שרשור תקשורת

That McGirl

New member
הייייי גמאני פה

שם: עדי עוזרי
מקום מגורים: רמת גן^^
תחביב: מקפליימקפליימקפליי \ חברות , מוזיקה , וכיף
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): אממ אמטיוי כזה , חוצ ממקפלי
פורומים אהובים חוץ ממקפליי: אממ אני לפעמים מציצה בפורום גליי
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): פייסבוק - [email protected]
צבע עיניים: חום
צבע שיער: גם
סגנון לבוש אהוב: כל מה שמרזה
ז'אנר סרטים אהוב: דרמה קומדיה .. בעצם הכל .. אני מתחברת לכל הסרטים
ז'אנר ספרים אהוב: אממממממממ לא קראתי ספר מגיל 6 , אבלל אני אוהבת לקרוא פיקים
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): המשפחה שלי אני פשוט מעריצה את כולם..
מודל חיקוי מפורסם: אמממ לא עולה לי לראש אני אוהבת הרבה מפורסמים אבל אין לי מודל לחיקוי
מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): בעעעע לא אוהבת בצפר .. הפסקה נחשב ?
ותמונה שלך:
בלונדון

2MayaN2

New member
אני../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:17 מקום מגורים:מרכז תחביב:צילום
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):חח מקפליי זה לא ז'אנר
אבל אם להקות אז: פארמור,לינקין פארק,אול טיים לואו, 30 שניות למאדים ועוד:) פורומים אהובים חוץ ממקפליי:פארמור
,לינקין פארק,אול טיים לואו ודמדומים שקצת נטשתי. דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): פייס:Maayan Akriv טוויטר:8stillwater8 מסן בפרטי
צבע עיניים:חום. צבע שיער:חום. סגנון לבוש אהוב:אממ לא יודעת..אני אוהבת לשנות:) ז'אנר סרטים אהוב:קומדיות רומנטיות\דרמות תקופתיות. ז'אנר ספרים אהוב:רומנים. מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):אמא וסבתא
מודל חיקוי מפורסם:לא חושבת שיש ממש. מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): אממ לא יודעת לא אוהבת כלום
ותמונה שלך:יש בפייס
וויקנד נחמד לכולכן!

Bleed for Me

New member
../images/Emo9.gif

שם:דניאל גיל:21 מקום מגורים:רמת גן תחביב:מוזיקה וצילום ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): הכל חוץ ממזרחית פורומים אהובים חוץ ממקפליי:MTV,YES,פראמור,איידול,פופ.. דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ):מסרים צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וחולצה.. ז'אנר סרטים אהוב:אימה ז'אנר ספרים אהוב:--- מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):אחי הגדול כפרה עליו מודל חיקוי מפורסם:שריל קול..מתה עליה חח מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):סיימתי מזמן..תקשורת

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif Here I am! merry christmas! ../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

שם: אלכס
מקום מגורים:
בת-ים
תחביב:
שופינג, מוזיקה, מחשב, מסיבות
ז'אנר אהוב של מוסיקה:
כמעט הכל חוץ ממזרחית ודיכאון...
אממ היפ-הופ, דאנס, פופ, פופ-רוק, רוק,
פורומים אהובים חוץ ממקפליי:
אופנה
דרך תקשור:
רק פייסבוק כי זה הדבר היחיד שאני בודקת כשאני בבית: Alex Vasdekis
צבע עיניים:
חום
צבע שיער:
שטני
סגנון לבוש אהוב:
וינטג' מיוחד כזה.. חח נו אני פשוט לא לובשת את מה שהרוב לובשים
ז'אנר סרטים אהוב:
אימה, קומדיות רומנטיות
ז'אנר ספרים אהוב:
סורי, לא קוראת ספרים
מודל חיקוי:
לא רוצה לצאת קיטשית אבל הייתי שמחה להיות חצי מהאישה שאמא שלי היום. ואני באמת מעריכה אנשים שנותנים מעצמם לחברה מבלי המטרה לקבל על זה משהו בתמורה.
מודל חיקוי מפורסם:
מממ אני חושבת שאנג'לינה ג'ולי ובראד פיט באמת נותנים מעצמם מעל ומעבר ומנצלים את הפרסום שלהם לתרום לחסרי יכולת ולא לצורך פרסום אלא באמת כי יש להם את האפשרות להעניק לאחרת מבלי לרצות תמורה.
מקצוע אהוב בביה"ס:
סיימתי לימודים לפני שנתיים (וואו!) אבל אני זוכרת שממש אהבתי ספרות
תמונה שלך:
חיי כחיילת בצבא ההגנה לישראל

למעלה