שרשור תקשורת

../images/Emo171.gif../images/Emo27.gifשרשור תקשורת../images/Emo124.gif../images/Emo37.gif../images/Emo30.gif

אגב,תקשורת\היכרות פשוט לא היה מקום חח
שלום לכן בנות
שבת שלום! בגלל שיש המון בנות חדשות לאחרונה ובכלל סתם להתעדכן , היה לאנסטסיה(stasia האחת) רעיון מעולה לגמריי
והוא שכל אחת תציג את עצמה על פי כמה קריטריונים. והם
שם: גיל: מקום מגורים: תחביב: ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): פורומים אהובים חוץ ממקפליי: דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): צבע עיניים: צבע שיער: סגנון לבוש אהוב: ז'אנר סרטים אהוב: ז'אנר ספרים אהוב: מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): מודל חיקוי מפורסם: מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): ותמונה שלך: ונראה לי שזהו , אם למישהי יש תוספת נחמדה לעצמה אז מעולה
וויקנד נחמד לכולכן!
והנה קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

../images/Emo248.gif../images/Emo34.gifשאנ בר-חיים../images/Emo152.gif../images/Emo262.gif../images/Emo222.gifXD

שם:שאנ,שני,שנינוש,שאנשן,שנינה סאנשיין וסקיי (הזכויות של רייב) וכו'. גיל:15 מקום מגורים:טירת הכרמל D: תחביב:לשמוע מוסיקה, לראות גוסיפגירל ו90210 וגם על טבעי כמובן! , לכתוב פאנפיקים למגירה, לגלוש בפורום הסופרמגניב הזה. ובלוקבוק D: ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):מטאל,פופ קיטשי כזה ועוד ועוד. פורומים אהובים חוץ ממקפליי:אופנה , ואחת שיודעת דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): פייסבוק
Shani Bar-haim מסנג'ר
[email protected] טוויטר(לאממש שימושי אבל פעם ב)Shani_mcfly צבע עיניים:חום
צבע שיער:חום כהה עד שחור סגנון לבוש אהוב:עוד לא סגורה על עצמי.XD ז'אנר סרטים אהוב:קומדיה , דרמה .. D: ז'אנר ספרים אהוב:עוד לא גיבשתי לעצמי דעה ממש על ספרים , אין לי זמן לקרוא בגרוש ואני אוהבת מאד. ובאסה לי על זה. מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):אמא . מודל חיקוי מפורסם:ואו יש כמה XD מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):נמנמ תקשורת הכי אבל עיונית בלבד.אזרחות,אנגלית לפעמיםD: ותמונה שלך:
עם רוני

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאא - ני :)

שם: ירדן סגל.
מקום מגורים: ב"ש.
תחביב: לשמוע מוזיקה, להיות עם חברות, לכתוב, לשיר D:
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): רוק
פורומים אהובים חוץ ממקפליי: -
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): מסן : [email protected] (נראלי
)
צבע עיניים: חום.
צבע שיער: חום.
סגנון לבוש אהוב: דיי פריקי
ז'אנר סרטים אהוב: קומדיית אקשן, קומדיה, פנטזיה.
ז'אנר ספרים אהוב: אין ספציפי.
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): הממ.. אחי
מודל חיקוי מפורסם: השיער של דאגי נחשב?
בעיקרון, כל מקפליי וטיילור מומסן רק לא ממש לחיקוי
מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): תקשורת רדיו, אנגלית, היסטוריה.
ותמונה שלך:

