למה????????
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/5/06 #34 חחחח לא עותיפלוץ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif חן זאת חן מהפורום.. זאתי שאיילה הלכה איתה לקרית מוצקין (ביום העצמאות)
חחחח לא עותיפלוץ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif חן זאת חן מהפורום.. זאתי שאיילה הלכה איתה לקרית מוצקין (ביום העצמאות)
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/5/06 #48 חחחחחחחחחח, תתבגרי../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif חחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/5/06 #33 אפשר לחשוב איילההההההההההה מ5 עד 6 , אנחנו התחלנו את הכיף (את המדורה) ב11 וחצי
ש שיר חולה על אגמי New member 15/5/06 #17 אוווווווווווווו מיייייייייייי גאדדד הלכתי לישון ב3 וחציי כדי שאני ישער ערבב וקמתי רק עכשיווווו הצילווווווו אני מאחרת למדורהה ולא התאגנתי עדייןן אני ל יספיקק לבוא ב9 לוקח לי שנים להתארגםם
אוווווווווווווו מיייייייייייי גאדדד הלכתי לישון ב3 וחציי כדי שאני ישער ערבב וקמתי רק עכשיווווו הצילווווווו אני מאחרת למדורהה ולא התאגנתי עדייןן אני ל יספיקק לבוא ב9 לוקח לי שנים להתארגםם
ש שיר חולה על אגמי New member 16/5/06 #19 עוד לא יצאתייייייייי!!! אוףףףףףף וכל שנייה מתקשרים אליייי זה לא פייררררר איזה חג מעצבןןןןן טוב אני עפתי אני לא יהיהה פה עכשיו הרבה זמן כי בבוקר שאני חוזרת אני נוסעת לקריית שמונההההה
עוד לא יצאתייייייייי!!! אוףףףףףף וכל שנייה מתקשרים אליייי זה לא פייררררר איזה חג מעצבןןןןן טוב אני עפתי אני לא יהיהה פה עכשיו הרבה זמן כי בבוקר שאני חוזרת אני נוסעת לקריית שמונההההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/5/06 #35 חחחחחחחחחחחחחח שירר../images/Emo6.gif ואיי איך אני זוכרת שהתחלנו את המדורה ב9 אצנו אין דבר כזה עכשיו 9 מתחילים באיזה 12 בלילה
חחחחחחחחחחחחחח שירר../images/Emo6.gif ואיי איך אני זוכרת שהתחלנו את המדורה ב9 אצנו אין דבר כזה עכשיו 9 מתחילים באיזה 12 בלילה
ש שיר חולה על אגמי New member 16/5/06 #56 חחחחח אבל ריצנו להישאר הרבה זמןןן וגם אני איחרתיי באתי התחילו לצעוק לי כולםםם טוב שנזכרתת!!: לונוראאאאא
חחחחח אבל ריצנו להישאר הרבה זמןןן וגם אני איחרתיי באתי התחילו לצעוק לי כולםםם טוב שנזכרתת!!: לונוראאאאא
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/5/06 #32 איך לא עותההההה../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif
O oorlyy New member 15/5/06 #18 חג שמח../images/Emo13.gif הרגע חזרתי מירושלים.......... היה לנו טיול מ6 בבוקר עד עכשיו ואני ממש ממש עייפה רק באתי ליכתוב לכם חג שמח ושאני אוהבת אתכם אז אני הולכת לישון ביי ביי ~נשיקות~
חג שמח../images/Emo13.gif הרגע חזרתי מירושלים.......... היה לנו טיול מ6 בבוקר עד עכשיו ואני ממש ממש עייפה רק באתי ליכתוב לכם חג שמח ושאני אוהבת אתכם אז אני הולכת לישון ביי ביי ~נשיקות~
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/5/06 #22 יאא מגניב:] ירושלייים../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif
א אביחי 33 New member 16/5/06 #20 ואלה עכשיו חזרתי ממשחק של מכבי../images/Emo87.gif בהיכל נוקיה ת"א, וואי היה הכי אלוף בארץ. מול הפועל ת"א כמובן שניצחנו 80-72 זהו, עכשיו אני זז לשעתיים גג למדורות ואחרי זה ללמוד למתכונת ביום חמישי! נתראה
ואלה עכשיו חזרתי ממשחק של מכבי../images/Emo87.gif בהיכל נוקיה ת"א, וואי היה הכי אלוף בארץ. מול הפועל ת"א כמובן שניצחנו 80-72 זהו, עכשיו אני זז לשעתיים גג למדורות ואחרי זה ללמוד למתכונת ביום חמישי! נתראה