אנשים

B a n j o

New member
בכל זאת

4 שנים זה 4 שנים ועוד יש לך צבא לעבור ידידי ! לא נעים... בכל אופן, אנשים ה בני 14 ו- 13 בכל זאת, כשהם נולדו לא נראה לי שכבר היה TOS בערוץ המזה"ת או שהם נולדו ישר לעידן הכבלים...

Bajoran Preist

New member
אני זוכר במעומעם

צפייה ב-tng לפני עשור שנים... אני לא ממש זוכר טוב, אבל שני פרקים אני זוכר במיוחד- פרק שאיזה ישות השתלטה על האנטרפרייז ורצתה להבין את מושג המוות אז היא הרגה איש צוות, ואז דאטה שאל את פיקארד מהו המוות, ופיקארד ניסה להסביר. הפרק השני הוא כשוורף סירב לתרום דם לרומולני ההוא... וגם כמה ספינות בורג אני זוכר אם אני לא טועה, אבל זה כבר מתערבב לי עם פירסט קונטקט ו-וויאג´ר... באותה תקופה הערצתי בעוצמה את הסדרה המצויירת של אקס-מן(אני עדיין חושב שהיא טובה) ולכן התחלתי לאחר מספר שנים לקרוא קומיקס. בכל מקרה, כשהייתי בכיתה ד´ הגיעה הסדרה אשר שינתה את חיי לנצח(
) - DS9. היא הייתה משודרת בימי רביעי(כמה סימבולי) בהתחלה... ואחרי זה היא נעלמה, עד שהיא חזרה בשידור חוזר עד תום העונה השלישית, אם אני לא טובה. אחחח... איזה מתח השאיר בי המשתנה ההוא עם- "You´re too late, we´re everywhere!" אחרי זה באו שתי העונות הבאות, יחד עם וורף, ונאלצתי לעבור לחטיבת הביינים(איכס!) עם תמונת הצי המשולב קלינגוני-פדרציה שועט לעבר התחנה לכבוש אותה מחדש מידי הדומיניון(כן, בטח...
). ואז השידורים החוזרים, undiscoveres country, ג´נריישנס, בקולנוע- פירסט קונטקט, ו-Insurrection(אני ושכן שלי היינו היחידים באולם!), פה ושם tng, רעייה בשדות הזרים של בבילון 5, קרוסייד, סטארגייט וכו´, ולבסוף הגיעה שנת גן העדן, 2001-2002 והאינטרנט המהיר. (כן, שקלתי לנסוע רגע לעתיד ולבדוק מה יהיה, אבל זה נוגד את הפריימ-דירקטיב, אז ויתרתי על הרעיון...) תודה, תודה רבה... מה אתם אומרים, לכתוב ספר אוטוביוגרפי המבוסס על זה? זה ימכור?

Bufreak

New member
מישהו אמר פה באפי?!

"שאני אמות!" אמר הבאפריק. (ת´אמת, ההודעה הזאת הייתה סתם תירוץ כדי להזכיר את מושא הערצתי,אהובתי וחלומי הרטוב(מי אמר את זה?!). אולי זה המקום לבקש סליחה כל הפעמים שאני אזכיר פה את באפי. אחרי הכל, אני Bufreak=באפריק=באפי פריק, בהיפוך: פריק באפי, כאילו: פריק של באפי. (כמה פעמים כבר כתבתי באפי?) בקיצור. אני *באפ*ריק. זה מה שאני עושה. מפיץ את תורת באפי בכל מקום,מחפש מאמינים חדשים ולפעמים מצליח לגרום להם לראות באפי בסטאר וורלד ובMBC וכש*הוא* בא אליי אנחנו רואים באפי בקלטות ואני טוחן לו את המוח במערבל הבאפי שלי עד שהוא מזכיר את באפי בפורום של סטאר-טרק. נכון שההודעה הזאת תמחק בגלל שהיא ווי אוף טופיק? טוב אני הולך לחפש עוד מקומות שבהם אני אוכל להזכיר את באפי בפורום הזה...(Moo haa haaa)

Bajoran Preist

New member
טוב, נו....