בלה בלה ../images/Emo6.gif

שם: סיגל גיל: 19.7 (מסיבות מסוימות אני קיבלתי פטור מהצבא) מקום מגורים: באר שבע תחביבים: לכתוב, לבלות עם חברות וידידימות, ובעיקר לשמוע מוזיקה ולהיות במחשב
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): וואו הרבה מדיי אבל אממ, רוק, מטאל, פופ, מזרחית, קלאיסת ועוד
פורומים אהובים חוץ ממקפליי: אממ אתאיזם, Queen והאח הגדול
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): [email protected] צבע עיניים: חומות. צבע שיער: שחור-חום אין לי ממש מושג זה לא שחור-שחור. סגנון לבוש אהוב: אממ לפי מצב רוח, לא משהו ברור
ז'אנר סרטים אהוב: אימה, מתח, דרמה, מד"ב וקומדיה, בערך הכל
ז'אנר ספרים אהוב: מד"ב. מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): אממ מישהי שקוראים לה אלונה והיא ידידת נפש שלי. מודל חיקוי מפורסם: אממ אין מישהי-ו ספציפי/ת מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): אממ סיימתי אבל אהבתי ללמוד קולנוע
ובקשרר לתמונה, אני מכוערת מדיי בשביל זה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחח פטור

הלוואי עליי, סתם חחח דווקא היה מאוד כיף בצבא...
בונא מד"ב זה טוב! אני מחפשת מלא ספרים על חייזרים וחטיפות וכאלה חח יש לך משהו?

וואי יש לי שני ספרים שאני אמליץ עליהם כי...

הם חובה לקריאה פשוט: קץ הילדות: ספר ממש מדהים שנכתב בשנות ה50 ומשקף הרבה מאוד דברים מהדברים שיש היום, והסוף של הספר הוא פילוסופי ומעניין למדיי, שלא תחשבי לא נכון, הספר עצמו הוא מד"ב, אבל הוא אחד מהספרים היותר טובים שיצא לי לקרוא. סחרור: הספר הכי טוב שיצא לי לקרוא, ספר שעובר בין שתי תקופות זמן עד שהוא מגיע לרגע השיא שבו, ספר מדהים פשוט. מכיוון שאני לא הייתי תולעת ספרים עד למעשה שגיליתי את שיש גם ספרי מד"ב מוצלחים (וספרים מוצלחים באופן כללי) לפניי כשנתיים, ככה שאני חדשה בכל הסיפור הזה של ספרים
אגב אם מאוד כייף בצבא אז למה 'הלוואי עלייך'?
?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif תודה על ההמלצות../images/Emo9.gif

ואמרתי, סתם... כי באמת היה כיף אבל לפעמים היה בא פשוט לסיים עם זה...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif

שם: עדי/עדידוש/כל כינוי שעולה לכן בראש שקשור לשם עדי חוץ מעדידס!
מקום מגורים: חור נידח על יד הכנרת
תחביב: אוי יש הרבה! לשמוע מוזיקה, להיות עם חברות, לראות טלוויזיה, מחשב, לכתוב סיפורים, לנגן, לקרוא, לצחוק (מי שמכיר אותי טוב יודע שזה באמת תחביב שלי!)
ז'אנר אהוב של מוזיקה: אני לא מתייגת את המוזיקה שאני אוהבת לפי ז'אנרים... אבל יש כמה להקות שאני אוהבת יותר מאחרות: Aerosmith (די רואים לפי המקוויקנד...), Queen (שלמות לשמה!
כל ניסיון לקאבר של קווין נועד לכישלון. וכן, תסלחו לי - גם של מקפליי לא הכי טוב בעולם!), Evanescence (אני לא חושבת שיש זמרת שיש לה קול כמו של איימי לי!)
פורומים אהובים: אין. לגמרי אין. אני הגעתי לכאן רק בגלל קרן ואני גם ככה כאן יותר מדי כי כולן כאן מדהימות, אבל אני לא הולכת למכר את עצמי לעוד פורום!
תקשורת: טוויטר: Gryffindor_11 בואו לעקוב בהמוניכם! אני צריכה עוד 5 ל-400... מסן: [email protected] - תוסיפו חופשי, רק תגידו כדי שאני אאשר אתכן פייסבוק: Adi Menzer - שוב - תוסיפו חופשי אבל תגידו כדי שאני אאשר
צבע עיניים: לא סגורה על זה. כרגע זה ירוק אבל אני נשבעת שלפעמים זה כחול ולפעמים אפילו טיפה אפור!
צבע שיער: חום
סגנון לבוש אהוב: חצאיות וכל מה שהולך איתן!
ז'אנר סרטים אהוב: כל כך פנטזיה ומדע בדיוני! כל כך! ואפוסים היסטוריים
ז'אנר ספרים אהוב: פנטזיה ומדע בדיוני
מודל חיקוי: חה! אני אני ואני חייה לפי המוזרויות והשיגעונות שלי. אתן לא תמצאו מישהי מוזרה כמוני (ואני יודעת שיש כאלה שחושבות שהן יותר מוזרות ממני, אז תסמכו עליי - אתן לא!). בקיצור - אין לי מודל חיקוי. אבל יש כמה משפטים שאני משתדלת לחיות לפיהם...
מקצוע אהוב בבית ספר: הו כל כך הרבה! נאלץ לסכם את זה: תנ"ך, היסטוריה, ביולוגיה, ספרות, מוזיקה, אנגלית ואם הייתי יכולה הייתי כותבת את הכול אבל זה יישמע מוזר מדי. בעצם הכול בלי מתמטיקה.
תמונה שלי: מהמפגש בחנוכה

