אני אתלה אותך! זה מה שאני אתלה!
ח חצילע New member 2/6/06 #35 יווווווווו. למה אצל ההורים שלי יש רק שלמה ארצי וכאלה? אבל אמ. פעם לאבא שלי היה תקליטים, והוא זרק אותם.
יווווווווו. למה אצל ההורים שלי יש רק שלמה ארצי וכאלה? אבל אמ. פעם לאבא שלי היה תקליטים, והוא זרק אותם.
I indistinct mood New member 2/6/06 #37 ../images/Emo121.gifגם שלי../images/Emo2.gif אבל גם ככה הוא שומע חרא מוסיקה.. אבל בחדר של אח שלי יש עשרות דיסקים של רוק משנות ה60-70 (ביטלס, לד זפלין, פינק פלויד, איירון מיידן, קינג קרימסון, בוב מארלי, ועוד ועוד) כמה טוב שאמא מבינה במוסיקה
../images/Emo121.gifגם שלי../images/Emo2.gif אבל גם ככה הוא שומע חרא מוסיקה.. אבל בחדר של אח שלי יש עשרות דיסקים של רוק משנות ה60-70 (ביטלס, לד זפלין, פינק פלויד, איירון מיידן, קינג קרימסון, בוב מארלי, ועוד ועוד) כמה טוב שאמא מבינה במוסיקה
ס ס ט י י ק New member 3/6/06 #38 חה גם לאבא שלי יש! היו לו בסביבות ה100 ועכשים יש 50 גנבו את כל השווים! פינקפלויד! דיפרפל! לד זפלין! הביטלס! הכל זנוווווווות
חה גם לאבא שלי יש! היו לו בסביבות ה100 ועכשים יש 50 גנבו את כל השווים! פינקפלויד! דיפרפל! לד זפלין! הביטלס! הכל זנוווווווות
A Another Perfect Day New member 3/6/06 #39 ../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifחחחחח גם לאמא שלי יש ../images/Emo3.gif וגם אריק אינשטיין, יונתן גפן וכלמיני.. היא קנתה לאבא פטיפון ליומולדת...אז... אפשר לשמוע !
../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifחחחחח גם לאמא שלי יש ../images/Emo3.gif וגם אריק אינשטיין, יונתן גפן וכלמיני.. היא קנתה לאבא פטיפון ליומולדת...אז... אפשר לשמוע !
מ מכשפהקטנהזונה New member 3/6/06 #49 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רק אבא שלי גונב לי דיסקים ואמא פאנטית של פינקפלויד? ><
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רק אבא שלי גונב לי דיסקים ואמא פאנטית של פינקפלויד? ><
B B a m b o o k New member 4/6/06 #52 יאווו מה שמזכיר לי להגיד לאבא שיעלה כבר את הפטיפון של סבתא מהמרתף... וגם את התקליטים.. נראה אם יש משו שווה שם...
יאווו מה שמזכיר לי להגיד לאבא שיעלה כבר את הפטיפון של סבתא מהמרתף... וגם את התקליטים.. נראה אם יש משו שווה שם...