את יודעת..שאת תמיד מוזמנת לביאליק.. i have a huge bed.
ב בייבי כבש New member 1/6/06 #10 היה כיף ../images/Emo23.gif +כמה קטעים שהיה עדיף לחתוך בקטנה בשורה התחתונה היה נחמד
מ מכשפהקטנהזונה New member 1/6/06 #4 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נעלמתי לי עד שבת. ביי שמנצים שלי . ומצטערת שלא באתי אתמול.
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נעלמתי לי עד שבת. ביי שמנצים שלי . ומצטערת שלא באתי אתמול.
ס סנוווופקין New member 2/6/06 #19 קשש באסה שלא באת אבללללל סתכלי על זה ככה... היית מפסידה בהתערבות ועד שיש משו לידך תלכי לזה כבר.
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/6/06 #6 באמת היה כיף../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo194.gif
F Felix dude New member 2/6/06 #27 חהחה לא תאמינו מה מצאתי!! מצאתי תקליטים של ההורים שלי.. הענקיים האלה, של הביטלס וdoors ופינק פלויד... אפילו אחד מהם היה the wall!! זה כזה אדיר.. זה בדיוק כמו העטיפה של הדיסק רק ע-נ-ק!! ><
חהחה לא תאמינו מה מצאתי!! מצאתי תקליטים של ההורים שלי.. הענקיים האלה, של הביטלס וdoors ופינק פלויד... אפילו אחד מהם היה the wall!! זה כזה אדיר.. זה בדיוק כמו העטיפה של הדיסק רק ע-נ-ק!! ><
I indistinct mood New member 2/6/06 #33 ../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה תקליטים של לד זפלין?
פ פרקשון New member 2/6/06 #34 :-O איזה כיף לך עכשיו מה שצריך זה פטיפון... או שסתם תשמרי אותם כי יש להם ערך די גבוה ועם הזמן הוא רק מתגבר
:-O איזה כיף לך עכשיו מה שצריך זה פטיפון... או שסתם תשמרי אותם כי יש להם ערך די גבוה ועם הזמן הוא רק מתגבר
F Felix dude New member 3/6/06 #40 כן יש פטיפון ם= אבל אמ.. חסר איזה צ'ופצ'יק או משו. אבל אני יתלה אותם יפהיפה על הקיר.