את שונאת אותי אבל אני מתחילה דווקא לחבב אותך!

Queen פאק, כלומר Queen כל מי ששומעת Queen אסור שישנאו אותה, Queen!
ואת אוהבת מדע בידיוני ופנטזייה, אז אולי נשלים ולא נריב על בגלל האלבום החדש של מקפליי??

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא שונאת אותך!

אני פשוט לא אוהבת את הדעה שלך על האלבום... אבל כמו שכבר הסברתי למטה: התגובה שלי הייתה מגעילה בגלל שלא הספקתי להרגיע את עצמי בגלל הרגישות יתר... בדרך כלל אני נחמדה לאנשים :)

Serena16

New member
ME ../images/Emo9.gif

שם:סרינה\מורן גיל:17 מקום מגורים:חיפה יאהוו! תחביב:לישון?
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):רוק
פורומים אהובים חוץ ממקפליי:דמדומים, זיהוי שירים דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ):איסיקיו ומסרים
צבע עיניים:חום ירוק צבע שיער:חום סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וטי שירט, לפעמים שמלות חמודות
ז'אנר סרטים אהוב:אימה, קומדיות ז'אנר ספרים אהוב:רומנים דביקים מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):אחי הגדול :) מודל חיקוי מפורסם:הממ.. מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):אזרחות, אנגלית ותמונה שלך:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזו אני!../images/Emo3.gif

שם:רותם.
מקום מגורים:מודיעין
תחביב:לנגן בפסנתר,לקרוא
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):בעיקר רוק,Red Hot Chili Peppers,רוק עברי,היפ הופ עברי ואנגלי,פופ.
פורומים אהובים חוץ ממקפליי:רד הוט צ'ילי פפרס,אופנה,אופנה אלטרנטיבית
ופירסינג וקעקועים
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ):מסרים
צבע עיניים:חום
צבע שיער:חום
סגנון לבוש אהוב:בעיקר ג'ינס וחולצה צמודה,אני מאוד אוהבת גרביונים
ז'אנר סרטים אהוב:קומדיות.
ז'אנר ספרים אהוב:מתח!
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):אמא,חברים,המורה לתקשורת,משתלדת לקחת מאנשים קרובים אליי את התכונות הטובות בהם ולאמץ אותם.
מודל חיקוי מפורסם:יוצרים שאני אוהבת אני משתלדת לקחת מהם השראה ביצירות שלי.אבל מודלים לחיקוי כבני אדם לא.
מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):תקשורת!
ותמונה שלך

Stavit121

New member
מממ...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo226.gif../images/Emo252.gif

