שבע סיבות לאהוב

lestatgirl

New member
במיוחד שמוסיפים לה כוכבים ורודים ../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif

Shot To Pieces

New member
שלי.

1.כי אם לא תאהבו אותם לירון תהרוג אתכם :) 2.כי למאט יש שם משפחה של נקניק. 3.כי הם אחת הלהקות שאשכרה נשמעות יותר טוב בלייב מבדיסק-כבוד. 4.כי הם לא הרשו לנסקפה להתשתמש בשיר שלהם כפרסומת- חחח או משהו כזה, ראיתי את זה היום בגונזו. 5.הבגדים של דום.
6.כי רק ששמעתי את כריס מנגן על באס הבנתי סוף סוף איך באס אמורה להישמע (אחרי תקופת זמן ארוכה שחשדתי שלא אמורים בכלל לשמוע את הבאס בגלל מייקי!!!$#@)אה, וסוף סוף באסיסט שזז!!!!!!!!!!!!!!!!! 7.כי אם כותבים muse במקלדת שזה על עברית אז יוצא "צודק". חחחחחחחחח

CitizenErased

New member
1 לא מדויק

אני פשוט אחפור לכם עד שתאהבו אתם. 2
3
4 יותר טוב זה כי הם השתמשו בשמשיות שכתוב עליהם "גלידות נסטלה" בעברית
פחחחח 5
חח.. הבן אדם סיפר לי בפנים שהוא הרס את המכנסיים שהכי אהבתי שלו
6
לא סתם אפילו פול מק'קרטני מצץ לו ואמר שהוא אחד הבסיסטים הטובים בימינו
7 museת

Shot To Pieces

New member
חחחחח אהבתי את 7 ../images/Emo3.gif

יא אני מחליפה את 4 שלי בשלך! אגב, איזה שיר זה היה? feeling good? חחחח מי מצץ לכריס ולמה? *תוסיפי פה חתיכת פרצוף של שוק, בעצם מה אני בשוק.. זה מיוז, כמו שאמרת הם כותבים אלבומים על סמי הזייה, מותר בכלל לכתוב משפט כזה ארוך בתוך כוכביות?טוב נו שיהיה*

CitizenErased

New member
שיר לנסקפה?

לא זוכרת
חח יש במיוזוויקי אבל אין לי כח לבדוק
פול מק'קרטני.. AKA... ה-פול מק'קרטני מהביטלס לא מצץ לו פיזית.. טוב האמת שאני לא יודעת את זה חחחח אבל הוא ראה אותם בגלסטונברי ב2004 ואמר שכריס הוא אחד הבסיסטים הטובים של ימינו
בהתחשב בעובדה שהוא למד בס בערך בשבוע זה דיי מגניב.

CitizenErased

New member
אהאהאהאה חחחחח

התלהבתי לו מהאולסטאר האלה חחחח כשהוא ומאט יצאו לפגוש אותנו ביוסטון אז הדבר הראשון שראיתי היה האולסטאר שלו חח ואני כזה "יאאאא איזה נעליים יפות" והוא דפק לי חיוך

Rose131

New member
אבלאבל.

גם בשירים של רד הוט שומעים את הבס חזק! ובגיב דם הל קיד יש בהתחלה סולו קצרצר של הבס!

Shot To Pieces

New member
רד הוט כי זאת להקת בס.

הם לא היו שווים כלום אם לא היה להם נגן בס טוב P: ואל תנסי לחפות על מייקי. לא שומעים אותו, נקודה. אני יותר שומעת את פרנקי בהתחלה

Rose131

New member
Evanescence

נוו מה קרה? נחלשתם
אין לי זמן לכתוב בעצמי 7 סיבות, אז תכתבו אתם^^

sapir lee

New member
7 סיבות

1) הם באים לארץ (!#1$%$!#@$%!) 2) בגלל איימי והכשרון האדיר שלה 3) בגלל טרי שכתב עם איימי את האלבום 4) בגלל השירים השקטים ומדהימים שלהם 5) כי איימי היא הבן אדם הכי חמוד בעולם 6) בגלל האלבום האחרון שלהם THE OPEN DOOR, שכל שיר בו פשוט גאוני 7) בגלל הDVD המגניב שלהם, שבו רואים כמה הם טמבליםXD

למעלה