עגלת הביכורים ממתינה לקישוטיכם

aiziq

New member
../images/Emo172.gifעגלת הביכורים ממתינה לקישוטיכם../images/Emo172.gif

חברים, לרגל חג השבועות הממשמש ומתגבן ומתמתק ובא - הצבנו כאן את עגלת הביכורים של הסדנא ( קסי התנדבה להיות הטרקטור), אתם מוזמנים להירתם למלאכת הקישוט
כל אחד מכם שיביא לעגלה שיר/פרוזה אחד ממיטב ביכוריו, יצירה שעבורו הייתה סוג של פריצת דרך, סוג של התעלות, שתשקף את התרומה של השהות בסדנא עבורו. רצוי שכל אחד יביא משל עצמו, אך אם מישהו מוצא לנכון לפרגן לאחר - אהלן וסהלן
חג שמח! איציק.

aiziq

New member
אני מציב על העגלה את התמונה הבאה

בשל התגובה הנהדרת שהאירה שיר שעשוי היה להתפרש כבנאלי, אלמלא החליט כותבה להביאה לעולם. חג שמח! איציק.

milim

New member
כאז כן היום נהניתי

מהשיר ומהתגובה. כן ירבו.

דק1

New member
תודה

תודה לאיציק אשר רתם את העגלה לסוסים ואף העמיס על העגלה את שירו הראוי ואת תגובתו הראויה בהחלט של שמעון. תודה לעומר ולמילים על שירים שכבר קראנו והיה תענוג גדול להזכר בהם פעם נוספת. תודה לדון אשר סוף סוף זכינו לטעום ממטעמיה (אני מקווה שאלו רק המתאבנים ומיד תגיע המנה העיקרית). תודה למיכאלר על שירו המענג שאכן ראוי שיושר וירקדו לצלילו. בקיצור תודה לכולם (גם לאלו שהציצו ואולי בעתיד נראה תוצאות) על עגלה כל כך מקושטת.

omer chen

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo173.gif

טוב, לא הצלחתי לחשוב על שיר שהיה עבורי פריצת דרך או התעלות. אולי השיר "אורבניקה" שנמצא בטאגס. עם זאת, יש שיר אחד שעבורי הוא מיוחד מבחינת השינוי בהבעה, והוא אולי היחיד שאני מסוגל לאהוב בזמנים שאני לא אוהב את השירים שכתבתי. יוזמה יפה איציק. תודה

בחירה מעניינת

מעניין איפה הייתי כשפרסמת.. ייתכן שתקופת נדר השתיקה לטובת התיזה. מכל מקום שיר יפה. תבורך.

מיכאלר

New member
יפה בעיני האהבה החרפית הזאת

על אף שחרף מציין דמעות, וקדרות. אך תמיד באה התחדשות! קצר וקולע!

דק1

New member
ראשית תבואתי

שלום וחג שמח לכולם. התלבטתי ולבסוף החלטתי לפרסם את השיר הראשון שכתבתי בימי חיי. שיר זה הוא ראשית כתיבתי ואף אם יש בו טעויות ושגיאות לו הבכורה. אני מעלה אותו כאן ללא שיפוצים או תיקונים (כולל במקומות מסויימים ... במקום מלים, דבר שלמדתי בפורום שלא לעשות כן). צר לי שתוכן השיר אינו חגיגי. דמעת אם הקמח אזל השמן נגמר, במקרר ביצים שתיים. ארבעה ילדים, עגומים צנומים, והאם תביט לשמים. אכן היזענו מאד אכלנו אך פת למי באמת זה איכפת. וכל השבעים בחדרי המזגן החוצים במטוסים שמים, קונים ומוכרים בבורסה ניר, אותו לא ראו בעיניים. בין סיגר לקוויאר בין ווסקי לסטייק מגלגלים עיניהם לשמים ... המצב מזופת ... ירד התל"ג ... ... ... ... מזל, שרעבים אין בינתיים. והאם תביט למרום ותלחש הקמח אזל השמן נגמר אבדו גם כבוד גם חסד, אך אמור אל עליון דיין אלמנות, יתומים, ומשפחות שבורות התמו חסדי שמים. כה תהרהר עצובה, עצובה דמעותיה נהרות של מים. נכתב ביום 15/06/03 כל השגיאות בעימוד בפיסוק וכו' הינן במקור ואינן טעות בהקלדה.

milim

New member
מעניין, דק. לראות מאיפה מתחילים.

וטוב שכתבת על ה...

דק1

New member
נכון

אי"ה אפרסם נוספים. בעצם גם אם לא ירצה אפרסם. וכלל לא איכפת לי מה יעשה.

שיר כמו פובליציסטי

אולי נוסח אלתרמן ב"הטור השבועי". אם זה הראשון שכתבת אז התחלת גבוה. מאוד אהבתי.

למעלה