עגלת הביכורים ממתינה לקישוטיכם

דק1

New member
כתבתי את תודתי

לכל המשתתפים ובטעות שירשרחי אותה מתחת לשירו של איציק ומתוכנה מובן שהיא מיועדת לכולם. עמכם הסליחה.

כנרת לי

New member
כמה מתוק, מיכאל../images/Emo24.gif

ואיזה סוף אופייני, אחח, את צאנם שכחו. מקסים. וואוו, אני רואה שכתבת את זה ממש מזמן, אולי לא היה אז עדיין מילון
כדי לכתוב עֳפָאָיו (ב'ע'). לא יודעת למה, אבל הזכיר לי נורא את השיר של ביאליק: בין נהר פרת ונהר חידקל... ובדקל בין עפאיו... מה אהבתי! (מיכאל יש לך עוד מהתקופה הזו?) כּנרת - על הקסום מתענגת. יש כאן מעין תם וטוהר, וניגנו מימי העין, שיר על אהבה יפיפה.

מיכאלר

New member
,תודה רבה כנרת../images/Emo140.gif

תודה על מילותיך, ותודה על התיקון : עפאיו. בדקתי כבר אז במילון ולא מצאתי במילון אבן "שושן" את הערך: עפאים, כך בזמנו. מייד לאחר שהפניית את תשומת לבי לאיות השגוי, תקנתי את השיר בהתאם במחשב.שמחתי מאד שנהנית מה"ענתיקה" הזאת... היו אז בשיריי הרבה נאיביות ותום, אשר פינו את מקומם, לבקרת חברתית ולעצב. מה לעשות? אין אהבות שמחות, והחיים אינם פיקניק...נכון? עוד שירים מן התקופה ההיא? אלך לבדוק בבוידם... חחח יום אוהב וקסום, ממיכאל

כנרת לי

New member
הו מיכאל,

לא, אל תגיד לי שאין אהבות שמחות, אנ'לא מסכימה. חזור בך, וָקָשה
או שמא תבקש ללמדני איזה פרק בהלכות החיים? וגם אם החיים הם לא פיקניק (אוףףף, אתה מדבר בדיוק כמו סבא) הרי שאפשר לעשות בהם פיקניק, לא? ככה, מידי פעם, במשעול בלב שדות... אני אוהבת את התם והנאיביות הזו, ואצפה בערגה לסיום החיפושים בבוידם. בנתיים, שולחת לך מעט גלים רעננים :) כּנרת

מיכאלר

New member
כדי להגיע לבוידם, צריך סולם../images/Emo112.gif

כיון שחללית אין לי. לטפס על הסולם, עדיין איני מורשה כי טרם ממש החלמתי. אהבות שמחות? טוב, רק בשבילך חזרתי בי... כיף של גלים רעננים. תודה, כנרת. מיכאל

כנרת לי

New member
חחחחללית, סולםםםם :)

אנחנו ב'חברתי' נכון? אתה בטח מכיר את זה שהרופא לא הרשה לו לעלות במדרגות אז הוא טיפס הביתה דרך המרזב... מיכאל, לא אנקץ, אבל לכאלו יפים, אכסוף ואצפה. (יש עוד דרכים מלבד הפורום, אבל אז החבר'ה יפסידו:) זהו, הלכתי. יש לי חשק לשסק :) כּנרת

מיכאלר

New member
דרך המרזב?

חחחחחחחחחחחחחח בדיחה מוצלחת! גם מיקי רוצה ביס... מהשסק, אלא מה? (זוכרת את הפרסומת?) ערב נפלא, מיכאל

aiziq

New member
מיקי= מיכאל ../images/Emo3.gif

כנרת, העגלה עדין חסרה את ביכורייך

כנרת לי

New member
איציק,

מה אתה יודע, במשעולים בין דגניה לכינרת, נתקעה עגלת חיי (הבלתי) עמוסה :) אז הייתי תוהה, אז הייתי נדהמת עד כמה סבלנות בכם, להמתין לשירתי המרוקמת ואני עודני בקיפולי הקונכיה מצטדפת (יש מלה כזו? :) אוהבת מתמיד כּנרת

מיכאלר

New member
"היו לילות" - כה אמר

יעקב אורלנד, ובצדק. יפים הלילות בכנען, יפים ובהירים.וגם אם אין עגלתך עמוסה בחומר אז באהבה בודאי. "מצטדפת" - יופי של ביטוי. ותגובותייך הרכות - אף הן שירה.

כנרת לי

New member
o.k. הנני איציק,

עם משהו מוכר אמנם, אך עבורי זו היצירה הראשונה שהצלחתי (לדעתי) לממש בה את סוד הצימצום, נסיון לעבוד על פי ארבעת הממי"ם, שהביאה קסנדרה/לאה.ג. (מקסימום מבע במינימום מלל). אני חושבת שמהעדוד והחום שבכם, כבר מזמן היה עלי להעלות איזה ניצוץ, אך הוא עודנו חבוי (מזל שלא כבוי:) האמינו יום יבוא... כּנרת

כנרת לי

New member
אופסי, ברחה לי העגלה... :)

הַשִּׂיחִים הָעוֹלִים מִן הַכִּנֶּרֶת סוֹגְדִים לְסוֹדוֹת הַמַּיִם. הַשִּׂיחוֹת הָעוֹלוֹת מִתְּהוֹמֵינוּ חוֹצוֹת גְּבוּלוֹת כַּמַיִם. לוּ אֲנִי שִׂיג וְאַתָּה שִׂיחַ הָיִינוּ נִשְׁאָבִים כְּבִמְעַרְבּוֹלֶת

מיכאלר

New member
יופי של שיר, כנרת

אבל מוכר לי. לא חשוב, העיקר ששלחת. אישית אני מאאאאאד אוהב אותו. זוהי שירה אמיתית! אוהב שיחות ושיחים, אוהב שיג ושיח, אוהב לשמוע את הסודות שמעל ומתחת למים. פתאום נשאבתי... בקר נפלא! מיכאל

כנרת לי

New member
ודאי שמוכר :)

ציינתי זאת בהודעה "הנני איציק",רק ששכחתי להכניס את השיר, (זהו שאמרתי שברחה לי העגלה...) ומאד נעים לדעת שזכרת
אור זרוע על יומך כּנרת

oshra11

New member
לי זה לא מוכר

ורק עכשיו יצא לי לקרוא. מקסים. אשרה.

פריצת דרך - אבל ...

במים עכורים נדוגה בבואתי יצודו בכפול-קנה את תמונתי חסרת צבעים הממריאה כברוָז שחור-לבן מפאת המים. אלכסוני מעופי, כבד כמטוס אמפיבי ואחת נפילתי, אנכית ופזיזה אל זרועות השכחה. לא בזרועות בשומות של מתק בשרים ובתהום נשים דמותי בקדמותה. וכשלא אהיה שם, לא אראה בטעמה של הזיה את חזות הכל, ולא אהרהר אחר המאוחר המתמיד ונסגר במעוף מעגלִי שבתוך מעגלַי הרחבים ביותר. והימים הם ימי תמוז והנערות כבר מבכות את המוּז ואת מותי שלפני האחרון. 1973

למעלה