גם אני זוכר טוב מאוד את התקופה חסרת הDS9, ואם הייתי אז בן 14, זה לא אומר שסבלתי פחות...
בכל מקרה, אפשר לראות את זה גם מזווית אחרת- אני מקנא מבחינה מסויימת באנשים שעוד צפו בסדרה המקורית בשנות השישים, ועברו עם הסדרה כמעט 40(!) שנה, דרך כל סדרות המשנה. אמנם השנה הזאת הייתה גן עדן, אבל כמו שאומרים עם האוכל בה התיאבון, ותמיד הציפיות גבוהות יותר מהמימוש, ועוד מעט חלילה וחס לא יהיה יותר סטאר-טרק, חוץ מהשידורים והחוזרים וגם זה בספק... anyway בשם כל בני ה"בסביבות 17" של הפורום, אני דורש שכל ה"זקנים" מבניכם ייתחסו לדברינו באותה רצינות, ואני מבטיח לעשות אותו הדבר כלפי טרקרים עוללים בני 13 שעלולים לצוץ פה. אני לא מאמין שאי פעם הייתי כל כך קטן... דרכו של עולם.

Bajoran Preist

New member
המממ עכשיו כשאני חושב על זה

תגיד, מר lev... השם שלך לא מטעה קצת ב-10 שנים, הממ?

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo77.gif

אבל איזה תאריך נורא! ה-1 בספטמבר! מזל שהייתה לך שביתה היום....

n i v1

New member
אני זוכר את היום הראשון שלי

בכיתה י"ב. דרגתי לשמור אותה בתיקייה שלי של ימים מיחודים בחיים. אני זוכר את היום הראשון בכתה א´ ואת היום האחרון של כיתה ט´. כל השאר כנראה לא חשוב

Iris Carmon

New member
מזל טוב!!! אני שמחה בשבילך

רק שמישהו לגמרי נואש לגרום ליום הזה להיות היום הכי חרא בחיים שלי!!!נתחיל עם זה שהיום לא היה לי שביתה. כן, הייתי צריכה להקשיב למנהל הדפוק שלי נואם 25 דקות בדיוק!!! בדקנו, כמו בכל פעם שהוא עושה נאום. ורוצים לדעת מה עוד נורא? אנחנו צריכים להישאר 3 פעמים עד שעה שביעי מתי שכיתה אחרת צריכה רק פעם אחת. גם כן שוויון אחר כך אני וחברה שלי היינו צריכות ללכת לקנות כרטיסים להופעה (של אביב גפן והתעויוט ואינפקציה אם אתם מתעקשים לדעת. חכו שניה - אתם לא. שיט) והיה חם. ממש חם. ולבשתי שחור. ושאני סוף סוף הגעתי הבית שעתיים אחרי שבית ספר נגמר הייתי צריכה להוריד את כל הדברים מהמיטה שלי (המנקה בא) ואז מתוך 3 שעות שניסיתי להירדם ישנתי אולי בחצי. לאמא שלי יש בעיות שינה ואני כל כך דומה לה שגם לי יש (אבל לא הכל רע בה- מישהו היה צריך להדביק אותי למסע בין כוכבים). ואז הגיע רגע קטן מאוד של אושר ששמו שיר של נירוונה באם טי וי 2. ואז הייתי מדוכאת שוב כי נזכרתי במכתב התאבדות של קורט קוביין. ואז באה הגאולה האמיתי של היום-וויאג´ר משום מה יש עכשיו די הרבה פרקים שלא ראיתי. ואז ההורים שלי הגיעו. ואבא שלי עשה קניות אז כמובן שאני צריכה להפסיק כל דבר שאני עושה, לא משנה כמה הוא חשוב ולעמוד לצד אמא שלי למקרה שהיא תצטרך עזרה. וכמובן שאח שלי לא עשה כלום. אבא שלי תמיד אומר לי ולאמא שלי לעשות כל דבר שהוא לא רוצה לעשות. כנראה כי אנחנו בנות. עם החינוך שסבא וסבתא שלי נתנו לו אני לא מתפלאת (הם די מטורפים - פעם אחת סבא שלי התחיל לצעוק עלי שיצטרכו לאשפז אותי בבית חולים כי אני צמחונית. Go figure) ושאני נכנסת לפורום אנשים מתחילים לצחוק על ילדים קטנים? מה לא בסדר פה???? אני סך הכל בת 14!!!!!! אני לא נהנת מזה שאנשים צוחקים על ילדים בגילי (למרות שרובנו באמת קצת דפוקים) אני חושבת שאני הולכת לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבון. או שאני אראה את שר הטבעות שוב. אף אחד לא מת מזה שהוא ראה סרט משהו כמו 30 פעמים, נכון? וטאשה-אני מצטערת שאני דוחפת את זה פה אבל הייתי צריכה להוציא את זה איפה שהוא או שהייתי מוציאה את זה על אח שלי (הוא גדול ממני ב3 שנים. הוא יחיה) איריס

