היום ל"ג בעומר

יקיר15

New member
חוויות שלי מלגג בעומררר

וואי הייה אחד האלופיםם היינו איזה 50 חכברהה נסענו במוניות שרותת אני יצרתיי עם עוד כמה בשעה 9 וחציי הוהי זמה קטעים במונית שירות שתי להם בו בו בו בוקרר טובב כי היה מזה חושךך ואמרתי בוקר טוב ל - 11 אנשים אימלהה הנהייתי מזה צרודד חחח ואחר כך המשכנו לשירר בקיצור הגענו לים ונגשנו עם עכולםםם אבל השבורים האלה לא היבאו מנגלל - מזל שאנחנו הבאנו [ פשוטו מאוד 10 ילדים אספנו כסף כל אחד 5 שלק קנינו מנגל ושסיימנו איתו השאנרו אותו שם כדי לא להיסחב איתו כל הלג בעומרר...] סקיצור 50 אנשים על מנגל אחד אתם בטח מתאירם לעצמכם שלא כולם אכלו וגם אני לא אכלתי אכלית בסוף באיזה 2 בלילה איזה המבורגר כזה ועד שמצאתי פיתה ידידה שלךי פכרה עליה באה אלי הביאה לי היא אמרה שהיא שמרה כל אללה שלא אכלוו איזה נשמהה ... בקיצור היינו איזה 10 אנשים באולה אחד והיה מזה צחוקיםםם לקראת הבוקר התחיל להיות מזהה קררררררר אתם לא מתארים מזל שבאתי מצוייד גם עם שמיכה וגם עם קפוצון [ משנה לשנה לומדים מטעויות שנה שעברה לא באתי עם כלום וקפאתי מקור ןכפ באתי עם מנגל שנסחבתי איתו כל הל"ג בעומר ] אבל אתם יודעים בשנה השלישית כבר יודעים הכללל ... בקיצור לכלולם היה קרר והם היו שפוכים מעייפות ואז התחיל להיות אור הלכנו לים לחוף עצמו החלפתי שם מגינס לבגד ים ואני עם בגד ים וקפוצון חח ולא הייתי היחיד כולם היה ככה כי היה כל שניה פעם קר פ]עם חםם ... בקיצר היה ממש כיףף וקטעים אשש מי שלא היה אל יודעע חחח ... ואז בשעה 11 ורבע ככה חזרנו הבייתה הייתי חייב הייתה לי בגרות היום (יום רביעי 17.5 ) ולא למדתי אליה בכלל אז ככה שהייתי צריך לחזור להספיק לישון לקום וללמוד ... ולא הייתי היחיד כמעט כל אלה שהיו איתנו במונית שירות היה להם בגרות היוםם ... בקיצורר אחריו חזרו עוד הרבה בסיבובת 12 וחצי ככה ... היה ממש כיףףף !!!

למעלה