שרשור תקשורת

../images/Emo204.gif~

(במקום לנקות, אבל גם ככה כואב לי הראש. ><'') שם: נוגה. נוגס, סנוגס, סנוגסי, סנוגסיישן. עונה גם לשמות טאלי, טאל, טאל'ס. (כי ככה זה כשיש שם שני.
) גיל: כזקנת הפורום, הריני שמחה לבשר כי מלאו לי 23 חורפים. מקום מגורים: ירושלים כל השבוע, מרכז בסופ"שים. תחביב: לכתוב מלא פאנפיקים ויא"פ-ים (יצירות שאינן פאנפיקים), לשיר במקהלה שלנו, לצייר. תרפיה, בחיי. ^^ ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): רוק, פופ, קצת סקרימו מדי פעם אם בא לי. פורומים אהובים חוץ ממקפליי: פאנפיקים ופאנארטים (שליטע
). וזהו.
דרך תקשור (פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): מסרים.
צבע עיניים: חום-דבש כזה. לא ממש מוגדר. צבע שיער: שחור עם גוונים חומים. או שחור-שחור. לודעת. *SHRUGS* סגנון לבוש אהוב: לא מוגדר. נע בין פריקיות לבין אלגנט. אופנתי זה בטוח.
ז'אנר סרטים אהוב: מד"ב, רומנטיקה, קומדיה, כאלו שצריך לחשוב בהם... ז'אנר ספרים אהוב: מד"ב. פנטסיה. מותחנים. רומנים. נוער. מודל חיקוי (או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): המ. לודעת. אם אני אדע, אני אודיע. XD מודל חיקוי מפורסם: לא חושבת שקיים דבר כזה. Oם מקצוע אהוב בביה"ס (אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): מוחאחאחאחאחאחא. סיימתי. אמ. אנגלית, דה. ^^ ותמונה שלך:

אני :))

שם: אנסטסיה, סטס גיל:17.5 :) מקום מגורים: חור קטן ליד אילת תחביב: לקרוא, לצייר, להיות בחוץ, לכתוב ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): אמ... אני שומעת הכל מהכל :) פורומים אהובים חוץ ממקפליי: אין, פורום מקפליי שליטע! דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): פייסבוק... ANASTASSIA DOBRININ צבע עיניים: ירוק אפור כזה צבע שיער:במקור חום,אבל צבעתי ל"חום ערמוני" או ג'ינג'י בקיצור סגנון לבוש אהוב:שונה מכל השאר XD, לא ללבוש מה שכולם לובשים... XDD ז'אנר סרטים אהוב: רומנטיקה, קומדיה רומנטית, דרמה רומנטית XD ז'אנר ספרים אהוב: רומנטיקה, פנטזיה (אבל בסגנון נסיכות XDD), דרמה וממש קצת מתח מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): האמא ההזויה שלי... XD מודל חיקוי מפורסם:לא נראה לי יש לי... אבל טוב נו, ג'וני דפ :) מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): כעיקרון אני ממש שונאת את הבצפר שלי כי הוא חרא. אבל אני אוהבת כימיה בגלל המורה, אנגלית, ספרות, הסטוריה למרות שאני כבר לא לומדת היסטוריה... ותמונה שלך:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifI WHIP MY HAIR../images/Emo70.gifשבוע חדש../images/Emo41.gif

שם: מיכל או מיכלוס או מיקי או מיכצי חחחח
מקום מגורים: קרית ביאליק
תחביב: לשמוע מוזיקה, לבלות במסיבות וכאלה עם חברים\חבר שלי, לשחק בקונסולות שונות [XBOX, PS2] כאלה... סדרות וזה...
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי): מקפליי זה לא ז'אנר! חחחח אממ פאנק רוק... אבל אני אוהבת גם שחורה.
פורומים אהובים חוץ ממקפליי: 30STM פורום MTV סרטים וקולנוע זיהוי שירים
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): מסן- [email protected] אבל אני לא הרבה שם. פייס- Michal Mizrachi טוויטר- MforMichal
צבע עיניים: חחחחחחח באמת? כאילו זה שאלון למדור הכרויות XDD אממ חום כהה..
צבע שיער: טבעי חום כהה ועכשיו חום בהיר, עם SUNNY כפרעליו...
סגנון לבוש אהוב: זרוק בסטייל
ז'אנר סרטים אהוב: בעקרון אני אוהבת הכל... אבל... אימה זה דיי אהוב.
ז'אנר ספרים אהוב: מתח, ממליצה בחום על
פשוט עד מוות, וגם על
משוואה עם נעלם.
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): אימי הנהדרת [נשבעת לכם שברגע שכתבתי את זה הרגשתי רעידת אדמה!!!!] אז איפה היינו? אימי ו... כל מי שיש לו שאיפות ויודע איך להגשים את חלומותיו... כי באמת שאין לי מושג איך חחח
מודל חיקוי מפורסם: כל מי שהתחיל מאפס וידע להצליח וגם עוזר לאנשים חח
מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס): היסטוריה ואנגליתתתתתת!!! אהבתי ממש
ME ME ME

2MayaN2

New member
תגידי SUNNY זה טוב? ../images/Emo221.gif

שקלתי לעשות עפם אבל אמרו לי שזה לא טוב><

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבעיקרוןןןן

זה לא כזה טוב... אבל יש גם כאלה שאמרו לי שזה יותר טוב מצבע... למרות שצבעתי את חלק מהשיער שלי לפני זה.. לאדום ואז לסגול חח רק חלק קטן מהשיער ככה שהוא כבר היה שרוף והרוס ומה לא.. הסאני דווקא ממש עשה לי את השיער יפה, הצבע נראה טבעי ואני מתה על זה! ולא אכפת לי מה.... כאילו התמונות שיש לי זה עם הסאני, זה לפני
ובלונד שיש לי קצת למטה מהסאני בתמונות האחרות זה בגלל שזה היה האזור הצבוע שלי... אז זה עשה יותר בהיר

2MayaN2

New member
הצבע של השיער שלך ממש יפה:) ../images/Emo221.gif

וזה בדיוק הצבע שאני רוצה. גם יש לי שיער חום בהיר כזה אז אני חושבת שאם אני יעשה סאני זה יעזור... הבעיה היא שבאמת אמרו לי שזה לא טוב אז נראה... תודה על המידע

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifארר זה לא הוסיף תתמונה!

