../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo68.gif

אורלי רונה, מתקשרת ויועצת רוחנית, תתארח מחר החל משעה 9:00 בפורום שיחת נשים שרשרו לה כבר עכשיו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=823&msgid=77963044
הזדמנות אחרונה להשתתף בתחרות עיצוב הלוגו של פורום בעלי חיים וחיות בית
לפרטים נוספים, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=626&msgid=77383323
גולשי תפוז מוזמנים חינם לסדרת הרצאות אביב 2006 בת.ל.מ.- המרכז לטיפול פסיכולוגי ייעוץ ואבחון. ההרצאות יתקיימו בת"א ובאורנים. להורדת קופן לכניסה חינם להרצאות, ולפירוט ההרצאות הקרובות, לחצו: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html גולשי הפורומים מוזמנים לעשות גם מפגשים במקום, בתיאום מראש.

JULI4561

New member
איחור ../images/Emo32.gifנתי של ל"ג בעומר../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אז ספרו!!!
איך היה
איפה עשיתם
עד מתי נשארתם
ועוד כל מה שבא לכם לספר
*אם יש לדר/הילית בעיה עם זה שפתחתי אוף שימחקו,ישרשור ויעשו כל מה שבא להן ,לי זה לא משנה*
מקווה שנהנתם

Sahar 11

New member
היה די מעפן

הלכנו לחוף ראשון, כולו פשוט היה מפוצץ בערסים שיכורים
. סתם עשינו על האש ואז הינו בטיילת שם... לא משהו בכלל אבל היו קצת צחוקים. ושהחלטנו ללכת חיפשנו מונית שירות איזה שעה וחצי לרחובות
לא מתה על החג הזה בכלל
. לפחות יש יום אחד חופש מבי"ס

SummerNightCity

New member
בואנה ג'ולי אני ארביץ לך. ../images/Emo2.gif

רק בגלל המשפט האדיוטי שדפקת. סתם אני לא מסוגלת.
היה ממש נחמד, רצינו באיזה צוק אבל לא הרשו שם להכניס מנגלים אז עשינו בתל ברוך, נשארתי עד 5.

randu

New member
תל ברוך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

נקודונת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif

איך היה? היה נהדר! הייתה לנו מדורה קטנטונת (ולא שלא יכללה להיות לנו מדורה ענקית, היא הייתה קטנה מבחירה..), אוכל טעים ועידן היה (
). ואיילת הייתה. ושרנו. והיה כייף!
איפה עשיתם? בשדרות ההשכלה בביצרון.
עד מתי נשארתם? איילת ואני נשארנו רק עד שתיים בלילה, כי לי היה כאב ראש (
) ולאיילת שיעור יוגה בבוקר, אבל אני יודעת שכל השאר נשארו עד שש בבוקר.

