Zeos_30

New member
נו פרובלם../images/Emo70.gif

לקחתי חזרה את הנשיקה, אני בטוח שיש הרבה אנשים שישמחו לקבל אותה. שאי ברכה. ZEOS

its moi

New member
קודם כל: תודה

חוץ מזה לא הבנתי מה זאת אומרת אתה "יכול לגלם" את ישו? אז מי חשבת שאני? HONEY! ITS MOI !!!

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif מועמד מספר 5 ../images/Emo45.gif

ברוך הבא לפורום
אני רואה שהעניינים הולכים ומסתבכים.. קודם היה לנו ישו וכעת אל יווני..

גווטה

New member
היי סוכנת...

אני מקווה שרשימת השופטים עוד לא נסגרה..
שבצי אותי אם יהיה מקום,אשמח לעזור גוטה.

ronen1981

New member
ערב טוב לחברי הפורם היקרים ולליאן.

זה לקח לי קצת יותר זמן משחשבתי אבל התוצאה מניחה את הדעת. כמה הערות קודם האם אני מועמד מ"ס 8 או 7 (בתמונות אני מ"ס 7 ובמאמרים אני 8 ). ואני מראש מתנצל על הדיבור בגוף שלישי ביחס אלי אבל כך לדעתי זה יותר מענין. טוב השמיעו את הטופים.
(אין טופים
).

principeza

New member
משנה??

מה זה משנה לך איזה מספר אתה.. לא מספיק לך שאתה בתחרות??

ronen1981

New member
הינה הוא רונן מודל 2002. ../images/Emo8.gif

הוא בא לאוויר העולם ב 04.08.81 כתינוק ששקל 4.2קילו ,כבר אז יש שיטענו כי נראה הפוטנציאל להתחרות בתחרות הגבר הנחשק של סינגלס קלאב
. מתנשא הוא לגובה של 1.8 מטרים ,בעל עיניים חומות שוקולד פנים חלקות שפתיים בשרניות ושער חום כהה המבריק בשמש וגוף כיאה לאדם שעסק לא מעט מחיו בשחייה (ישבן קטן ומוצק ביחס לכתפיים רחבות מה שנקרא גוף משולש הפוך) בעל גוון עור קינמון. כל חייו הבוגרים העביר בעיר המדהימה חיפה שמשלבת הרים מרהיבים יערות וים לאורכה. תחביבים רבים לו בהם שחיה ,ריקודים: לטיניים וסלוניים וסתם במועדונים לפי הרגש והקצב, כדור עף ,וכדור סל,וכן לעיתים סנוקר ובאולינג. ולא עדיין לא סימנו שכן רונן היינו חובב תאטרון מושבע (מנוי מעל 7 שנים ברצף) ואוהב לצפות בסרטי קולנוע בעיקר בקומדיות דרמות וסרטי מדע בדיוני עתירי אפקטים ועלילה (כגון מאטריקס). ואוהב הוא מאוד לשמוע מוזיקה מכל הסוגים חלה בקלאסית דרך פופ דאנס ועד לאלטרנטיבי ורוק מודרני. כמו כן אוהב הוא מאוד לעקוב אחרי האקטואליה והפוליטיקה ולגלוש בנט בפורמים ובאתרים אינפורמטיבים אילו ואחרים. וכמובן איך אפשר בלי לציין את אהבתו לספרות מדעית וספרות המכונה מדע פופלרי. חובב חיות מושבע שהיה חבר באגודה להגנהת הטבע במשך זמן לא מבוטל וכיום חבר באדם טבע ודין. החיה האהובה עליו בעולם היא לא אחרת מאשר ידידו הטוב של האדם הכלב ובאופן ממוקד יותר הכלב שלו רעם רועה גרמני מהמם שקיבל במתנה ליום הולדתו ה16. רונן שומר על בריאותו וכמובן שאיננו מעשן ובאלכוהול נוגע פעם בעידן באירועים מיוחדים וגם אז רק באופן סמלי. הצבעים האהובים עליו כיום הם אדום המסמל בעיניו תשוקה ואהבה ואציליות והדר, ולבן המסמן טוהר וטומן בחובו את כל צבעי העולם. המוטו האישי שלו הוא השמיים הם לא הגבול ומי שמכיר אותו לאורך זמן ויודע מה הוא עבר בחייו יבין ביתר תוקף את מהות המוטו. את תכונותיו רונן מעדיף שיכירו אנשים מהכרות איתו אבל אחת שהוא יציין שנאמרה עליו לא אחת וזו שהוא בעל לב זהב . האייקון החביב עליו הוא לא אחר מאשר
. מאחל אני לעצמי לממש את הפוטנציאל הטמון בי ולמצוא אישה אוהבת שאוהב ולהקים עמה בית חם ואוהב עם שלושה-ארבעה ילדים. תכונה מעצבנת ממממממ המכתב הזה כבר ממילא יותר מידי ארוך
מעדיף תה עם נענע (עלפני קולה או פפסי
). תנוחה מועדפת עדיין לא ידוע……(כן כן נשות הפורם על הגבר הזה אישה עדיין לא "רכבה".) תוכניות לעתיד :לסיים את התואר בהנדסת החשמל בטכניון להתגייס לצבא ולתרום את חלקי למדינה האהובה שלנו. לעשות תואר שני במגביל לשירות הצבאי במנהל עסקים. למצוא את אהבת חיי ולהקים בית חם ואוהב איתה. במידה ואבחר מוכן אני לתת נשיקה אישית בלחי של עלמות החן שבחרו בי כאות הוקרה ותודה. שלכן רונן.

ronen1981

New member
זהו כמה תמונות חשבתם שיש וליאן.

האם סיפקתי את הסחורה שהובטחה ......
לילה טוב וחלומות פז. (אני מאוד נהנתי מהתהליך ומקווה שגם מהתוצאה.)

ronen1981

New member
אם כן אז אני בעדו ......./images/Emo8.gif

רעם שמו רועה גרמני הוא גזעו . יליד ב4.6.1997 צאצא למשפחת אצילים כשהוריו הביולוגיים סונפיאדליוס ופזית אלופי ישראל זה כמה שנים. עינים חומות חמות מלאות אהבה לו ,פרווה שחורה חומה מבריקה גובה ואורך לא בדיוק ידועים אבל חמודות ה"חיה" הזאת גדולה (כ45 קילוגרמים). תחביבים לישון לחסל עצמות לשחק עם מבוט וללכת להסתובב עם רונן בחוץ. וחמודת הילד הזה לא טיפש גמר כיתה בבית ספר לאילוף. איך אפשר שלא ל
לו.
.

למעלה