טאשה יקרה מזל טוב אבל בבקשה בלי אופרות קלינגוניות המוח לא יעמוד בעומס המון המון מזל טוב.
ה השליטה New member 2/9/02 #32 טאשה יקרה מזל טוב../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif אבל בבקשה בלי אופרות קלינגוניות המוח לא יעמוד בעומס המון המון מזל טוב.
טאשה יקרה מזל טוב../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif אבל בבקשה בלי אופרות קלינגוניות המוח לא יעמוד בעומס המון המון מזל טוב.
B Bajoran Preist New member 2/9/02 #38 דרך אגב, באיזה תחום גילאים את, איסמנה, my dear? (אם את לא רוצה לענות, לא שואלים אישה לגילה, וכל החרטה הזה, בי מיי גסט ) נ.ב רק עכשיו הבנתי איך צריך לנקד את "השם" שלך... ראיתי אותו בספרון אנטיגונה...
דרך אגב, באיזה תחום גילאים את, איסמנה, my dear? (אם את לא רוצה לענות, לא שואלים אישה לגילה, וכל החרטה הזה, בי מיי גסט ) נ.ב רק עכשיו הבנתי איך צריך לנקד את "השם" שלך... ראיתי אותו בספרון אנטיגונה...
ע עוץליגוץלי New member 4/9/02 #46 שמע נע, ברנש שאל אותה ליום הולדתה, ואולי תקבל תשובה. Ask me no questions, I´ll tall you no lies Ask mo little more, and I´ll kick your fly (שגיאות הכתיב במקור ובכוונה)
שמע נע, ברנש שאל אותה ליום הולדתה, ואולי תקבל תשובה. Ask me no questions, I´ll tall you no lies Ask mo little more, and I´ll kick your fly (שגיאות הכתיב במקור ובכוונה)
א אנדר וויגין New member 3/9/02 #43 אני והלסביות לא קטינים ../images/Emo13.gif למרות שבעצם ה"לסביות" זה נראה לי חצי פורום כך שאני לא המבוגר היחיד כפי שניתן היה לחשוב..
אני והלסביות לא קטינים ../images/Emo13.gif למרות שבעצם ה"לסביות" זה נראה לי חצי פורום כך שאני לא המבוגר היחיד כפי שניתן היה לחשוב..