בת-אל! תראי מתי קמתי, עכשיו איפה הפרקים?D:
F Fairy of Rock New member 12/11/07 #39 ../images/Emo28.gifהנה (C) כל הזכויות שמורות לבלוג המאגניב של בר, יש בצד 'כפתור מועקה', תלחצי עליו קליק קליק.
../images/Emo28.gifהנה (C) כל הזכויות שמורות לבלוג המאגניב של בר, יש בצד 'כפתור מועקה', תלחצי עליו קליק קליק.
D d i s n e y girl New member 13/11/07 #54 באלי להרביץ לך!../images/Emo2.gif זה ממש הבהיל אותי!!! כולי מתרכזת בכבשים החמדמדות ופתאום אבל הבלוג שלך חמוד+ ואולי אני אקפוץ לבקר מידי פעם
באלי להרביץ לך!../images/Emo2.gif זה ממש הבהיל אותי!!! כולי מתרכזת בכבשים החמדמדות ופתאום אבל הבלוג שלך חמוד+ ואולי אני אקפוץ לבקר מידי פעם
F Fairy of Rock New member 13/11/07 #58 ../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif סורי, האמת שבגלל שאני מכירה את האופי של הבלוג שלו, אז ישר הרחקתי את האוזניות וחיכיתי למשו כזה. ואם התכוונת לבלוג שנכנסת אליו, אז זה לא הבלוג שלי
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif סורי, האמת שבגלל שאני מכירה את האופי של הבלוג שלו, אז ישר הרחקתי את האוזניות וחיכיתי למשו כזה. ואם התכוונת לבלוג שנכנסת אליו, אז זה לא הבלוג שלי
L L D N New member 12/11/07 #32 ../images/Emo215.gifקאברים של ג'יימס מSOD לשירים של מקפליי ג'יימס בורן מסאן אוף דורק ולשעבר באסטד הופיע בניו יורק ושר גם 2 קאברים לשירים של מקפליי! כנסו לפה ותראו! ותגיבו כי הפורום שם גוסס!
../images/Emo215.gifקאברים של ג'יימס מSOD לשירים של מקפליי ג'יימס בורן מסאן אוף דורק ולשעבר באסטד הופיע בניו יורק ושר גם 2 קאברים לשירים של מקפליי! כנסו לפה ותראו! ותגיבו כי הפורום שם גוסס!
L L D N New member 12/11/07 #33 ../images/Emo215.gifאהה שכחתי לשים ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif
N N e r d y New member 12/11/07 #37 adorable ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כבר הגבתי בפורום באסטדורק אבל התחשק לי שוב לציין כמה שאני אוהבת את הבנאדם הזה "what happened to your band? what are your future plan ? i'm like your bigest fan" genius
adorable ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כבר הגבתי בפורום באסטדורק אבל התחשק לי שוב לציין כמה שאני אוהבת את הבנאדם הזה "what happened to your band? what are your future plan ? i'm like your bigest fan" genius
T The Psycho Girl New member 12/11/07 #40 וואו איזה יופי הופעה ממש חמודה יש לו קול כזה מתוק ! עכשיו תחזור לסוד ומהר אני רוצה עוד אלבום ואני רוצה אותו עכשיו !
וואו איזה יופי הופעה ממש חמודה יש לו קול כזה מתוק ! עכשיו תחזור לסוד ומהר אני רוצה עוד אלבום ואני רוצה אותו עכשיו !
D d i s n e y girl New member 13/11/07 #52 תגיבו בבאסטדורק! פליז פליז פורום מקפליי פליז? הפורום גוסס! מתחנן (זה בח' נכון?) לתגובות! זועק לאנשים שיכנסו אליו!!! הוא עומד למותתתתתת נסחפתי קצת אה? פשוט תבואו להגיב קצת
תגיבו בבאסטדורק! פליז פליז פורום מקפליי פליז? הפורום גוסס! מתחנן (זה בח' נכון?) לתגובות! זועק לאנשים שיכנסו אליו!!! הוא עומד למותתתתתת נסחפתי קצת אה? פשוט תבואו להגיב קצת
F Fairy of Rock New member 13/11/07 #59 ../images/Emo28.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifרקעי מקפליי../images/Emo41.gif סתם עוד כמה רקעים שהכנתי, קליק קליק. תגיבו
../images/Emo28.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifרקעי מקפליי../images/Emo41.gif סתם עוד כמה רקעים שהכנתי, קליק קליק. תגיבו
F Fairy of Rock New member 13/11/07 #84 ../images/Emo28.gifתודה../images/Emo24.gif תתחברי אלי למסן אם את רוצה [email protected]
O OneStepCloser New member 13/11/07 #67 ../images/Emo207.gifכתבתי פוסט חדש בבלוג.. מי שרוצה, מוזמנתD: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=352965 תגיבו
../images/Emo207.gifכתבתי פוסט חדש בבלוג.. מי שרוצה, מוזמנתD: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=352965 תגיבו