הנושא החם

sweet shir

New member
השאלה מה מגדירים מותג

אם מותג זה נחשב זארה / פ&ב / היינס / אולסטאר וכל השטויות האלה, אז כן אני מעדיפה מותגים. אני ארגיש יותר טוב אם אני אקנה סריג ב150 שקלים בזארה מאשר אם אני אקנה סריג ב50 בחנות לא מוכרת. יכול להיות שזה שטחי ודפוק, אבל אין מה לעשות חחח. אבל זה לא -באמת- מותגים. מותגים זה דברים כמו תיק של שאנל שעולה כמה אלפי דולרים, שזה אני ממש לא חולמת לקנות. לפחות לא בשלב זה של חיי חח. כאילו כן, הייתי נורא מאושרת אם הייתי קונה UGG ב1000 שקלים (אם אמא שלי לא הייתה חושבת שזה הדבר הכי מכוער שנוצר גם יכול להיות שזה היה קורה)... ולא הייתי חושבת שזה בזבוז של כסף. ות'אמת שבמקרה הזה גם החיקוי -באמת- לא משתווה למקור חח. אבל! (האבל האחרוןXD) אני לא אלך ואקנה ב500 ש"ח סוויטשירט בבילבונג, כי זה לא שווה לי את זה. אני לא מתכוונת שאני אשפוט מישהי שקנתה ואחשוב 'איזה פראיירית' או 'איזה בזבוז של כסף', פשוט לי ספציפית זה כואב להוציא מהכיס 500 ש"ח שיכלו לצאת על ג'ינס וסוויטשירט במקום אחר חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבמקרה של בילבונג זה באמת נכון .

ואצלהם האיכות ממש על הפנים . חברה שלי קנתה בגד ים שעלה לה בערך 500 שקל ? אחרי שחייה אחת בים הבגד ים התפורר לה בידיים . או שפעם אני ממש התלהבתי מהקפוצ'ונים שלהם וקיבלתי אחד ליומולדת מבת דודה ואחרי כביסה הצבעים דהו וכאלה. ולא יודעת .. בבילבונג אני לא קונה יותר כי זה לא שווה תכסף . גם למלא חברות שלי יש תיקי בצפר משמה ושבוע אחרי תחילת הלימודים הכתפיות נקרעות והן מנצלות את זה וכל שבוע מחליפות שמה לתיק אחר כי זה ממש נהיה קבוע שזה נקרע והכל . חוץ מאולי כמה דברים של אוניל שיש להם שמה והם סבבה.

rox love BSM

New member
אם זה יפה,יושב טוב ובעל מחיר הגיוני

אני אקנה את זה,ולא אכפת לי של מי/מה זה.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif לכל דבר יש גבול. ../images/Emo18.gif

לדעתי, יש דברים שהם חרטה ויש גברים שהם מאיכות טובה ומן הסתם יעלו יותר. יש דברים שבהם אני מוכנה להשקיע ויש שלא. אני לא אתחיל לחפור פה אבל בכללי אני יכולה לתת דוגמא ממני - אני לעולם אבל לעולם לא אקנה אולסטאר מזויפות. לא משנה כמה הן יפות, יש לי פאק במוח, אני צריכה אולסטאר אמיתי. לא קשור יפה, לא יפה אני אוהבת את האולסטאר האמיתי ואני מוכנה להוציא עליהן 200-300 שקל ולא 100 על מזויפות. מה לעשות, יש לי פאק.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתוספת../images/Emo26.gif

בנוסף לדעתי, ואני חושבת שגם לדעת הרוב אם למשל אני קונה טייץ או סווטשרט באיזה חנות נידחת וזולה ומישהו יבוא אליי וישאל אותי איפה אני קונה לי היה יותר נוח להגיד האנס, או הודיס מאשר החנות הנידחת....

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif לא, אני לא אשקר

אני אגיד איפה קניתי את הבגד אבל אני רק אומרת שתמיד יותר נוח להגיד חנות מוכרת ולא איזה משהו תקוע.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifIt's My Turn Now!

אני יכולה לומר דבר אחד-מותגים ממש לא מעניינים אותי. מן הסתם אני לא אשקר ואני כן קונה בזארה ופול אנד בר וקסטרו,אבל אם אני אראה משהו שאני אוהבת ושהוא נראה לי טוב אז למה לא?מה זה משנה מאיזה חברה הוא?איפה קניתי אותו וכמה הוא עלה? מה שחשוב זה אם הוא טוב ואם הוא נראה עליי טוב. אני לא מאמינה שצריך לשרוף את הכסף רק בשביל שזה יהיה מותג.למשל היינס-שמעתי שהאיכות שלהם ממש טובה אבל אני אישית לא מאמינה שהם שווים את הכסף.מעולם לא היה לי בגד שלהם אז אני לא יכולה לומר שבודאות הם לא שווים,זה מה שאני משערת כרגע. לא אכפת לי גם לקנות ג'ינס ב20 ש"ח,כל עוד אני אוהבת אותו! לא משנה לי לקנות דברים שהם זולים כל עוד הם טובים. יש דברים שאני לא מוכנה להתפשר עליהם כמו איפור נגיד,כי באיפור זה עניין אחר ודברים שהם לא איכותיים יכולים להזיק לי לפנים ולעור. ובעניין הנעליים:מבחינתי נעליים זה דבר שונה. למה?כי נעליים משפיעות גם על דברים אחרים.למשל נעליים לא טובות יכולות להזיק לברכיים ולגב. וחוץ מזה-אני אישית משתמשת בנעליים יותר מאשר בחולצות כי יש לי מגוון רחב יותר של חולצות,ואם אני אקנה נעליים שהן זולות יחסית ובאיכות לא משהו,הן יתבלו ויהרסו לי מהר ככה שההשקעה במוצר היא לטווח קצר.אז בנעלים עדיף לקנות נעלים שהן אולי קצת יותר יקרות(וגם פה לא צריך להיסחף ולהגיע לסכומים של 400 ש"ח ומעלה) אבל שהן מחזיקות מעמד ליותר זמן. בקיצור-לא אכפת לי ממותגים ואם אני אראה 2 חולצות שהן דומות ואחת מותג והיא יותר יקרה והשניה לא והן בערך באותה איכות אז מן הסתם אני אקנה את השניה. ונעליים אני אעדיף מותגים בגלל ההסבר למעלה.:)

למעלה