שקויתי לצאת איתה היום לא יכלה בגלל העבודה. ובנוסף לכך דיברתי עם ליאן והבטחתי שאשקיע וסתם בא לי בסבבה והחלטתי שאני "משתגע" והולך כמו שאומרים לדפוק הופעה....
אין לי כונה לפרסם תמונות נוספות. ואני יגלה לך סוד אם תראי הודעה חסרת תוכן שלי (עיגול חלול בצד הכותרת מועיד על כך) שמצורף לה קובץ בעל סיומת JPG פשוט אל תכנסי אליו וכך לא "תצטרכי" לראות תמונות נוספות שלי אם זה כל כך מפריעה לך.
הילד מתלהב תנו לו זה מותר זה מראה על שמחת חיים (כל עוד זה לא תמונות בעירום
) או שזה שלב הבא תמונות העירום טוב אז שיהיה לכולכם שבת שלום ואגב יש מסיבת סלסה בעזריאלי היום אם אני זוכר נכון קומה 5 אם אתם רוצים פרים נוספים תתקשרו אלי יאללה ביי לכולם
מתוך מחשבה שגם זה לא יעלה.. מאיצ´ו.. בת 22.. מכיוון שאין היענות כ"כ גדולה של בנות אני גאה להציג את עצמי (אם התמונות יעלו) בשתי תמונות יחסית נורמליות שלי.. נשיקות לכולכם (ושוחד גם..)
התמונה לא עולה.. אני לא יודעת מה לעשות.. זה אבסורד מבינה..שלי כן שלהם לא.. טוב, כנראה שהם נועדו לעיניי בלבד (אבל אם תרצי לקפוץ אליי אז אני אחלוק אותם גם איתך..)
אני אמנם לא מבינה כזו גדולה במחשבים אבל אולי ככה זה יעבוד... תסמני את התמונות עם לחצן ימני בעכבר שמור בשם תני לזה שם עם הסיומת jpg למשל: picture1.jpg ואת הקובץ הזה תנסי להעלות לפורום...אולי? כי את מבינה... גאווה או לא, אני מחכה