הנושא החם

ריהותם

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo40.gifהנושא החם../images/Emo40.gif../images/Emo17.gif

היי!
אז בזמן האחרון(ביום שישי לא האחרון זה שלפניו) הצעתי רעיון לפינה חדשה בפורום,ובעקבות פידבקים חיוביים שקיבלתי עליה החלטתי לקחת עליה חסות! אז הקונספט של הפינה הוא-אני שואלת שאלה מסוימת שיכולה להיות ל כל נושא,ואתן צריכות לענות עליה ולהסביר למה אתן חושבות ככה?(והחלק של ההסברה הוא חשוב כי בלי זה לא נתקדם לשום מקום) בינתיים אין תאריך קבוע שאני אעלה אותה,אני אראה איך זה הולך שיתוף הפעולה שלכן חשוב מאוד כי בלעדיו אני לא אוכל לקיים את הפינה! אז,שנתחיל? השאלה שלי הפעם היא: האם באמת צריך להשקיע בבגד המון כסף כי הוא מותג?סדגש| נ.ב 1.אם יש משהו לא מובן-תאמרו לי 2.אשמח לקבל שאלות או בקשות להתמקדות במשהו מסוים!

McLife135

New member
../images/Emo15.gifלפי דעתי ..

מצד אחד כן צריך ומצד שני לא . כן צריך להשקיע כסף בבגדים שהם "מותגים" לא בגלל שהם מותגים, למרות שברור שחלק מהסיבה היא דווקא כן בגלל שזה מותג אבל רוב הסיבה זה האיכות של הבגד, נגיד הבגדים של היינס הם עם בד מאיכות מעולהה ויש חיקויים שלו שהם באיכות הרבה פחות טובה והבד שלהם יכול להיהרס מהר, אבל ברור שאני לא אקנה בגד ב-300 שקל. עוד דוגמה, באולסטאר למשל, אני בחיים לא קניתי אולסטאר שזה חיקוי, גם בגלל העובדה שלאדעת זה עושה לי הרגשה טובה כזאת שזה המקור ולא זיוף
וגם בגלל שהזיוף יכול להיהרס הרבה יותר מהר והמקור לוקח לו יותר זמן, עובדה שיש לי אולסטאר שאני נועלת אותם כבר 4 שנים וחוץ מזה שהן טיפה מלוכלכות לא קרה להן שום דבר אבל אפשר גם למצוא חיקויים באיכות גם טובה, כמו בסטוצ'י בכפ"ס יש שם מלא מכנסיים ארוכים לחורף שהם מזכירים היינס למרות שברור שהיינס הרבה יותר טובים, אבל עדיין הם מחממים והם יפים והם זולים אז למה ללכת לקנות כמעט בדיוק אותו מכנס פי 5 יותר? אממ ונראלי שזהו
סורי אם חפרתי

שמעי שזה כול כך לא נכון

נכון זה באמת כמה שיותר יקר זה יותר איכותי ולרוב זה יפה, ואני לא חושבת שאני מסוגלת לקנות גינס ב50 כי זה יראה לי מוזר כאילו אולי הוא יד שניה וכול החירטוטים אבל הינס הם כול כך גרועים שזה מפחיד! הבד הוא נעים בטירוף *_* לעשר שניות בערך ואז הוא נהיה דוחה ודוקר כזה \=

sweet shir

New member
שלי לא O:

אני כרגע לובשת מכנס היינס מלפני איזה שנתיים חח והוא רך ונעים כאילו הוא נקנה אתמול

את רצינית!?

איך? כול מי שאני מכירה הבד נעים לאיזה חודשים- שלוש אבל אומרים לי שאני סתם מפונקת

../images/Emo109.gifהאולסטאר שלך ממש מיוחדות XD

כל אולסטאר שקניתי אחרי כמה חודשים הבד בפנים מתחיל להתקלף, השחור מחוץ דוהה ומתפרק, והפלסטיק שבתוך הנעל מאחורה כזה בעקב פתאום צץ לו וזה ממש כואב מאחורה ><

../images/Emo73.gif לי יש את אותו האולסטאר כבר 3 וחצי שנים

בערך.. ורק עכשיו הן מתחילות להיקרע לי והפלבטיק מתחיל לצאת וזה >< אבל זה כי אני ממש ממש ממש חורשת עליהם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif לי יש 7 זוגות אולסטאר והכי ישן בן 6

באף אחד מהם אין שום פגם.... כולם מקוריים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif תראי... XD

הוא מידה 2 במידות האירופאיות ואני כרגע 4,3.5 שנה שעברה עוד הצלחתי לנעול אותו! XD אבל אחרי שעתיים הלכתי בלי החלק האחורי כי זה לחץ בטירוף ולא יכולתי יותר
אבל חרשתי עליהם בטירוףףף כי במשך 3 שנים הן היו היחידות שלי. האולסטאר האדומות הגבוהות הנצחיות שלי

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אין על אולסטאר בצבע אחיד../images/Emo23.gif קלאסיקה.

יש לך גם כאלה עם דוגמה?

McLife135

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifתכלס *-*

אוחח עשית לי עכשיו התקף געגועים לאולסטאר הורודות הנמוכות שהיו לי ונקרעו אחרי 4 שנים , אחרי שכ"כ נקשרתי אליהן !

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif נו-ווי

גם אם יקרעו לי האולבטאר אני לעולם לא אזרוק אותם...לעולם...

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחח נראלך זרקתי? ../images/Emo6.gif

אין אני בחיים לא אזרוק אותן *-* ה-אולסטאר שלי D:

../images/Emo73.gif כמו האולסטאר ה"תכלת" שלי :(

אני לא יודעת איך אני יצליח להיפרד מהן

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif הנה פירוט XD -

יש לי אולסטאר - אפור, ורוד, תכלת, ירוק, כתום נמוכות חלקות. אדומות ישנות נוסטלגיות גבוהות. שחורות גבוהות שאפשר לקפל אותן לנמוכות ואז יש נקודות צבעוניות. התמונה עוד מלפני ארבעה חודשים שהכתום,ירוק ותכלת היו חדשים

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אז ככה,

כעיקרון הנושא הזה לא מעסיק אותי במחשבה רבה עליו - מבחינתי מי שעושה לו טוב להוציא הרבה כסף על מותגים, שיוציא, ומי שחושב שזה בזבוז שלא יוציא, נקודה, אבל אם כבר שואלים לדעתי, אני מסכימה עם לילך - מצד אחד בד"כ יש סיבה למה מותגים כ"כ יקרים, אבל מצד שני זה באמת קצת טיפשי לבזבז כ"כ הרבה כסף על בגדים כשבד"כ אפשר למצוא פריטים זהים בחצי מחיר. לי זה באמת נראה טיפשי, ובד"כ אני נמנעת מלהוציא סכומים אדירים על פריטים כאלה. אבל אם כבר לילך העלתה את העניין של האולסטאר... משום מה גם אני לא קונה את החיקוי, אלא רק את המקור. לא יודעת למה. גם לי זה עושה הרגשה טובה כזאת :) אף פעם לא חשבתי על לחפש חיקויים. בכל מקרה זה ככה רק עם אולסטאר. אני חושבת שזה טיפשי לבזבז כשאפשר לקנות חכם. מזלטוב לפינה ^^
שיהיה בהצלחה :)

למעלה