SummerNightCity

New member
אני צריכה לעוף. ../images/Emo67.gif

.שם- קפה זה אלוהי. .גיל- 17. .מיקום בארץ- מרכז. כללי .אז,מה שלומך עכשיו? בסדר גמור!
.עשית ל"ג בעומר? כן. .אם כן,איך היה? אחלה. .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? באוטובוס, בקו 30. .למה? כי נגמרו הופלות שלנו. :( .מה הסרט הכי אהוב עליך? ריקוד צמוד, שכחתם?
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? יש כמה. אהבה .יש לך חבר/ה? בערך. .אם כן,כמה זמן? שבוע? .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא. .למה? .מאמין/ה בקשר מרחוק? לא נראלי. .ואהבה מהאינטרנט? לא. .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? מאיזה גיל שיבוא. בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? יה. .איך קוראים לביה"ס שלך? אנקורי. .איך קוראים למחנכת שלך? כאילו שגם שם יעזור. .מהי המורה הכי אהובה עליך? המחנכת. .והשנואה? למת'. .מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית. .והשנוא? כל השאר. .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? לא יודעת. .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת. :S אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? אתם כבר יודעים בעל פי לא?
.והממתק? במבה [?] .והחטיף? אה עכשיו צריך במבה. אז קודם נגיד שקינדר בואנו. .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) לא. .והמבורגר? לא. .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? יש הרבה. .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? ארומה, טל בייגלס, איפה שיש סנדביצ'ים\ קפה. תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? לא יודעת. .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? ערוצי הסרטים, 3, ערוצי המוזיקה. .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? אני לא חושבת שראיתי.
.ורצים לדירה? לא מכירה. .מהו הסרט האהוב עליך? שוב? .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? אני חושבת שגם בקולנוע, וגם בדי וי די. לא חושבת שיצא לי לראות אותו בטלויזיה.
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? די דרמה. זה או זה .פרח או עץ? פרח. .ים או יבשה? ים. .כחול או לבן? לבן. .חיים או מוות? חיים. .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? בית ענק בכל מצב. .רוע או טוב? טוב? .כדור הארץ או החלל?הארץ. [אנשים, הפעם היו למדגישומטיק פשלות שאני הייתי צריכה לתקן!
] .בית ספר או בית אבות? בי"ס.

IkMfNiY

New member
אוקי ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם- יעל גיל- 18 מיקום בארץ- חיפה
כללי
אז,מה שלומך עכשיו
מתרגשת, היום הטקס סיום שלנו! עשית ל"ג בעומר
כן, עשיתי את ל"ג בעומר אם כן,איך היה
מעולה, הייתי ב4 מדורות איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו
לא יודעת למה
אמממ מה הסרט הכי אהוב עליך
אני והחבר'ה מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך
יש"ע
אהבה
יש לך חבר/ה
לא אם כן,כמה זמן
- האם את/ה שונא הומואים ולסביות
מה זו השאלה הזו?! למה
- מאמין/ה בקשר מרחוק
לא יודעת ואהבה מהאינטרנט
רק אם פוגשים את הבנאדם מהר באיזה גיל היית רוצה חבר/ה
לא הבנתי את השאלה
בית ספר
אוהב/ת ביה"ס שלך
אני מסמפטת ביצפר שלי איך קוראים לביה"ס שלך
אליאנס איך קוראים למחנכת שלך
ליה מהי המורה הכי אהובה עליך
לא יודעת והשנואה
כל מיני מה המקצוע האהוב עליך
תקשורת מעשית והשנוא
צרפתית [לא שאני לומדת את זה יותר ^^] למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים
הדחקתי
יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת
שלוש מנהלות
אוכל
מהו המאכל האהוב עליך
נקניקיות בבצק עלים ו.. שוקולד והממתק
שוקולד והחטיף
אפרופו עם גבינה אוהבים נקניקיות
אמממ... והמבורגר
כן... מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה
יש כל מיני איזו מסעדה הכי אהובה עליכם
מקס ברנר ^^
תוכניות טלויזיה/סרטים
מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)
חברים? באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות
אני לא מרבה לצפות באף ערוץ גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא
כוכב נולד בכלליות זה די חרא
ורצים לדירה
אני לא אוהבת ריאליטי ישראלי מהו הסרט האהוב עליך
שוב פעם?
אני והחבר'ה באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו|
בקולנוע לא ראיתי אותו כי הוא יצא ממזמן, ראיתי אותו בDVD, בטלויזיה, בוידאו... האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר
דרמה ^^
זה או זה
פרח או עץ
שניהם ים או יבשה
ים כחול או לבן
כחול חיים או מוות
חיים בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר
.... רוע או טוב
ברור שטוב כדור הארץ או החלל
כל היקום בית ספר או בית אבות
אוניברסיטה ^^ יעל

