכל על דאגי.הוא היה נראה כמו ילד קטן,שיערו היה פרוע,והתפזר על הכרית,ונשימתו הייתה איטית וחלשה. הארי צחק ואמר "כן,גם לי!".
כשאני אומרת התחממות-אני מתכוונת לצמוד-צמוד
[בטח כול אחת תפרש את זה אחרתXDD -אבל אל תשכחו שזה לא פיק על סטיות...ככה ש..] וזהו:] XDD תהנו ^^

lovemcfly1

New member
אני כבר מתה לקרוא את הפיק!!!

זה פיק ממש מוווששלללםםם!!! את ילדה כ"כ מוכשרתתת (הלוואי עליי!!!) נ.ב - סורי אני לא יכולה להתאפק חייבת להתלהבב אתמול קניתי 2 דיסקים של MCR ואני מאושררתתת עד הגגג!!!!!! (סליחה מראש על ההתלהבות ועל זה שזה שיא הלא קשור אבללל כל זאת....!!!!:):):))

kelly7i

New member
תארי לעצמך איזה תענוד אם ברגעים אלו ממש

היה פה הפיק שלך!

yaelsee

New member
מסכימה!

חזרתי הבייתה מהופעה (בבארבי P: ) ולרגע קטן חשבתי שאולי כבר פרסמת.
טוב לא נורא. אני אלך לישון מוקדם כדי שמחר אני אקום מוקדם כדי לקרוא את הפיק D:

kelly7i

New member
את לא יודעת כמה משעמם לי..=\ גם אני נאלצת

לישון. בכלל, משעמם לי כל הזמן! בלי המחשב שלי, שאני תקועה על המעפן הזה, בלי דברים לעשות[למרות שיש לי לגמור שיעורים] ואני צריכה לקנות בגדים כדי שאני יצא מהבית!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאני ממש אוהבת את ההודעות שלך../images/Emo6.gif

את משקיעה וזה
בכלמקרה,
בחזרה, אני מקווה שילך טוב
. עכשיו עשית אותי עוד יותר סקרנית;; לא פיייר.

למעלה