B a n j o

New member
אם חשבת שזה גרוע

חכי עד הצבא.... ואף אחד לא צוחק על הילדים הקטנים, אם כבר זה מקינאה (חוץ מהקטע שאתם עוד צריכים לעשות צבא...
) אנחנו ("זיקני השבט" אם תירצי) רוצים להאציל מידיעותנו על הדור הרך בשנים שלא ידע את אנטרפרייז "not bloody A, B, C or D" או סקוטי מיהו... היי אני הכי אוהב את TOS, כנראה בגלל שכשזה היה בערוץ המזה"ת (בגלגולו הקודם עם הסמל של שלושת המשולשים הירוקים שרק לימים גיליתי שהם אלונים) שהיה לו רק את זה ואת טום וג´רי, הייתי דבוק למסך והפרק שאני הכי זוכר זה כשקירק גונב את הקלואקינג דיווייס (אין לי כוח לכתוב באנגלית). אז בסדר אתם צעירים, תתרגלו בצבא זה יותר משמעותי

S h a y 9 9 9

New member
זה דווקא פרק טוב

זה הפעם היחידה לדעתי שקירק עשה מעשה לחלוטין לא אתי בלי שום סיבה מוצדקת. הרומלונים היו הGOODEIS של הפרק והאנטרפרייז היו הBADEIS.

B a n j o

New member
אך קירק

לדעתי הקפטן הכי טוב, אידיוט שמתרוצץ בגלקסיה בלי שום חוש אתי ודופק כל דבר שאין לו אבר מין זיכרי ועושה את זה בהרבה יותר סטייל מארצ´ר. מה לעשות אבל עם כל השרמנטיות של פיקארד הוא די משעמם אותי (כמו רוב פירקי TNG שמתרחשים על הספינה) וסיסקו למרות היותו אקטיבי וחכם הוא די בכיין לפעמים (אם תשימו לב שבכל פעם שהוא מתרגש הוא מתחיל לייבב ואני יכוללהישבע שאני רואה דימעה--- אמא, אמא דוקאט הרביץ לי !!!) ואנילא אדבר על ג´ינוואי. יכול להיות שאני כמו אלה שבזמנו אהבו את battlestar galactica וזההדור הישן. ולמרות שהמשחק והתפאורה ב TOS היו על הפנים(יחסית לזמנינו, כשהייתי רואה בשנות השמונים זה היה נפלא) זה היה יותר מעניין ופחות מדעי מTNG שאצלי נמצאת במקום שלישי אחרי TOS ו DS9 (רק שלא ייסקלו אותי באבנים עכשיו בפורום)

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אבנים!!!!!!!!!!!!!! והרבה מהן!!!!!!!!!!!!!! הסידרה המקורית מצויינת אין ספק-מקום ראשון, אבל DS9 עולה על הדור הבא?!?! אין לי אפילו מה להגיד על זה חוץ מ: @$@#%#^$&?!?!?!?!?!?!?!