ככה היה לי לפני
ואם השיער שלך כבר חום בהיר עם עם הסאני הוא יהיה כבר בלונדיני? זה מה שאת רוצה?

LioritaGirl

New member
Heyaaa (; ../images/Emo6.gif

חוחו כן אני פה, אז למי שבמקרה שכח אותי .. היר איי אם :) שם: ליאוריטה
גיל: 43 ימים ללהיות 15 באופן רישמי ! מקום מגורים: אתן לא רוצות לדעת
תחביב: מקפליי ? ז'אנר אהוב של מוסיקה: פופ, פופ-רוק, רוק כבד פורומים אהובים חוץ ממקפליי: אין
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ): פייס - Lior Shelly מסן - [email protected] טוויטר - Lior Shelly [Liorita_92] צבע עיניים + שיער: חום
סגנון לבוש אהוב: חולצה קצרה חלקה עם סווצ'ר ארוך מקושקש וצעיף זרוק, ואז יש ת'שורט והקטע של הגרביים שארוכות יותר מהמגפיים
ז'אנר סרטים אהוב: קומדיההההה
ז'אנר ספרים אהוב: פנטזיה
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא): אין -.-" מודל חיקוי מפורסם: האוס !
מקצוע אהוב בביה"ס: אנגלית ותמונה שלך: חרא איכות, ידוע
אניוואי, אני הקולית עם החולצה של המעבר החצייה האדום

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה שלח בטעות ../images/Emo122.gif >

התכוונתי לכתוב ש- אהבתי את המודל המפורסם שלך לחיקוי. האוס זה פשוט גאוני

LioritaGirl

New member
חופשי גאון ../images/Emo6.gif

הוא עם עיניים כחולות והוא פאקינג בריטי.
אבל מה רע לו להיוולד כמה עשרות שנים אח"כ ?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח, מי יודע,

אוולי יש מישהו בעולם הזה בגילך שגם כן יהיה האוס הבא.

בלי להעליב, חברה שלך נראית יותר קולית

אז לא להתלהב מעצמך
אהא אני כזאת סתומה, איך שכחתי את האוס במודל לחיקוי :-\

LioritaGirl

New member
חוחו אינלי אוויר מרוב צחוק

חהההההההההה, חהחהחהחהחה חוש הומור מטורףףףףף דיי נשמה, זלא פייר שאת כזאת מצחיקה ~לא~

dairy milk

New member
בלהלבלהללהלבלהלהללה ^^

בננות, שנים לא השקעתי כאן בהודעה אז יאללה נפרגן
שם:
איילת ^^
מקום מגורים:
עפולה
תחביב:
לנגן בגיטרה, לישון, לכתוב, לישון, לקרוא, לישון, להתמכר לסדרות באינטרנט, לישון.
ז'אנר אהוב של מוסיקה (חוץ ממקפליי):
פאנק פופ ^^ אני יודעת, ספציפי להפליא, אבל אני פשוט אוהבת את זה.
פורומים אהובים חוץ ממקפליי:
תכלס, אני בקושי בפורומים אחרים, אבל די אהבתי פעם את כותבי מד'ב ופנטזיה ויש אנשים נחמדים בקומונה של מארון 5..
דרך תקשור(פייסבוק,מסנג'ר רצוי מאד! , טוויטר וכו' ):
פייסבוק - Ayelet Kessel, מסנג'ר- [email protected], טוויטר - ayelet_kessel, סקייפ - ayelet kessel, אני יודעת, אני בחורה מאוד מקורית בבחירת הכינויים שלה.
צבע עיניים:
חום נוטה לשחור. נכון אמרו שאין דבר כזה עיניים שחורות? יש רק חום כהה כהה כהה כהה כהה כהה כהה כהה כהה כהה כהה
צבע שיער:
חום ^^
סגנון לבוש אהוב:
לא להיות ערומה
ז'אנר סרטים אהוב:
אני אוהבת קומדיות רומנטיות
ואני לא מתביישת להודות בזה!! וכרגע אני מאוהבת מאוהבת מאוהבת מעל כל דמיון בסרט החדש של דיסני, Tangled. אומייגאד איזה סרט מדהים
ז'אנר ספרים אהוב:
מד'ב ופנטזיה ^^
מודל חיקוי(או סתם איש מחייך שאת לוקחת ממנו דוגמא):
משתדלת לקחת את הדברים הטובים מכל מיני אנשים שונים, ולא להעריץ בנאדם אחד על הדברים הטובים והרעים שבו ^^
מודל חיקוי מפורסם:
לא יודעת |כאפות| (אה, זה לא סמיילי? צריך לעשות אחד כזה)
מקצוע אהוב בביה"ס(אם סיימת אז איזה אהבת שהיית בביה"ס):
שיקויים. סתם. אני לא באמת חושבת שאני לומדת בהוגוורטס (סוגשל). אני אוהבת היסטוריה וספרות ^^
ותמונה שלך:
זו תמונה שצילמתי בשביל הסרטון יומולדת להארי שעשיתי עם חברות מהסופרסיטי ^^

למעלה