אני זוכר במעומעם
צפייה ב-tng לפני עשור שנים... אני לא ממש זוכר טוב, אבל שני פרקים אני זוכר במיוחד- פרק שאיזה ישות השתלטה על האנטרפרייז ורצתה להבין את מושג המוות אז היא הרגה איש צוות, ואז דאטה שאל את פיקארד מהו המוות, ופיקארד ניסה להסביר. הפרק השני הוא כשוורף סירב לתרום דם לרומולני ההוא... וגם כמה ספינות בורג אני זוכר אם אני לא טועה, אבל זה כבר מתערבב לי עם פירסט קונטקט ו-וויאג´ר... באותה תקופה הערצתי בעוצמה את הסדרה המצויירת של אקס-מן(אני עדיין חושב שהיא טובה) ולכן התחלתי לאחר מספר שנים לקרוא קומיקס. בכל מקרה, כשהייתי בכיתה ד´ הגיעה הסדרה אשר שינתה את חיי לנצח(
) - DS9. היא הייתה משודרת בימי רביעי(כמה סימבולי) בהתחלה... ואחרי זה היא נעלמה, עד שהיא חזרה בשידור חוזר עד תום העונה השלישית, אם אני לא טובה. אחחח... איזה מתח השאיר בי המשתנה ההוא עם- "You´re too late, we´re everywhere!" אחרי זה באו שתי העונות הבאות, יחד עם וורף, ונאלצתי לעבור לחטיבת הביינים(איכס!) עם תמונת הצי המשולב קלינגוני-פדרציה שועט לעבר התחנה לכבוש אותה מחדש מידי הדומיניון(כן, בטח...
). ואז השידורים החוזרים, undiscoveres country, ג´נריישנס, בקולנוע- פירסט קונטקט, ו-Insurrection(אני ושכן שלי היינו היחידים באולם!), פה ושם tng, רעייה בשדות הזרים של בבילון 5, קרוסייד, סטארגייט וכו´, ולבסוף הגיעה שנת גן העדן, 2001-2002 והאינטרנט המהיר. (כן, שקלתי לנסוע רגע לעתיד ולבדוק מה יהיה, אבל זה נוגד את הפריימ-דירקטיב, אז ויתרתי על הרעיון...) תודה, תודה רבה... מה אתם אומרים, לכתוב ספר אוטוביוגרפי המבוסס על זה? זה ימכור?