Bajoran Preist

New member
אני מבין שיש בינינו חילוקי דיעות

קשים. משום שמבחינתי- 1. ללא כל שמץ של ספק - DS9 2. וויאג´ר, כנראה 3.tng את tos לא ראיתי ואת אנטרפרייז אני מעדיף ביינתים לא לדרג...

itstzar

New member
וואו וואו וואו אדוני הצעיר ../images/Emo6.gif

נשאיר רגע בצד את DS9 על זה אני עוד איכשהו מוכן להתווכח אבל להגיד שvoyager יותר טובה מTNG? אה לא מתבייש???? האדמה לא בלעה אותך עדיין? תן לעצמך סטירה ומהר, שטוף את הפה בסבון ובמיידי
ולמנוע אי אילו אי הבנות, זה היה בצחוק,
אבל אם כבר קמתם, תביאו מכבי

Bajoran Preist

New member
הפה הפה, מה זה "אדוני הצעיר"? ../images/Emo6.gif

אם אנשים יתחילו לתפוס פה עכשיו מעצמם בהסתמך על גילם "הישיש", שנות נסיונם הכבירים, וחכמת החיים המדהימה שלהם- אני באופן באופן אדאג להפעיל את הקשרים שלי אצל ראש המועצה מרטוק ולשלוח אותם לאיזו מושבת עונשין קלינגונית- שם כבר ידעו לטפל בהם!
בכל מקרה, הכל באשמת טאשה. היא חשפה את המחתרת שלנו. (מה זאת אומרת איזו מחתרת? מחתרת "האלה שעוד לא עשו צבא- ולא יודעים כלום מהחיים שלהם- וכשהם יגדלו הם יבינו- ועוד לא פגשו פלסטינאים פנים מול פנים- וחכו חכו עוד מעט ירביצו בהם קצת שכל. מה חשבתם?) (דרך אגב, פרסומת נוראה... {-8 )

itstzar

New member
מה אומר ומה אגיד,

גם אני פעם הייתי שייך ל"מחתרת" אבל מה לעשות זרקו אותי משם לפני כמה שנים, אמרו צבא והכל איך אפשר? קראו לי בוגד, ( מה אני פיטר פן???) ובטח פרסומת נוראה, אני בכלל לא סובל בירה, אבל הירוק אדום הזה מסביב השפיע עליי יותר מדי (ואי יודע זה טובורג זה מכבי, בשבילי בירה זה בירה זה בירה, לא שותה, נקודה. :)

זה מה שעבר עליי כשקראתי את ההודעה:

נפלת על הראש?!?!?!?!?!?! ויאג´ר על הדור הבא?!?!?!?!?! אין לי מה להגיד על תועבה שכזו.....

B a n j o

New member
צודק

למרות שבין TNG ל- VGR אני לא בטוח ולא ראיתי עדיין את כל הפרקים של ENT בשביל לחוות דיעה (עדיין צריך לתת לה לעבור את מחזור 3 העונות הראשונות) אבל בכל זאת, רוב הפרקים של TNG משעממים !!!!!!!! פשוט מאוד !!!! פיקארד כזה אפאתי לפעמים שזה מוציא מהכלים ולארצ´ר אפילו יש קצת יותר רוח חיים, אם פיקארד היה מתנהג כל הזמן כמו ב FIRST CONTACT אז היה על מה לדבר. ב- DS9 יש קצת יותר עלילה ואקשן ואני מעדיף כשזו עלילה מתמשכת ולא מפרק לפרק

android

New member
דווקא

אני מאד אוהב את TNG (יכול להיות לזה קשר לכך שזו הסדרה הראשונה של STARTREK שראיתי אי פעם) אבל עדיין בעיני דווקאvoyager היא סדרה מעולה (אם לא מקום ראשון אז שני )DS9 לא כלכך אהבתי TOS לא ראיתי הרבה וent הפרק סיום היה מעולה ועוד כמה טובים היו בעונה אבל לא עונה מדהימה(למרות שאני מסכים צריכים לתת לה להגיע לעונה השלישית לפני שאחליט) רק אל תסכלו אותי

למעלה