JULI4561

New member
אממ אני דווקא הבנתי שמי שיהיה הכי

"ביץ" בשופטים זה גל אוחובסקי ולא מרגול , אבל את זה עוד נראה בתוכנית וכן
בטח שאני אראה , אני מהמכורים
אין מה לעשות

בJדJה

New member
שלייי

מגילה (מעתיקה מכל המקומות שרשמתי חחחחחחחחחחח,וסמעק פרוייקט מסלול לא כתבו כלום שייחנקו חחחחחחח סתם כפרעליהם) מגילה רצח מי שירצה יקרא חברה שלי(י') באה אליי ככה ב5 וסתם אירגנו דברים וכל מיני אחר כך התקשרו אלינו ואמרנו לנו לצאת לתחנה המרכזית,בקיצר הגענו עכשיו הפוסטמים האלה רק ב9 עשו תקניות של הבשר וכל הדברים עכשיו הלכנו לחנות טיפה יותר רחוקה כי הם אמרו שיש שם מנגל חד פעמי בקיצר לקחנו את כל הדברים אבל מה?..לא היה שם מנגל חד פעמי עכשיו לפני שהלכנו לסופר הרחוק היה סופר ממש ליד התחנה המרכזית אבל לא הם לא רצו ללכת בקיצר חזרנו לסופר קנינו הכל,לקחנו מונית שירות והיינו 6 אנשים ועוד 4 שהצטרפו כדי שהמונית תיהיה מלאה, עכשיו חבר של חברה שלי(נ')(היינו 4 בנות אז כדי שתבדילו ניתן את האות הראשונה של השם שלהן חח) הוא רצה לעשן במונית שהכל חנוקק ואני וחברה שלי (י') לא יכולות לסבול ריח של סיגריות ואז הוא עשה לנו דווקאא ובא עישן לנו בפרצוץ זבאלהה.בקיצר אחד מהם ידיד של חברה שלי(י') עכשיו אחד מהחברים שלו כל שניה הסתכל אליי חחחח איזה פאדיחה הייתי מאחורה והוא מקדימה והוא כל שניה מסתובב וחברה שלי גם שמה לב והיא אומרת לי נראה לי נדלק עלייך חחח בקיצר שאלנו את ידיד שלה בן כמה הוא(זה שהסתכל עליי)והוא בן 20 חחחחחחחחחחחחח פאדיחהה חחחחח וחברה שלי נדלקה על אחד מהחברים שלו חחחחחח סתומה. אה ואגב ידיד שלה נראה טוב חח איזה מותק שירדנו אז הוא אמר רק לי שלום והסתכל לי בעיניים אחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב לא משנה חחחחחחחחחחחח. אוקי אנחנו ירדנו אמרנו שלום לאלה שנסעו איתנו והלכנו לכיוון הים. אוקי מצאנו מקום מושלםםם ליד הים היה לנו גם גג אז פרסנו את הסדינים והתארגנו,עכשיו הסתומים האלה לא הביאו שום תאורה לא פנס לא כלום אז בקיצר אני אומרת להם נו חכמים ואיך חשבתם לראות מה אתם עושים? אז מה עשינו הם שמו תבשר והשתמשו בפלאפון שלי כתאורה כי יש לי פלאש במצלמת פלאפון ללילה וכל שניה להחזיק להם תפלאפון לראות אם הבשר מוכן או לא ורבאק איתם!גמרו לי תסוללה!היו לי 3 קווים נשאר לי אחד! טוב שלא היבהב לי הקו האחרון מפגריםם. בקיצר אני וחברה שלי(י') צימחוניות אז לא אכלנו תיכננו להזמין פיצה אבל לא היינו רעבות אז סתם אכלו פיתה עם משהו,ואחר כל גם חטיפים וכל מיני. אחר כך אני וי' הלכנו לטייל בים והן נשארו עם החברים שלהם שם במקום. ואז כולנו היינו עייפים אז הלכנו לישון ככה ב1 והיינו 4 אנשים על הסדין ו סדין אחד מעל כולנו,רק אני וחברה שלי(ח) הבאנו סדינים,אז אני י' ח' וחבר של ח' ישנו ביחד ו נ' וחבר שלה ישנו על מגבת או משהו חחחח ואתם לא יודעים איזה קור היה!!!!!!!! אמא עד 7 בבוקר אנחנו רק קופאים מקור אפילו המעיל לא עזר! ואי ואני סטרילית אז כל שניה אני מנקה תחול שהיה על בסדין איזה מצחייקקק חחחח,ואז ראיתי חרק צרחתי צרחה והערתי את כולם חחחח. טוב לקראת הסוף אז העירו אותי ב5 בבוקר לראות תשמים הכחולים ועד 7 הדלקנו אש כדי להתחמם ואז ב7 עד 7 וחצי בערך היינו בים הרטבנו תרגליים סתם הצטלמנו וצילמנו כל מיני דברים שכתבנו על החול חח ואז חזרנו כדי לקפל תדברים עכשיו המונית של אתמול הוא אמר לנו שנתקשר אליו הוא יבוא לאסוף אותנו התקשרנו ולא ענה! הזבאלה הזה בסוף חשבנו ללכת לתחנה המרכזית באשקלון ולקחת אוטובוס מזלנו שהייתי מונית בדיוק שיצאנו מהחוף לקח אותנו לתחנה המרכזית עכשיו יש תחנת מוניות וממול תחנת אוטובוס אז הם רצו ללכת באוטובוס אז הלכנו לתחנה ומה מסתבר אוטובוס רק ב2 וחצי בצהרייםםם אז נ' וחבר שלה הלכו לברר במוניות אם יש מונית לבאר שבע, מצאנו עלינו למונית וחזרנו הביתה[= אה ודרך אגב כל מי שאכל בשר פתאום בבוקר הרגיש לא טוב חחחח כנראה לא הכינו טוב תבשר
ונראה לי מרוב הקור התקררנו רצח. אה וחזרתי ב9 וחצי הביתה בתקלחתי עד 10 חפפתי איזה מאה פעמים חחחח ואז אכלתי ואז ב12 הלכתי לישון(בצהריים)