נקודונת

New member
|אסלה| (תודו שזה יכול להיות גאוני)

שם- שיר גיל- 14 וחצי (15 ביולי..) מיקום בארץ- גבעתיים
כללי:
אז,מה שלומך עכשיו? הכל טוב, תודה. עשית ל"ג בעומר? בוודאי. אם כן,איך היה? היה הכי כייף שיכול להיות! איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? הייתי רוצה להיות בבצפר, בשיעור של מגמת מוזיקה. למה? כדי לשמוע את עידן מנגן בהשמעות!
מה הסרט הכי אהוב עליך? הו, יש הרבה. מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? איילת!
אהבה:
יש לך חבר/ה? לא כרגע
אם כן,כמה זמן?
האם את/ה שונא הומואים ולסביות? ממש ממש לא! למה?
מאמין/ה בקשר מרחוק? לא כל כך. ואהבה מהאינטרנט? גם לא. באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? עכשיו?
בית ספר:
אוהב/ת ביה"ס שלך? מאוד! איך קוראים לביה"ס שלך? עירוני א' לאומנויות, ת"א. איך קוראים למחנכת שלך? יהודית מהי המורה הכי אהובה עליך? המורֶה למשחק? והשנואה? המורָה לאנגלית. מה המקצוע האהוב עליך? משחק (כמובן), תיאטרון תנועה ואנגלית (אוהבת ת'מקצוע, שונאת ת'מורה) והשנוא? פיזיקה ו/או מתמטיקה. למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? הא, הצחקתם אותי
יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהל.
אוכל:
מהו המאכל האהוב עליך? פסטה, שוקולד מריר ותותים. והממתק? שוקולד מריר?
והחטיף? בייגלה. אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) אני צמחונית. והמבורגר?
מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? כל דבר שכולל בשר ו/או דגים. איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? אין ממש מסעדה אהובה.
תוכניות טלויזיה/סרטים:
מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? הטופ מודל הבאה (סתם, אהבתי מאוד את "של מי השורה הזאת?" כשהיא שודרה, את חברים, וכמובן, הגאונות - סיינפלד באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? ערוץ שלוש, ערוץ ביפ וערוץ שמונה. גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? אני חושבת שכל כוכב נולד היה חרא. ורצים לדירה? איכס, די כבר. מהו הסרט האהוב עליך? יש המון המון המון. אבל לצורך השאלון, ניקח את "נפוליאון דיינמייט". באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו בבית, בדיוידי. האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? קומדיה.
זה או זה:
פרח או עץ? פרח?
ים או יבשה? חצי חצי. כחול או לבן? כחול. חיים או מוות? חיים, כמובן. בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטנטן ועשיר. אבל זה לא אמור להיות הפוך? רוע או טוב? טוב. כדור הארץ או החלל? כדור הארץ
בית ספר או בית אבות? בית שימוש.

mmmbam

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש אייקונים של ל"ג בעומר!!! רק עכשיו שמתי לב!!!
וואי, אשכרה גרמתי לכם להיכנס עם הכותרת הזאת, הא?
שמעו, אני מחורפנת. אם באמת גרמתי למישהו לקרוא את זה - הו, זה מצחיק!

למעלה