randu

New member
יש לי כ"כ הרבה מה לספר לכם../images/Emo70.gif

אז ככה,אני אספר בפרטי פרטים,שווה לקרוא
,מילה שלי
נקודה חשובה: הקטע הבא יחולק לשלושה מקרים, כל אחד גרוע מהשני! ב-23:00,נפגשנו במקום עלוב,כולו חולות,והדלקנו ת'מדורה, היה פנאן וצחוקים עד 24:00!
מקרה ראשון:
חבר שלי הביא סיגריות,ונתן לילד מהכיתה שלי לעשן סיגריה אחת, אותו הילד שעישן,אכל סרטים שהוא עישן ג'וינט
, הרצנו עליו דאחקות,בעיקר כי הוא התלהב: "יואו יואו עשנתי סיגריה,אני מאגניבבב!!!!11" הוא התחיל להוריד חולצה,כי הוא אמר שכואב לו הראש! [מה קשור
],כמובן שגם המכנסיים שלו היו למטה,כמו כל הילדים של היום! קיצר הוא נראה כמו חשפן,מזיע ומסריח,שנרדם באמצע החשפנות!
מקרה שני:
הביאו אלכוהול,בכמויות אדירות! למה? -כדי להתלהב. הרי ילדים בני 14,לא נהנים מוודקות וכל השיט הזה,רק כדי להלהב ביומיים שאחרי בבצפר! קיצר,ילדה אחת,אחת הקרועות בשכבה,שתתה,ונרדמה,היא לא התנהגה בטמטום,רק שתתה ונרדמה. הקטע הקרוע הוא,שהראש שלה ע=נ=ק,אז משום מה,חשבתי שזה המשענת של הספה,וישבתי לה על הראש!
מקרה שלישי:
עד עכשיו,היה ממש מצחיק,כל המקרים, הרצנו דאחקות בכמויות אדירות, זה הקטע,שבו כולם בכו! (ולא,לא מצחוק
) ילדה אחת,מהכיתה שלי,שתתה,שתתה,שתתה,שתתה,עד שגילינו שהיא סיימה בקבוק וודקה,לבד,היא התחילה להתחרפן,היינו בטוחים שהיא סתם צומי,והיא לא רצינית,אז שפכנו עליה טיפה מים בפנים, לא עזר,שפכנו עלייה,ודיברנו איתה,והיא התחילה לצעוק: "אני רוצה אש!" התחילה לרוץ לאש,ואיזו ילדה תפסה אותה בשנייה האחרונה! היא התחילה לצעוק,ולבכות, ושפכה בפנינו ת'לב: "אין לי חברות! כולן שונאות אותי! אפ'חת לא אומרת לי לצאת איתה בימי שישי! אני לבד בהפסקות! כל הבנים נוגעים לי בחזה,אני שרמוטה של בצפר! כשקוראים 'זונה',אני ישר מסתובבת!" מה שפחיד הוא,זה שהכל כ"כ נכון! מילה במילה,והיא בעצמה צעקה: "רק רן הוא הילד היחידי שלא חרמן מת ומנצל אותי!"
זה עוד כלום,ברגע זה כולם התחילו להזיל דמעה פה ושם,אבל עכשיו,כולם צרחו ובכו: "ואתם יודעים? יש איזה ילד,שנמצא ממש כאן,,שמכריח אותי לעשות דברים במצלמה במסנג'ר, ואם אני לא אעשה את זה,הוא ימציא עליי דברים! אני לא יכולה עליו,הוא יותר מקובל ממני! ותמיד בשעה האחרונה של בצפר,ילדים רוצים לחזור הביתה, אני היחידה שלא רוצה לחזור הביתה,כי שם מחכה לי משהו אחר!" אני לא רוצה להיכנס,לפירוט המזעזע של מה שקורה לה בבית! היה ממש מצחיק בהתחלה,אח"כ כולם בכו, היא סיפרה את כל זה בבכי,והיתה כ"כ רצינית, ומה שהכי מפחיד,שהיא באמת רצתה להצאבד,אחרי כל משפט היא צעקה: "הקדוש ברוך הוא,תן לי למות!" והכי מוזר,לפני כמה זמן היא נתנה לי צוואה,וצחקתי,כי חשבתי שהיא צוחקת,והיא אמרה לי: "עוד כמה ימים,תדע להשתמש בזה!" זהו,היא תכננה להתאבד! בעיקרון,כולנו נשבענו שלא נספר את זה ולא נזכיר את זה אפ'עם,אבל היית חייב!

mmmbam

New member
או מיי גאד.

אין כזה דבר לא לספר! אתם חייבים לספר למישהו!. אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל גם אני עברתי את זה. לפני בערך חצי שנה כתבתי מכתב התאבדות ביומן שלי. אמא שלי קראה אותו. אלו היו החודשים הכי קשים בחיים שלי. אבל עכשיו אני כל כך מאושרת וטוב לי, שאני פשוט חושבת "תודה לאל שלא עשיתי את זה". והייתי מסוגלת לעשות את זה. באמת הייתי מסוגלת. די, למה כתבתי את זה. אני מפגרת. קיצר, חייבים להגיד למישהו. בסוף היא באמת תעשה לעצמה משהו.

Plaztyk

New member
היה ככ כיף D:

חורשה קטנה ושווה. עד 6 בבוקר. עם אנשים מדהימים. אלכוהול. גיטרה. וכל מה שצריך.

randu

New member
שאלה קטנה,לא קשור לטופמודל!

מישהו מתכוונן לצפות בעונה הרביעית של
כוכב נולד
-רק תדעו שמרגול מחליפה את ריקי גל,או-או,הולכות להיות קטילות אחושרמוטה!

SummerNightCity

New member
:-\

אבל למה את תפוז? אם לא היית מגיב, ההודעה הייתה נמחקת מחר. עכשיו אתה פשוט מוסיף אוף לפורום.

randu

New member
אופס../images/Emo122.gif,

אז את לא יכולה למחוק,ואז זה יימחק מחר? בכלל לא ידעתי שזה ככה!

למעלה