randu

New member
שאלה אחושרמוטה חשובה!

טוב,היא לא כזאתי חשובה,רק רציתי להיות בטוח שתיכנסו
הממ..מישהו הולך לראות
ברצלונה-ארסנל
האמת,אני בכלל לא מתעניין ב
כדורגל
,רק רציתי לשחק אותה מהמבינים

SummerNightCity

New member
שאלה כפול חשובה משל רן!

מי שם שאלון?
[ושיהיה מעניין ולא יותר מדי קצר.]

Fergie7

New member
נו טוב...

.שם- .גיל- .מיקום בארץ- כללי .אז,מה שלומך עכשיו? .עשית ל"ג בעומר? .אם כן,איך היה? .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? .למה? .מה הסרט הכי אהוב עליך? .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אהבה .יש לך חבר/ה? .אם כן,כמה זמן? .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? .למה? .מאמין/ה בקשר מרחוק? .ואהבה מהאינטרנט? .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? .איך קוראים לביה"ס שלך? .איך קוראים למחנכת שלך? .מהי המורה הכי אהובה עליך? .והשנואה? .מה המקצוע האהוב עליך? .והשנואה? .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? .והממתק? .והחטיף? .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) .והמבורגר? .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? .ורצים לדירה? .מהו הסרט האהוב עליך? .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\ .פרח או עץ? .ים או יבשה? .כחול או לבן? .חיים או מוות? .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? .רוע או טוב? .כדור הארץ או החלל? .בית ספר או בית אבות?

Fergie7

New member
ואיך אפשר שבלי לענות?

