עגלת הביכורים ממתינה לקישוטיכם

milim

New member
ממש לא תרומה אבל אריג

אריג נאבאהו (משום מה לא מצליחה להעלות מהשיר עצמו) הוא הפעם הראשונה שהצלחתי לכתוב על תרבות הנאבאהו האהובה, ועוד שיר (אני?), תגובות מבינות ומדייקות למרות חציית תרבויות, וגם, מה שלמדתי מעומר. בכלל לא ברור לי אם הפקעתי אבל מאז, בסיום עבודה על טקסט, כשאני חושבת שסוף סוף מוכן, הקול הזה של שופט מאוד מאוד זקן אומר לי בתוכו: "צריך עיון!"

Don 22

New member
ובכן -

שום פריצת דרך, אבל מן הסתם לא הייתי מעלה את תחושותי למחשב אלמלא הסדנא. *** שבע בבוקר. פברואר 2007. שבע בבוקר. קרון מלא מדים. ארשות מלאכים בשמורות סגורות עם ונגד כיוון הנסיעה. סנטימטרים מעבר לזכוכית אויר אחר. עמודי בטון חותכים את השמשות. בקצב מהיר וללא קול. הרחק ומעל אוורירי ודק חותך גשר מיתרי המתכת את מנחם בגין. בבנין מול הגשר בחזית המראות צללית אדם כהָה, כמטרה נייחת. לפתע מזיזה את הראש. אחר כך, הרחק ומעל, באוויר האחר חיילים ירקרקים אפרפרים, רכים כבדיל מוליכים במהירות את קורי שנתם עם ונגד הכיוון בין עזריאלי הסחורות המעליות המדרגות הקומות הריקות לקיר הצלליות. שבע וחצי בחודש פברואר. שלום לך תל-אביב.

milim

New member
בלי ף ובלי קובץ (בלגן ) אבל עם הרבה שמחה../images/Emo13.gif

Don 22

New member
תודה עומר ומילים ../images/Emo13.gif וחג שמח לכולם ../images/Emo172.gif

Don 22

New member
לא.

לא חשבתי לפרסם ואיני רואה עצמי ככותבת שירים. הפתעה וכיף גדול התגובות. תודה!

מיכאלר

New member
חג שבועות שמח!

הנה לכם שיר שכתבתי ממש ממש בהתחלה: אל העין אל העין שבחרש עלם חן חנה ומי בדולח בין ערביים את צאנו השקה. את פניו ליטף הרוח גם את תלתליו והחרש סוד ישיח רז בין אפאיו. לרגלי העלם עמק עמק הורדים, העלו פניו שם סמק סמק נעורים. כי מולו תצא תופיע נערה מגיא ולבה צוהל מריע לו צפתה ודאי. זה העלם קל רגליים לב עלמה שבה וניגנו מימי העין שיר של אהבה. אז עלמה ועלם יחד שם בחרש נחו ולבם עליז אין פחד את צאנם שכחו. מיכאל 12.01.1967

מיכאלר

New member
מתוק, אבל בטעם של

גבינה, כי מדובר כאן גם בצאן... תודה שמעון ןחג שמח!

aiziq

New member
יווווו חיבים למצוא לזה לחן וריקוד עם ../images/Emo70.gif

למעלה