שבע סיבות לאהוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo173.gifשבע סיבות לאהוב../images/Emo173.gif

אני זוכרת שכבר היה משהו כזה ממש מזמן.. אבל לא בדיוק כזה חח כל אחד יפתח כאן הודעה ריקה עם שם של להקה שהוא רוצה [השתדלו שלא תופיע אותה להקה פעמיים!] ואז כותבים 7 סיבות שאתם אוהבים את הלהקה הזאת
למה 7? כי שבועות זה נשמע כמו 7 אומשהו XDD בהצלחה P:

Rose131

New member
קולולו

1. הקול של וילה 2. הסולואים של לינדה 3. הליריקה המדהימה 4. הארטאגראם!!11 5. שאפשר לבכות רק כי הקול של וילה כלכך מרגש 6. וילה.(הייתי חייבת) 7. שאפשר לשמוע אותם over and over again ולא יימאס

dandiT

New member
וד"א...

היתה פינה כזאת כשהצטרפתי לפורום.. רק שזה היה עם 10 סיבות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif אמרתי שהיה כזה כבר

מלפני כמה חודשים עם 5 או 10 סיבות P: או שזה מה שאמרתי לנועה אבל כתבתי שהיה כבר משהו דומה חחחח

Rose131

New member
The Used

[אמאשכם צפויה.] 1. הצרחות של ברט 2. שההופעות לייב שלהן כלכך טובות שהן פשוט נותנות חשק לטוס להופעה ולהיות בקהל ולהימחץ למוות ולצרוח את הנשמה שלך החוצה ביחד עם ברט(ע"ע דיון קודם) 3. שאפש להתחבר לשירים שלהם והליריקה פשוט
4. כי ג'ף פוצקי ועושה קסמים!!1 5. הקליפ של Buried Myself Alive 6. כי ברט מנגן ממש יפה בפסנתר(ע"ע sometimes I just go for it) 7. כי ברט עושה קפיצות באנג'י מהרמקולים העצומים של הבמה אל הקהל

Rose131

New member
אופס../images/Emo12.gif הייתי אמורה לעשות את זה בהודעה ריקה

לאנורא, תסלחי לי שחרXD ואין לי זמן לעשות גם MCR, אני בטוחה שמישהו פה יעשה

Shot To Pieces

New member
נועה, יא צפוייה P:

1. כי לפעמים אחרי שקווין עושה קולות רקע יש לו פרצוף של אפטר סקס. שימו לב... 2. ברט יודע לצרוח. נקודה. 3. הקעקועים של ג'ף. 4. הוידיאוים שהם מצלמים בזמנם החופשי חחח. 5. יש להם את הליריקה הכי מדהימה בעולם. 6. כי אפשר להרגיש את הכעס/שנאה/אהבה/וואטאבר בקול של ברט כשהוא שר. 7. יכי הדיסק השני שלהם זאת יצירת אומנות (אני מתכוונת כל הציורים שיש שם+המילים עצמן)

יש לי סיבה לא לאהוב אותם../images/Emo223.gif

כי הם העיפו את ברנדן ;[ סתם נו.. 1. כי השיר החדש שלהם ענק 2. כי אני גם אוהבת את הצרחות של ברט 3. כי קווין וג'ף הם אחלה נגנים 4. כי יש להם קליפים מושקעים 5. המילים של השירים שלהם מצויינים 6. כי יש להם דואט מקסים עם MCR [אנדר פרששר] 7. הכינוי שלי, נו מה אני יודעת

SainTonix

New member
3>3>3>

1) הצרחות של ברט, אחד הטובים 2) האלבומים המצויינים 3) השילוב בין שירים כבדים לרגועים 4) ההופעות המפציצות שלהם 5) האלבום החדש והכ"כ טוב שיצא! 6) ג'פה, חחחחחח הוא פשוט בנאדם שרוט 7) בכלל כולם שם ממש מצחיקים, ראיתי כמה קטעים שלהם בהכנת האלבום, הם ממש מצחיקים.

Rose131

New member
כן, ראית את הQ&A בברט'?../images/Emo6.gif

כנראה שנוראאאאאאאא שיעמם לקווין ולג'ף

sapir lee

New member
7 סיבות

1) כי ההצלחה לא עלתה להם לראש 2) כי הם אוהבים את המעריצים שלהם ומתייחסים אליהם בכבוד 3) הם מתייחסים לכולם כשווים 4) כי הם הבחורים הכי מצחיקים וחמודים שיש 5) כי יש למילים שלהם הרבה משמעויות, שהרבה יכולים להתחבר אליהם 6) כשג'רארד שר אפשר להרגיש את הרגש בכל מילה 7) בגלל איך שהם מופיעים בלייב, ובגלל שהם מופיעים הרבה כדי לתת למעריצים שלהם "חוויה כימיקלית"

sapir lee

New member
למה? זה נכון..

טוב נו... אולי היא עלתה לג'רארד קצת לראש......ממ אבל לשאר ממש לא!

Rose131

New member
את יודעת כמה אני אוהבת MCR, אבל הסיבה הראשונה

לדעתי לא נכונה. אני מדגישה- לדעתי. [אין לי כוח לעשותהדגשסדגש
]

למעלה