.שם- |זור|
.גיל- 13.11
.מיקום בארץ- חור במרכז.
כללי
.אז,מה שלומך עכשיו? מעולה.
.עשית ל"ג בעומר?
לא ממש.
.אם כן,איך היה? סתם אכלנו סיני באילת.
.איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? ליד מדורה.
.למה? כי אני אוהבת..והשנה לא עשיתי.
.מה הסרט הכי אהוב עליך? אפט הפרפר ומת לצעוק.
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? שירוש חיים שלי.
אהבה
.יש לך חבר/ה? לא.
.אם כן,כמה זמן?
.האם את/ה שונא הומואים ולסביות? ההפך. אני אוהבת הומואים.
.למה? כי הם מושיים כאלה.
.מאמין/ה בקשר מרחוק? לא.
.ואהבה מהאינטרנט? לא.
.באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? 14
בית ספר
.אוהב/ת ביה"ס שלך? ממ...למה לא? חוץ מהפרחות, בסדר.
.איך קוראים לביה"ס שלך? ע"ש רבין.
.איך קוראים למחנכת שלך? זה באמת עוזר לכם?
.מהי המורה הכי אהובה עליך? לאנגלית וספורט.
.והשנואה? לתנ"ך ומת', והכי הכי למדעים.
.מה המקצוע האהוב עליך? שיחעור חופשי.
.והשנואה? תנך, מדעים ומת'.
.למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? המחנכת? ממ..נראלי שהיא לא התחפשה.
.יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת.
אוכל
.מהו המאכל האהוב עליך? נודלס, פיצה, ופופקורן.
.והממתק? סוכריות קמח.
.והחטיף? סיבלי ופופקורן.
.אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) בערך.
.והמבורגר? בעע ממש לא.
.מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? טחינה, חציל וקוקוס.
.איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? סינית ופיצה 1+1
תוכניות טלויזיה/סרטים
.מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? מממ...לא עולה לי עכשיו. אני אוהבת משחק מכור וארץ נהדרת.
.באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? MTV, הוט 3, וב-24 ילדות רעות.
.גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? מאוד.
.ורצים לדירה? חביב.
.מהו הסרט האהוב עליך? כבר שאלו.
.באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? בערוץ E במלון.
זה או זה?
.פרח או עץ?
.ים או יבשה? יבשה.
.כחול או לבן? תכלת.
.חיים או מוות? חיים.
.בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? לא יודעת.
.רוע או טוב? טוב.
.כדור הארץ או החלל? מאדים רולז.
.בית ספר או בית אבות? בית אבות.

Fergie7

New member
../images/Emo6.gifנכון...

חוץ מזה אני מקווה שלא להגיע לבית אבות, אלא לחיות בבית שלי.

randu

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

שם:רן. גיל:13 וחצי
מיקום בארץ:מרכז.
כללי:
אז,מה שלומך עכשיו? מעולה,תודה
עשית ל"ג בעומר? בארור.
אם כן,איך היה? שולט,חוץ מהקטע העצוב,שאפ'חד לא הגיב עליו
איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? באילת,במלון,מול הטלוייזיה
למה? ככה.
מה הסרט הכי אהוב עליך? יש הרבה.
מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? מה זה יעזור שמות
לב|אהבה:
יש לך חבר/ה?
אם כן,כמה זמן?
האם את/ה שונא הומואים ולסביות?
למה?
מאמין/ה בקשר מרחוק?
ואהבה מהאינטרנט?
באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? 16 וחצי,נראה לי אחלה.
בית ספר:
אוהב/ת ביה"ס שלך?
,לא אוהב בכלל בצפר,אבל אם חייב לאהוב,אז זה יהיה בצפר האהוב עליי.
איך קוראים לביה"ס שלך? שרת
איך קוראים למחנכת שלך? רעיה.
מהי המורה הכי אהובה עליך? טלי
והשנואה? פנינה
מה המקצוע האהוב עליך? לשון,ספרות.
והשנוא? תנ"ך.
,רק כי המורה סתומה!
למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? לנמר.
יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת.
אוכל:
מהו המאכל האהוב עליך? שניצל וצ'יפס.
והממתק? קינדר בואנו
והחטיף? צי'פס,במבה.
אוהבים נקניקיות? "כןןןןןןן"
,לא.
.
והמבורגר?
מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? כרובית
איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? טיימעוף.
תוכניות טלויזיה/סרטים:
מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך? חברים
באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? 3!
גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?
,היה עלוב,אני ממש מקווה שכוכב נולד 4,יהיה טוב יותר!
ורצים לדירה? אהבתי ת'עונה הראשונה יותר! .מהו הסרט האהוב עליך? למעלה למעלה.
באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? לא הבנתי.
האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר?
זה או זה
:
פרח או עץ? פרח.
ים או יבשה? ים.
כחול או לבן? שניהם.
חיים או מוות? חיים.
בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? וואו,קשה. נרא'לי ענק ועני.
רוע או טוב? טוב.
כדור הארץ או החלל? כדוה"א.
בית ספר או בית אבות? בית ספר. וואה,היה כייף!!

למעלה