שם: גיל: מקום מגורים:חולון תחביב:לישמוע מוזיקה וליהות הרבא בתל אביב (אני יודעת תחביב מוזר חחחXDׂ ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):כעיקרון אני שומעת הכול מהכול חוץ מימיזרחית כי אני לא יכולה ליסבול את זה !ממ מה להתחיל להגיד איזה סוגים ממ הכול סקרימו מטאל אלקטרו פופ ראפ היפ הופ ועוד ועוד ................. פורומים אהובים חוץ ממקפליי:ממ ..האמת שאני לא כ כך אוהבת פורומים אני פו רק ישביל להקיר עוד אנשים שאוהים את מקפלייי.. דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ):STAV GUTOVICH (תוסיפו אותייי אני ישמח לחפור חח:)
צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור סגנון לבוש אהוב:פריקי אימו כזה אני באמת אוהבת הכול מהכול .. ז'אנר סרטים אהוב:ממ עקשן ופנטזיה ז'אנר ספרים אהוב:פנטזיה ,מדה בידיוני ורומנטיקה (חח הארי פוטר (ה לי ליקראו שוב...><) מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): ממ אין בן אדם כזה כל כך .. מודל חיקוי מפורסם:חחחחחחח!!!דני ג'ונס !!!>< מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):כן אני מוזרה אבל היסטוריה ומגמת אומונות ותמונה שלך:טוב היא הפוכה ואין לי כוח להפוך ..><

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחולוןןןןןן שישי שבת הייתי בחולון

חולון.... עיר כה יפה.. דווקא ממש נחמד שם, שם טעמתי פעם ראשונה סודוך... בסוקולוב.. חחח ודיי שכחת ת'שם שלך והגיל חחחחח היסטוריה

Noa L black

New member
../images/Emo6.gif

1.שם: נועה 2.גיל: 14 ו.. 3.מקום מגורים: ת"אאאא
4.תחביב: לישון, לאכול (נשבעתXDD וגם רואים עלייXDDDD) לשמוע מוזיקה *~* לשבת עם חברות בסנטר ולא לעשות כלוווום! (אחד האהובים עליי!!) לראות כדורגל, לכתוב ולקרוא, לצייר*~*
5.ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): אממ..אני לא יודעת כמה זה לפי ז'אנרים אבל הלהקה הכי אהובה עלי בעולם היא RHCP, ואז כמוווובן(!) יש את Darkness, Guns n Roses, Bon jovi, Gorillaz, Queen ונראלי שזהו ^.^ 6.פורומים אהובים חוץ ממקפליי: 414- פאנפיקים ופאנארטים!!@#$%^
7.דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): [email protected](
מסן) noaco96(
טוויטר) בפייס אני חושבת שישלי את כולן ולכולן אותי, ועזבו- ממילא לא תצליחו למצוא XD noa cohen 8.צבע עיניים: חום. (למה לבאס אה?XD) 9.צבע שיער: אממ, כרגע חום עם גוון ג'ינג'י כזה אבל אני כנראה עושה סאני אז יהיה ג'ייינג'יייייי
10.סגנון לבוש אהוב: אממ לפעמים כזה סתם ג'ינס וסוודר אבל לפעמים אני קמה בבוקר עם רצון מטורף להתלבש מגניב אז אני שמה על עצמי כל מה שיש (גרביונים, טבעות, שרשראות, כובע, חותלות וכדומהXD) ולא אכפת לי כולם אומרים... 11.ז'אנר סרטים אהוב: אימה D: 12.ז'אנר ספרים אהוב: מד"ב, פנטזיה ומתח *~* 13.מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): אף אחד, וככה טוב לי ^.^ 14.מודל חיקוי מפורסם: הרלן קובן, ג'יי קיי רולינג- אבל בקטע של הכתיבה לא באופי של בן אדם. 15.מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): ספורט....^^"? (זה כמו שיעור חופשי לא?..) סתם אבל אין ממש מקצוע שאני נכנסת לכיתה ואומרת 'אומייגאד איך באלי עכשיו על השיעור הזה' XD 16.ותמונה שלך: ממ..פרופיל בפייס ?^^ (אני מאד מקווה שתפוזבל יעלה את התמונה 3:) ווואי זה היה ארווךךך D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאניייי../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שם:
רות
מקום מגורים:
חיפה
תחביב:
לנגן מידי פעם, לצאת עם אנשים, להיות בשמו''צ
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):
רוק, רוק-פופ , והשירים שנתקעים לכולם בראש, ישראלית
פורומים אהובים חוץ ממקפליי: