הנושא החם

../images/Emo73.gif לדעתי..

יש מותגים שכן צריך להשקיע ולקנות ויש כאלה שלא.. למשל אין צורך לקנות מכנסים או חולצה של חברה ממש יקרה שלמשל כל חולצה תעלה 500 שקל כאשר יש דבר שראה בול אותו הדבר ואתה יכול לקנות אותו ב70 שקל.. ברור אבל שזה תלוי באיכות של המוצר... למשל אולסטאר.. ישלי 2 זוגות אולסטאר אמיתיות ואחד שממש התלהבתי וקניתי בשוק
אבל מרגישים מה מהם אמיתי ויותר נוח ומה מהם הוא הזיוף.. אבל יש בגדים שניתן למצוא אותם בהרבה יותר זול בכמעט אותה איכות, כמו האנס והחנות ה"מתחרה" שלה אודיס , ישלי הרבה בגדים מהאנס והרבה בגדים מאודיס הם נראים בידיוק אותו הדבר ולי הם גם מרגישים אוות הדבר, צריך לדעת איך לשמור על הבגד.. אז יש כאלה שכן ויש כאלה שלא :) עד לכאן פינת המותגים מאת סתיו בסון
סתם
בקיצור זהו וסורי על החפירה

McLife135

New member
../images/Emo15.gifעאלק אודיס יותר זול

אולי במחירות של הסוף עונה שיש את הבגדים בדוכנים האלה אבל בכללי קפוצ'ון שם עולה כמעט כמו האנס, 270 שקל על חתיכת בד

../images/Emo109.gifממש לא!

בהאנס זה עולה איזה 200 ומשהו אבל בהודיס סווצ'ר עולה 100-120...

sweet shir

New member
הודיס זה גם איכות הרבה פחות טובה חח

אני יודעת מאמא שליXD לי אישית אין פריטים מהודיס. אבל יש לה טרניניגים מהיינס ומהודיס, והיינס נראים במצב הרבה יותר טוב למרות שהודיס נקנה יותר מאוחר חח

../images/Emo73.gif אצלי ההודיס עדיין מרגיש נעים ונראה טוב

כמו ההיינס :) ולילך זה יותר זול מהיינס... D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאם מדברים על טרנינגים ,

ואני רוצה להכניס גם פיג'מות . XD אני פשוטטט מתה על הדברים האלה XD ואמא שלי עובדת באפרודיטה אז בכלל חח . אבל לפני שהיא עבדה שמה הייתי משקיעה על חליפת פנאי\פיג'מה איזה 300 שקל XD והאיכות מעולה ^.^

../images/Emo109.gifאין לי היינס (כי זה יקר מ-ד-י)

אבל הבגדים שלי מהודיס נשארו באיכות ממש טובה (ונעימה) גם אחרי כביסות, אז אין לי מושג על מה את מדברת חח

sweet shir

New member
זה לא אני מדברת, זה אמא שלי חח

אין לי מושג איזה קריטריונים אמהיים יש לה לבדיקת טיבם של בגדיםXD

McLife135

New member
../images/Emo15.gifכשאני הלכתי לקנות קפוצ'ונים בהודיס אמרו

שהם עולים 270 שקל >.< אולי הקפוצ'ונים הדקים עולים פחות או לאדעת מה
אבל בתחילת החורף כשאני הלכתי לקנות אמרו בחנות שזה עולה ככה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאני בכלל לא מבינה מה הסיפור עם

האנס? זה באמת חתיכת בד מסכנה שעולה 270 שקל לפחות תביאו דוגמאות לבדים.. הם התעוררו יום אחד, ראו ריבוע בד שחור ואמרו לעצמם "בוא נתפור אותם ונבקש עליהם 270 לחולצה." הם בדיוק כמו שאר החולצות שמדפיסים עליהם סמלי בצפר, ועוד לבצפר יותר זול...

../images/Emo109.gifעכשיו הם עושים משהו עם הדפסים חחח

שזה די מטומטם בעיניי כי זה מאבד את כל הפואנטה של החברה ככה
ואת המחירים של האנס אני באמת לא מבינה, אם זה היה במחירים סבירים יותר (100-150) אז זה סבבה כי זה ממש נוח ויש צבעים יפים...

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בדיוק ../images/Emo45.gif

אני ממש לא מבינה את ההתלהבות סביב זה. מה הקטע ללבוש כל יום מכנסי ספורט וטרנינגים חלקים?

sweet shir

New member
לי אישית זה משמש כפיג'מה ובשיעורי ספורטXD

וגם יש שם טייצים שאני ממש מרוצה מהם חחח תאמת שאני גם מידות של היינס קידס אז זה עולה הרבה פחות.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif זהו, אני הולכת איתם רק כשיש ספורט ../images/Emo3.gif

../images/Emo207.gif

נראה לי שככה הייתי אמורה לעשות [= אממ מה הבגד או אקססוריז נעלים וכולי [חוץ ממשקפי ראיה ] הכי יקר שקניתם ? שלי היה חולצה ב570 שקל באבר קומברי ואני מאוהבת בה !

sweet shir

New member
חח בתכלס שחושבים על זה אין לי דברים יקרים..

כאילו שום דבר לא עובר אצלי את ה300. חח קנית חולצה-חולצה או סווישטריט או משהו?

למעלה